Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meloba vagyok, most feljtos, de mar keszen van, semmi extra.
hát akinek tellik rá...

a szakács az a személy aki nélkül nem bírom huzamosabb ideig... mondjuk ha nem lenne reggeli nagyon kész lennék ám
na kivácsni vagyok... majd meglesem... amúgy nem tucc képet küldeni a gépről? oldaláról? mehet a mailomra... chrissoports@fre...
jah, majd beugronk nosztorin egy sorre az arokba, mar kiprobaltam, milyen, vehehhe. eleg draga sor volt ....
jah ééértem...

sört... nem mondtad hogy ottalvós lesz a bulee vagy majd rögtönzünk, ahol elér minket a hatás az egyik árokban?
raidonak irtam, nem birja huzamosabb ideig ferfi nelkul. a turara meg sort keritunk kibebaszott allamvizsga utan, csak matekszigom jojjon ossze.
hianyzom?

ez ugye nem nekem írtad? mert qvára nem!
a Laci is engem szeret? Csilla mit fog szólni hozzá
Sebit kell elhívni egy tekergésre, de júniusban Te sem nagyon érsz rá meg én is megyek szlovéniába pár sráccal motorozni, bááár 28-29-es hétvége még jó lehet... vagy akár hét közben valami.... majd jövő héten megdumáljuk
... én benne vagyok ... de ezt már egy ideje tervezgetjük!
raido, meselj csak, ki keresi itt magat halalra. pl te, vehhehe, cicafiu.
ha hazajossz motorozunk, felvesszuk ezt a repa kriszt-t is, meg ha nem haragszol termetes csabira talan meg azt is, artit nem, oszt balaton tura, megkeruljuk, eszunk iszunk, ugyhogy hozzal penzt meg egy ezrest.
hianyzom?
repa
ápolgasd QAD-t ha már Manu beteg... LEAN-en meg ne sírjál... bemész a meetingekre, okosan bólogatsz aztán jócakát
ja... de szar lehet neki... a végén még én is hullllajtok egy könnnycsepppet!
és hogy sír mellé... ribi vagy Orv. majd hazamegyek kapsz finom cukorkát
... legalább szzzétkeresed a zzzagyadatissss!
most kerlek szepen bekaptam a lean projektet fomunakidoben, es nem erp foka hanem fullos munkatarskent, + meg melo. jo lesz. sot, mar jo is, mar erzem, áááááááhhhhh.
hol egy zsepi?
nana... mond szépen... mi dolgozunk...
jóó van értelek! Csak megjegyeztem hallkan!

Amúgy Viky... öö valamilyen szinten igen. De egy tuti együtt végzünk! ...remélhetőleg!
hát igen...nem olcsóak ezek a masinák. pedig olyan jóóók. na,én lassan megyek haza,mert nagyon elfáradtam. Legyetek jók!
akkor hajrá , aztán motor lesz.
most valami +crossgepen agyalok, az is fel milla minimum, ah, el is ment a kedvem tole.
na,az sem túl jó. nekem is rengeteg a melóm...már nagyon elegem van belőle.
a tanulas picsafust, most is melozok ezerrel meg nem tom meddig, annyi melom van mint allat, uj projekt, stb, nem reszlezetem, f*sz kivan.
hűűűű....úgy látom megártott ez a sok tanulás.
nem, o egy evvel kesobb kezdte, amikor o jott en akkor mentem .... vagyis meg vagyok, szoval erdekes a helyzetem, vehhhe.
nem rad gondoltam repa, te is tudod, a felsorolasbol meg azert hagytalaki ki mer (még) nem vagy ibm-es
de igen, tisztelet a kivetelnek, meg meg motorozik is, vehhehe.

a zarda koter dévjimbo fele repakra gondlok, akik 6 ev alatt sem vegeznek ......
évfolyamársak vagytok?