Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez mire vonatkozik?
hogy állsz ennyivel a többi balfasz feje fölött?
baz
volt a Harrier is?
Jót fényképeztem?
hát azt meg sem merném kérdezni
Hát persze, hogy ki fényképezte Mert azért az sem mindegy.
term az uccsóra gondolok
azt a cefet kurva de jó kép kókadtkám!
fasza nagyon
mostantól erre gyúrsz? a következő a füled lesz? :)
Jaja, ennek már én is utánanéztem. Nem lesz nehéz találni szerintem, ha keresek :) Meg valami újabbat néznék, mondjuk Dr. Ző féléből, az már talán tovább bírja, vagy kevésbé használt. Generátorfedele meg hűtőventilátor-kapcsolója nincs véletlenül?
Tömjük meg azbeszttel
Megkérdeztem Csetényben de az utolsó AC-jét a múlt héten adta el
Utánanéztem, 6R 95-02, 7R az összesben és 9R az összesben illetve ZZR1100-ban ugyanilyen pumpa van.
Jíííhóóó! Így van kedves Tomász. Cefet volt az idő, cefet volt a pálya. Sehol senki kb egy órán keresztül, csak mi. Utána is max 6-an voltak, de ha felmentünk, ők lejöttek Hazafelé nem is voltak hülyék az autósok, egész sokan elengedtek, aki meg nem, azt simán megelőztük. Dugó sem volt az érdi tetőn, mint 3-4 hete.
Az ejtőtank kicsit gáz, nem mindig áll vissza az alapjárat rendesen, meg sűrűn kell tankolni. Talán mintha többet is enne kicsivel, de így kisebb a hibalehetőség Jobban zavar, hogy Hringen kiégett a kipufogóm tartalmának a fele, és szerintem undorító hangja lett a gépnek.
Megjártuk a poklot Kaucsukon, cefedék egy meleg volt, párszor azt hittem itt a vég, de valami irdatlan cefet kurvanagyot mentünk. Amikor odaértünk, mi voltunk ketten Mörével, arra kergetőztünk amerre kedvünk volt, meg ameddig kedvünk tartotta.
Akkor majd legközelebb. A péntek egyértelmű.
Vigyázzatok magatokra, ilyen melegben még hülyébbek az autósok.
Be fogunk szarni a melegben, 39 fok lesz.
Lenne csak máshogy terveztem a szabikat és most a hétfőre átrakás nem ideális, de remélem limekór patyira pénteken megyünk minnnnyanian
Hétfőn nincs kedved velünk tartani?

Volt olyan amit én se tudtam feltölteni, pedig a mérettel ugyszintén nincs gond
Jó cirkálást mára az ejtőtartályosoknak és az alapjárati tekerentyűvel gyorsulgatóknak!
Én ma maradok a V12, és az elektromotor mellett...
Ez egyértelmű. Ne aggódj, vigyázok a pénztárcádra.

Ma sajna dolgozom, jó kakucsolást nektek. Remélem most nem lesz semmi probléma.
Pontosan. Megyünk ma Kaucsukra, nem jössz? Motor? Egyéb? Pesten vagy még?
Na pép álmokat!
Te Mörr! Megkérdezem neked holnap az Imit Csetényben, tele van bontott Kawával. Ég a pofám, ma voltam ott és nem jutottál eszembe bár annyi mák se lett volna nálam.
Úgy legyen!

Csak Csetényben kaptam azonnalra kuplungkart... Mindenki a Pinkből akart rendelni nekem. A legszebb az egészben, volt aki megígérte,hogy kedden megjön A szépséghibája a dolognak,hogy én már fél 10-kor tudtam,hogy a Pinkben nincs és nem is mostanában lesz A full-gáz meg szokás szerint két hónapos határidőre dolgozik.
Szió!

Mizu?
Az lesz, estére mondják a fing időt.