Nekem melóhely oda-vissza 24 km, plussz 7végén megyek erre-arra, 2 hét alatt könnyen belement egy 1000-res. Közeleg az olaj-, és egyéb kopó-fogyó alkatrész csere, a jövő héten meg is veszem a cuccokat.
Szasz Matska! A menetátvágással kapcsolatban,vigyázz a m8 menettel,mert nem marad falvastagságod,minélfogva kiszakíthatod az öntvényt,azután mehet a hengerfej a színesfémtelepre!
Viszont van egy (M7-es)menet,régi skodánál,és francia autóknál használták,mikor is marad falvastagságod is,meg ehhez kapsz csavart bontókban is!
Széles utat!
A vok mögötti esztergályos barátom elvileg holnap elkészül a szelepfedél csavarokkal aztán szétborítom a vasat de cefetül mert a menetek a vezműtengely csapágyfél-öntvényekben van. (5db) Azokat elviszem és átvágatom M8-ra a meneteket aztán mehet össze. A generátorfedél tömítést (az jött meg) meg nem pálya kicserélni bér trükkös ha nem akarom leereszteni az olajat
Megjött a tömítésem... Alig 50 nap elég is volt rá a "kedves" Suzukinak,higy meghozza
Ezek azt hiszik,hogy egy szezonban csak egyszer akar motorozni az ember.
Nincs jó idő itt... Csöppet sem! Megyek, meglátogatlak mindjárt, üdv a sivatagból. Itt akkor sem esett semmi amikor fél országban jég meg tornádók voltak. Fehérvár... Sállláláláááááá
nagyon csiniii! ááálat lehet... uhh ha nekem ilyenem lenne.
Nagyon jó gép! Szegény most munkábajárós csacsiként funkcionál.
... de hogy még a bajtársat is egyedűű hagyta!
milyen a nagy zeee?
Marcs merre vagy? Mostanában egyedül látom a barátnődet száguldozni.
Viszont van egy (M7-es)menet,régi skodánál,és francia autóknál használták,mikor is marad falvastagságod is,meg ehhez kapsz csavart bontókban is!
Széles utat!
Ezek azt hiszik,hogy egy szezonban csak egyszer akar motorozni az ember.
Jah és Orvil még annyit, hogy én ezért nem tetettem fel a supercorsákat.
Én most voltam hétfőn szigón és véégre megadta a tukacs. 3.ra nem volt szíve kivágni.
Nincs jó idő itt... Csöppet sem! Megyek, meglátogatlak mindjárt, üdv a sivatagból. Itt akkor sem esett semmi amikor fél országban jég meg tornádók voltak. Fehérvár... Sállláláláááááá