a Laci is engem szeret? Csilla mit fog szólni hozzá
Sebit kell elhívni egy tekergésre, de júniusban Te sem nagyon érsz rá meg én is megyek szlovéniába pár sráccal motorozni, bááár 28-29-es hétvége még jó lehet... vagy akár hét közben valami.... majd jövő héten megdumáljuk
raido, meselj csak, ki keresi itt magat halalra. pl te, vehhehe, cicafiu.
ha hazajossz motorozunk, felvesszuk ezt a repa kriszt-t is, meg ha nem haragszol termetes csabira talan meg azt is, artit nem, oszt balaton tura, megkeruljuk, eszunk iszunk, ugyhogy hozzal penzt meg egy ezrest.
hianyzom?
repa
most kerlek szepen bekaptam a lean projektet fomunakidoben, es nem erp foka hanem fullos munkatarskent, + meg melo. jo lesz. sot, mar jo is, mar erzem, áááááááhhhhh.
hol egy zsepi?
nem rad gondoltam repa, te is tudod, a felsorolasbol meg azert hagytalaki ki mer (még) nem vagy ibm-es
de igen, tisztelet a kivetelnek, meg meg motorozik is, vehhehe.
a zarda koter dévjimbo fele repakra gondlok, akik 6 ev alatt sem vegeznek ......
a szakács az a személy aki nélkül nem bírom huzamosabb ideig... mondjuk ha nem lenne reggeli nagyon kész lennék ám
sört... nem mondtad hogy ottalvós lesz a bulee vagy majd rögtönzünk, ahol elér minket a hatás az egyik árokban?
ez ugye nem nekem írtad? mert qvára nem!
Sebit kell elhívni egy tekergésre, de júniusban Te sem nagyon érsz rá meg én is megyek szlovéniába pár sráccal motorozni, bááár 28-29-es hétvége még jó lehet... vagy akár hét közben valami.... majd jövő héten megdumáljuk
ha hazajossz motorozunk, felvesszuk ezt a repa kriszt-t is, meg ha nem haragszol termetes csabira talan meg azt is, artit nem, oszt balaton tura, megkeruljuk, eszunk iszunk, ugyhogy hozzal penzt meg egy ezrest.
hianyzom?
repa
hol egy zsepi?
Amúgy Viky... öö valamilyen szinten igen. De egy tuti együtt végzünk! ...remélhetőleg!
most valami +crossgepen agyalok, az is fel milla minimum, ah, el is ment a kedvem tole.
de igen, tisztelet a kivetelnek, meg meg motorozik is, vehhehe.
a zarda koter dévjimbo fele repakra gondlok, akik 6 ev alatt sem vegeznek ......