akad :-)
dolgozunk rajta.
tegnap spanom lenyomott r6-al csoron, nezem hogy a faszba megy az a vas igy a 120kg-s ember alatt nekem meg mar tilt. ..... jah, van meg egy 6., aztan kanyarba megkapta vegsebessegen.
uh, akkor kenese szemet durva lesz. penteken legurulok asszem, aztan elrendezem magam, mar ramfer, verekszek majd kevest, mer sok az ideg mer "nincs mibű őni".
a faszom a sok hulye tanarba, jovoheten hulyere verem mindharmat, mar nem jatszok ...
fasza. most is ki kell szednem a kereket, mert van benne egy virsli. szarul raktak fel a gumit. fasz kivan.
tegnap olaj meg gyertyacsere, meg irany posta megjott uj fek-kuplung kar.
ja, tegnap hatsofek kart is csereltem.
van uj sotet plexim mocin repa. 7font volt. itthon 12000. hgy szopnale gyurcsootany
kenese?
Eszembe jutott amikor elszakadt a gádbowdenem a Babettán csak egy kb 10 centis gubanc lógott ki a karbiból... Na úgy jöttem haza Vértesacsától vele,hogy azt húztam. Mire hazaértem nem volt bőr a kezemen
dolgozunk rajta.
tegnap spanom lenyomott r6-al csoron, nezem hogy a faszba megy az a vas igy a 120kg-s ember alatt nekem meg mar tilt. ..... jah, van meg egy 6., aztan kanyarba megkapta vegsebessegen.