Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolod,hogy most is akkora szerencsétek lesz időjárásügyileg,mint a ringen?
Jelentem újra van kuplung és index a motoromon.
Köszönöm előre is. Még így is belefér az 50EUR, persze csak ha el kell menni addig. Ha nem muszáj, nem kell érte annyit ajánlani :) Még a szeptember közepe is jó, addig elvagyok ejtőtank-módban. Holnap Kaucsuk?
A banki költség hasraütésre ment, ha gondolod holnap utánakérdezek, hogy pontosan mennyi az annyi.

Csak nálam ilyen tetű lassú az oldal?
Szia!

Persze, megoldható. Ha jól látom csak Németo.-on belül postáz, úgyhogy ha sikeres a licit akkor szept. közepe környékén tudná hazahozni az ismerősöm (az én ebay-es cuccommal együtt). Akkor max 50€? Ehhez számold még hozzá a postaköltséget (9,90€) és a banki transzfert (ami a CIB-nél kb. 5 rugó ).

Mi legyen?
Mégiscsak holnap, pénteken megyünk Kaucsukra. Aki érzi, jelentkezzen. Max dél körül útnak indulunk.
Halló Polo!
Tudsz olyat, hogy ebay-ről licitálni AC pumpára? Találtam párat Németben.
Ezeket: http://cgi.ebay.de/Benzinpumpe...|39%3A1|66%3A2|65%3A12&_trks
id=p3286.c0.m14.l1318

http://cgi.ebay.de/Benzinpumpe...|39
%3A1|66%3A2|65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14.l1318

Tudnál ezekre licitálni? Mondjuk 50 EUR a vége részemről + postaktg. Állom a cehhet :)
tegezzél nyugodtan! a méretemmel meg semmi probléma
Az utóbbi. Semmi extra, mintha képet szúrnál be. A méretével lehetett probléma ha nem jelent meg.
nekem nem sikerült gif fájlt feltenni a múltkor.
van titka,vagy én vok ennyire balf@sz?
isten hozott! vagy a motorod? hogy-hogy? mi járatban? és végleg?
Ezekkel még nem találkoztam, gyorsan le is mentettem őket.
Ebben mondjuk igazad van. Remélem 7végén visszajön érte az ember....
Van egy aprócska gyűjteményem.
baszki polo honnan jönnek elő ezek az animációk, mekkora gif gyűjteménnyel rendelkezel, hogy ilyenekre akadsz, vagy tán te gyártod?
Eszembe jutott az a story amit nemrég hallotam, miszerint
F4-est jött srác megnézni, tulaj azért finoman puhatolózott, hogy milyen előéletel bír a gyerek, Ó uuu hát már évek óta faszomsetudja milyen nagymotork kavalkádjában él meg kutyafasza..így vitte el próbaköre is...kifizet
aztán másnap hajnal2kor rendőrség csörgeti a még átiratatlan motor miatt, hogy tud-e róla, hogy nemrég "benyitották" a limitált szériás motorkerékpárjával a bécsi úti temető vaskapuját (kb 140 környéki sebességgel)
MZ-vel nagymotorozott azelőtt a kolléga, és csak a hátsófékre hagyatkozott állítólag...szerencsére már nyitott ajtókra talált ezért háborítatlanul röpülhetett a temető területére, viszonylag kissebb sérülésekkel
Hát vegyes érzelemeket vált ki a motorvételes story, nemtudom hogy tisztáztátok-e hogy sérülés esetén megvan véve a gép...persze persze ez nem jelenti azt hogy be is lehet tartani, dehát könyörgöm...
Teljesen korrekt és logikus dolognak tartok egy ilyen feltételt, ha valaki nincsen képben egy motorral nehogy már a vétel kapcsán tesztelgessen előszőr nagymotort...bár sokan csinálják. Grandés faszikám valami ilyesmivel vezette fel a beszélgetést, azt tudni kell hogyha fekszel vele akkor tied a gép...
Lyányok, péntek 1-től Kakucs? Persze csak ha jó idő lesz. Sikerült fél nap szabit kivennem erre meg a következő péntekre
Holnap megyek kuplungkart meg indexet venni. Az index-szel csak az a fájásom,hogy le kell szedni az egész rohadt fejidomot a cseréhez ami nem piskóta mutatvány...
Szeva!
Most is azt teszem épp...
Sportszeletet?
Egy aranyér még összejöhet
ne má', bakki, vizuális típus vagyok és most ettem...