Látod. Jövő hét vége fél, de valószínű pénteken megyünk kakucsra. Pufival meg a Mikóval beszéltem, ők is jönnének. Meg ugye a Kawás különítmény. De ha még érdekel valakit, csatlakozzon.
Nem volt vészes annyira. Maradtak az idomok, csak hegestettük őket, meg festettük. Váltót kellett bütykölni a Sénignek, mert kapott egy ütést. Másik csutka van rajta, fejidom tartó konzol, kipu, plexi...
Fülöp: Azthittem elbirok a Srad erejével... ágaskodott egy "kicsit", aztán ráraktam tesóm hátára majdnem az első kereket... a szalagkorlát fogott meg... Lekopott a jobbos térdkalácsom fele, elrepedt a bal csuklómban egy csont, illetve eltörött a bal bokám... a SRAD tk-s lett. Tesó is esett, nem kicsit... nem dicsért meg érte. Így utólag visszagondolva tényleg filmbe illő kaszkadőr jelenet volt...
Jövő hét szerda Hungaroring?
Úgyis motorozni akartál velem...
Most pénteken mentek kakucsra vagy jövőhéten?
láttam már itt a sportmotoron a szerdai nap fotóit
sztem rólunk is készült egy rakás
jó lenne megtalálni
De az ebayről kellene inkább venni. 400-ből kijön egy F4 hazahozva... Tegnap néztük Ballerral...
hogy lesz ebből hivatkozás?
http://www.hasznaltauto.hu/2284846_kawasaki
_zx_2004
leszokom róla
Fülöp: Azthittem elbirok a Srad erejével... ágaskodott egy "kicsit", aztán ráraktam tesóm hátára majdnem az első kereket... a szalagkorlát fogott meg... Lekopott a jobbos térdkalácsom fele, elrepedt a bal csuklómban egy csont, illetve eltörött a bal bokám... a SRAD tk-s lett. Tesó is esett, nem kicsit... nem dicsért meg érte. Így utólag visszagondolva tényleg filmbe illő kaszkadőr jelenet volt...