Jaja, ennek már én is utánanéztem. Nem lesz nehéz találni szerintem, ha keresek :) Meg valami újabbat néznék, mondjuk Dr. Ző féléből, az már talán tovább bírja, vagy kevésbé használt. Generátorfedele meg hűtőventilátor-kapcsolója nincs véletlenül?
Tömjük meg azbeszttel
Megkérdeztem Csetényben de az utolsó AC-jét a múlt héten adta el
Utánanéztem, 6R 95-02, 7R az összesben és 9R az összesben illetve ZZR1100-ban ugyanilyen pumpa van.
Jíííhóóó! Így van kedves Tomász. Cefet volt az idő, cefet volt a pálya. Sehol senki kb egy órán keresztül, csak mi. Utána is max 6-an voltak, de ha felmentünk, ők lejöttek Hazafelé nem is voltak hülyék az autósok, egész sokan elengedtek, aki meg nem, azt simán megelőztük. Dugó sem volt az érdi tetőn, mint 3-4 hete.
Az ejtőtank kicsit gáz, nem mindig áll vissza az alapjárat rendesen, meg sűrűn kell tankolni. Talán mintha többet is enne kicsivel, de így kisebb a hibalehetőség Jobban zavar, hogy Hringen kiégett a kipufogóm tartalmának a fele, és szerintem undorító hangja lett a gépnek.
Megjártuk a poklot Kaucsukon, cefedék egy meleg volt, párszor azt hittem itt a vég, de valami irdatlan cefet kurvanagyot mentünk. Amikor odaértünk, mi voltunk ketten Mörével, arra kergetőztünk amerre kedvünk volt, meg ameddig kedvünk tartotta.
Volt olyan amit én se tudtam feltölteni, pedig a mérettel ugyszintén nincs gond
Jó cirkálást mára az ejtőtartályosoknak és az alapjárati tekerentyűvel gyorsulgatóknak!
Én ma maradok a V12, és az elektromotor mellett...
Te Mörr! Megkérdezem neked holnap az Imit Csetényben, tele van bontott Kawával. Ég a pofám, ma voltam ott és nem jutottál eszembe bár annyi mák se lett volna nálam.
Csak Csetényben kaptam azonnalra kuplungkart... Mindenki a Pinkből akart rendelni nekem. A legszebb az egészben, volt aki megígérte,hogy kedden megjön A szépséghibája a dolognak,hogy én már fél 10-kor tudtam,hogy a Pinkben nincs és nem is mostanában lesz A full-gáz meg szokás szerint két hónapos határidőre dolgozik.
volt a Harrier is?
fasza nagyon
mostantól erre gyúrsz? a következő a füled lesz? :)
Megkérdeztem Csetényben de az utolsó AC-jét a múlt héten adta el
Utánanéztem, 6R 95-02, 7R az összesben és 9R az összesben illetve ZZR1100-ban ugyanilyen pumpa van.
Az ejtőtank kicsit gáz, nem mindig áll vissza az alapjárat rendesen, meg sűrűn kell tankolni. Talán mintha többet is enne kicsivel, de így kisebb a hibalehetőség Jobban zavar, hogy Hringen kiégett a kipufogóm tartalmának a fele, és szerintem undorító hangja lett a gépnek.
Volt olyan amit én se tudtam feltölteni, pedig a mérettel ugyszintén nincs gond
Jó cirkálást mára az ejtőtartályosoknak és az alapjárati tekerentyűvel gyorsulgatóknak!
Én ma maradok a V12, és az elektromotor mellett...
Ma sajna dolgozom, jó kakucsolást nektek. Remélem most nem lesz semmi probléma.
Csak Csetényben kaptam azonnalra kuplungkart... Mindenki a Pinkből akart rendelni nekem. A legszebb az egészben, volt aki megígérte,hogy kedden megjön A szépséghibája a dolognak,hogy én már fél 10-kor tudtam,hogy a Pinkben nincs és nem is mostanában lesz A full-gáz meg szokás szerint két hónapos határidőre dolgozik.
Mizu?