Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Borsó Tibinél a Motorsprintben a palotai úton, temetővel szemben.
Hali.Hol lehet fehérváron jó minőségű használt gumit venni persze szerelve?
hát jah... a budain ha kifordulsz sóstó fele ott a palotai út rohadtul csúszós pl....
Csupa 180-as Gilera van a városban?
Nem,csak utálom mikor a robisok legyorsulnak,mert minden ráváltásnál keresztben megyek mint a supermotyó!XD!
Biztos tartós az üvegaszfalt,de remélem az üti el raja az anyját ,aki kitalálta!
Fűztük a Mikót is,hogy jöjjön No nem csak azért,hogy legyen hely egy törött/lerohadt motornak hazafelé hanem rögtönözhet egy kis bemutatót is.
Kaszkadőr! Úgy néz ki, hétfőre tesszük a kakucsot, mert záporos idő lesz, meg akkor jönnének még mások is. Neked jó?
Akkor jó... Nem kis para lehetett az út...
Már beszéltek vele páran ma :) Amúgy szabin van a héten, úgyhogy nemtom.
csak nem pereceltél egyet Fenyo?
Te Mörr! Kollegád hazaért egy darabban fék nélkül?!?
Van de azt csak a vitrinben mutogatják...
Szasztok! Fehérváron van olyan aszfalt is amelyik nem csúszik mint állat?
36 fok, majd zápor, zivatar... Hidegfront jön a kánikulára. Kis szerencsével siethet és akkor már túl leszünk rajta csütörtökön. Drukkolok nektek de gyertek inkább hétfőn velünk!
Tomász! Nem tod milyen idő lesz pénteken? Szerintem megoldom fél nap szabiból, eljövök 11-12 körül melóból. Úgy hallottam, a főnököm is szabin lenne pénteken
Nekem egy kis 110 ccm-es krosszmotorom van mert még csak 13 vok.Apámmal szoktunk motorozni ő simsonnal jön de egész jól elboldogul a sárban is Mostanában mondjuk szoktam látni motorosokat akik itt mennek 600-as endurókkal is a terepen.
na akkor megvolt az estimese... mindenki mehet aludni
én mindig jó vagyok
na majd katonássan kapsz a popidra már megint rossz vagy
nade Raido riadó ne legyél ilyen katonás
adatlapod töltsd ki szépen...
ezt megint bebuktam... mivel 1 kolléga szabadságon van, így én tutira nem szabizhatok pénteken.....
mind1! előbb-utóbb én is csak eljutok oda, és tanulok vmit a nagyoktól
üdv minden jelen levőnek
juteszembe de szép sv-t láttam ma kilátóban ismerős is volt valahonnan
láttam a kakucsos képeket hajrá Polo