Jó az az NSR 250, nem kell parrantani, nem fogsz lemaradni. Átlag 130-140-150 körül szoktunk menni, nincs durva állatkodás. Ha meg valakinek elgurul a gyógyszere az lelép picit, és majd bevárja a többieket.
Úgyhogy gyere bátran!
(mondom én, aki mindig lemondom a túrák 80%-át... )
hát amit itt most felsoroltál az eléggé durva, max a zxr 400 al tudnám tartani a tempót... de egy gsxr1000 rel meg 200 as tempó... hát ez így eléggé fura, valami olyasmi volt az elgondolásom, hogy kb 140-150 es tempóval odamenni valahova nade 200, az már nem az én tempóm( annyi a honda vége:S)
Nyilván nem mindehol utazunk annyival, van ahol 200-al, van ahol 150-el. De van ahol még ennyivel sem. 600 alatt nincs nálunk senki, illetve nagyon ritkán van egy ZXR400. De átlag ezek vannak 6R, 7R, ZXR750, 636, GSXR600-1000, VTR SP2, CBR600, ilyesmi. De nem kell fosni, nem a köbcentin múlik sokminden.
oké, még meglátom mert nemsokára lejár róla a műszki, és nemtudom hogy mikorra kapok időpontot, szóval ilyenek miatt esetleg bukhat a művelet, de amúgy szívesen csatlakoznék, de én azon leszek, hogy sikerüljön... de gondolom nemmindíg 170 az utazótok, amúgy mekkora gépekkel szoktak menni?( ezalatta 600 as alattiakra gondolnék)
Na az baráti. Szeptemberben megyünk 20-a körül egy Egom-Dobogókő-Visegrád körre nagyjából. A pontos tervet még nem tudom, leszünk páran, főleg kanyarvadászat lesz, nem tudom mennyire érzed. Ha gondolod figyeld a fórumot, aztán előre szólok ha megyünk, aztán csatlakozol, ha van kedved/időd/pénzed/elszántságod...
sziasztok mocisok!
én fehérvárhoz közel lakom, és mikor ráérek akkor csak mocizok! gondolom nemnagyon ismertek, mivel ebbe a topikba nem szoktam írni,, esetleg a nevem láthattátok az eémúlt kb 1 évbe.. nade lényegre térnék: sajna egyedül szoktam mocizni, és jó lenne csatlakozni valaki(k)hez ilyen kisebb nagyobb túrákra ill pályázásra, mert nemrég sikerült vennem egy 250 es 2T Honda nsr mocit, úgyhogy én készen is állnék, valami jó progira, persze csak ha lenne kedvetek "befogadni" egy motorost. am szfvártól nem messze Kőszárhegyen lakom, szóval kb 5 perc alatt fváron vagyok...
üdv
mitoo
Pepe! Tényleg nem csinálsz nekem számlapot? Azóta is a gyári van benne. Nem tetszik és mérföldes.
Köszi