Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,az más.
nekem sem... de én sidi függő vagyok!
Ez jó csizmi! Sajna nekem anno nem jött össze.
az ilyen bulikat én is szeretem!
CSak konstatáltam,hogy miről maradtam le
Asszem nőtt a sávszélesség itten: 1263k/s lefele, 343 felfele
azt már pohi le stipi-stopizta.
Ha akarod motorosbolt nélkül is hívhatunk így
Kérdezek! De majd amúgyis ebéd után megyek úgyhogy addig még... tudod.

Asztakurvaaaa:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Akkor nálad fogok vásárolni! Bizalomgerjesztő név!
Kérdezel nekem gyári tömcsit? Utángyártott nem érdekel. Köccc!
Nyitok egy motorosboltot és az lesz a nevem hogy ződbab
Tavaly már csütörtökön elindultunk, aztán Akarattyán meg kellett állni a Mol kúton, mert leszakadt az ég. A shop előtt kopogott a jég a motoron...Betoltuk a mosóba a gépeket azt ott ittunk éjfélig. Állítólag a sörsátor minden lábán egy egy ember csimpaszkodott, mer emelgette a szél.
Kettő,hogy jól szoruljon, mi?

Most ugrott be,hogy mennem kell a Borsóhoz is mert rendelek fékbetétetetetet is.
Magának is!
Jól gyanítod!
Rággeeelt!
Köszi, aggodalomra semmi ok, körben a menet szélétől van 6mm öntvény,hogy 7-esről 8-asra bővüljön.
Még szép hogy ott alszunk..ahol épp eldőlünk. Évről évre nagyobb a fless, bár a 2 évvel ezelőttit nehéz überelni. A szombat az hatalmas volt, a Fycak is tanusíthatja
Ti megint ottalvósra szervezitek? Telefonokra vigyázni ám, nem szeretik a vizet!

naja.. 4500 ft... hm a keszthelyi tali is 3000 volt ha jól emléxem az is egy hétvégés bulee volt.
Semmi gond, lefújod, felmatricázod......és ha szerencséd van észre sem veszik.
Sztem jópáran megyünk a környékről Ninjára. Azt nézem, eléggé elszálltak kenesén a belépővel . Tavaly kb fele volt a jegy. Meg péntekre tették a Blues Companyt.
... azé annyira neeeem, de mivel itt lesz nem messze kb 4 kmre... akkor má én is ott akartam volna lenni, szeretem a motoros bandázásokat.

legalább lett volna valami szín is abba a zőőcségbe!