gyermekem, ha sikerul a matekom 13-an 16-an allamvizsga, 2 nap kemeny lesz ....
foleg most hogy fent vannak a michelin pilot power 2ct-k, vehhe, tapad mint alkesz a pultra, basszus.
honap megyek csepelre motorosruhaert, jo moka lesz.
M7-en az 50-es kilóméterkő előtt picivel, Balaton felé trafit raktak, ami május 21-től üzemel. Az elválasztó szalagkorlátok között van, egy tájékoztató tábla hátuljánál dugták el. És nincs kirakva előtte, hogy radar kontroll!
épp most néztem utána.. van ilyen! ha tuti gazdag leszek szereltetek bele, sohasem lehet tudni. valahova eldugom lefedem még véletlenül se lehessen olkyan könnyen megtalálni meg ilyenek.
Vazz, csak be kéne ruházni egy GPS jeladóra amit bekapcsolok ha leteszem valahol a mocit... Googleearth-ön vagy a Dia PDA-ján meg lehet nézni,hogy hol a vas.
Az a gond, többnyire ezek a gépek alkatrészként végzik, és nem sok esélyed van hogy miután darabokban van, beazonosítsd. Köcsög cigányok kapnak érte pár 10ezer forintot.
... mikor összetörtem a motorom egy ittas vezető végett, aki nem igazán látott hogy jövök szembe és bekanyarodott előttem ... akkor is utólag belegondolva meg kellett volna bukómmal köszönnöm az esetet neki, de akkor ott helyben a motorom állapota többet ért, mint hogy a faszival foglalkozzak, aki mindenesetre el akart hajtani, de a szemtanúk nem engedték így gyalog iramodott el a rendőrbácsik hozták vissza, de ez más sztory.
a lényeg hogy akkor nem volt eszembe, de ha megtudnám hogy valaki viszi a motorom, vagy elvinnék tőlem, uhh hát elég keményen vérszemet kapnék egyből.
Nem tudhatod ki a tolvaj... Attól,hogy pl egy dobozos autóba tuszkolnak be egy motort, még nem biztos,hogy lopják, mi is jártunk már pórul (deffekt, lerohadás) és sziadobozos lett belőle. Illetve nem biztos,hogy jogszerűen viszi a gépet aki bedugja a kulcsot, indít és elmegy vele. Könnyű lyukra futni.
már ha motor tolvajt látnék is elkapnám, levadásznám, nem hogy azokat akik már elkövették. nem lenne irgalom számomra. azokat sajnálom akik áldozatul estek az ilyen eseteknek. akik gyüjtögettek, megdolgoztak a motorukért, kis kedvencükként szeretgették vigyáztak rá, és mi lesz a sorsa, ellopják...
Asszem. Szegény Foxynak is elcsórták a motorját, hogy ilyeneket megtaláljanak arra nem képesek, meg a bennszülötteket kordában tartani. Érzem hamarosan eljön az ideje, hogy rendszám nélkül fogok veretni...
Sasszem biztos kiszúrta 5km-ről,hogy milyen matrica van a rendszámodon
Tudod a bűnüldözéshez kevesek, mint kempingsajtban a sátorvas úgyhogy
inkább a kisembereket szopatják. Fognák meg inkább az autó-motor és egyéb
tolvajokat mert amíg csórikám kukucskál a traffi mögött lehet,hogy pont az
ő lakását rámolják ki az indiánok.
próbáltam egy rendőr barátom segítségével elrendezni a dolgot, de azt mondta, hogy Ő sem tehet most semmit (pedig tényleg megpróbálta) ! a forgalmit 3 munkanpon belül kiküldik az okmányba, ott átvehetek majd (nem kis összegért) egy olyan igazolást, hogy vihetem a kocsit műszakizni, és kapok egy útvonalengedélyt arra napra! a rendőr ellen nem akarok panaszt tenni (pedig a srác aki segíteni akart a jogászként dolgozik a szakszervezetnél, így nem lenne gond az ügy jogi részével) , inkább csak a pénzbirság miatt fogok fellebbezni, mivel parkoló autó volt és nem a forgalomban kaptak el! hogy a tesco kútig hogyan jutottam oda?! mondjuk oda szállították az autót! ő azt nem tudja bizonyítani, hogy 4 keréken gurultam el addig (és azt sem látta, hogy onnan hogyan mentem tovább)! ezért bízom abban, hogy nem lesz nagyon sok a pénzbírság! (meg majd beleírok mindent, hogy nagyon szegény vagyok - ez sajnos igaz is
- meg, hogy új munkahelyen vagyok, és hogy aznap vitték volna a kocsit műszakira - ez is igaz -! kíváncsi leszek, mennyi lesz a végösszeg.....
foleg most hogy fent vannak a michelin pilot power 2ct-k, vehhe, tapad mint alkesz a pultra, basszus.
honap megyek csepelre motorosruhaert, jo moka lesz.