Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivan? Megfertőztek vagy mi a szösz?
ha a lelleire gondolsz... én is akaroook! de másnap államviszga...
Nagyon helyesen teszitek.
Készültök a Ninja talira mi? Majd dobjatok fel képet a ződségekről.
de még messze van... addíg még akármi történhet...
... engem hívtak ... szóval lehetsééges.
Én szerintem elnézek arra, gyanítom a Zoli is.
Júni 26-29 Kenesei találkozóra jön valaki?
Nekem melóhely oda-vissza 24 km, plussz 7végén megyek erre-arra, 2 hét alatt könnyen belement egy 1000-res. Közeleg az olaj-, és egyéb kopó-fogyó alkatrész csere, a jövő héten meg is veszem a cuccokat.
és nekem 2 hét alatt 13 km...
... minket hagyott abba!

nagyon csiniii! ááálat lehet... uhh ha nekem ilyenem lenne.
Az utóbbi 2 hétben nekem is csökkent a teljesítményem. 2 hétvége alatt 200km
Nem hiszem, hogy abbahagyta volna, csak nagyon eltűnt. Remélem visszatalál!

Nagyon jó gép! Szegény most munkábajárós csacsiként funkcionál.
... leszokott ...

... de hogy még a bajtársat is egyedűű hagyta!

milyen a nagy zeee?
Jó napot Fehérvááár!

Marcs merre vagy? Mostanában egyedül látom a barátnődet száguldozni.
Mármint NEM marad falvastagságod!(Elírtam!)
Szasz Matska! A menetátvágással kapcsolatban,vigyázz a m8 menettel,mert nem marad falvastagságod,minélfogva kiszakíthatod az öntvényt,azután mehet a hengerfej a színesfémtelepre!
Viszont van egy (M7-es)menet,régi skodánál,és francia autóknál használták,mikor is marad falvastagságod is,meg ehhez kapsz csavart bontókban is!
Széles utat!
Esztergályos? Cecília?
már megen szétboríítóóód?
A vok mögötti esztergályos barátom elvileg holnap elkészül a szelepfedél csavarokkal aztán szétborítom a vasat de cefetül mert a menetek a vezműtengely csapágyfél-öntvényekben van. (5db) Azokat elviszem és átvágatom M8-ra a meneteket aztán mehet össze. A generátorfedél tömítést (az jött meg) meg nem pálya kicserélni bér trükkös ha nem akarom leereszteni az olajat
Aztán hogyan tovább?
Megjött a tömítésem... Alig 50 nap elég is volt rá a "kedves" Suzukinak,higy meghozza
Ezek azt hiszik,hogy egy szezonban csak egyszer akar motorozni az ember.
így is fel lehet fogni!

Jah és Orvil még annyit, hogy én ezért nem tetettem fel a supercorsákat.
Na papa ezt jól összehoztad! ha megcsinálod megemelem a kalapom előtted. nah jó bukóm!

Én most voltam hétfőn szigón és véégre megadta a tukacs. 3.ra nem volt szíve kivágni.
Vízben

Nincs jó idő itt... Csöppet sem! Megyek, meglátogatlak mindjárt, üdv a sivatagból. Itt akkor sem esett semmi amikor fél országban jég meg tornádók voltak. Fehérvár... Sállláláláááááá