Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jovan gyermekem, maradt meg valamennyi, ami befedne a ket oldalat sarvedomnek? mer akkor csinalunk egy projektet, es megcsinaljuk nekem is, vagy veszek es megcsinaljuk, persze vizsgak vegen. ok?
500 ft mérete! ultra brutális kiadás volt... és mégis elég jól feldobta a moccot...
Szevasztok,Sziasztok,Hogyvagytok

Bementem az üvegboltba, és vettem 50cm széles és hosszra annyit adnak mennyit akarsz. De nem csak a sárhányóra az oldalidomra is ez került. Egyed-i designe!
Bármilyen(!) fólia/matrica kell keresd öcsémet. mzfighter kukac freemail pont hú
a fekete matricat honnan kukaztad az elso sarvedore?
meggyőztél! egy próbát megér...
Eddig egyedül ez vált be. Fehér szintetikus és rajtamarad a láncon. A castrol egy rakás szar, most valami németet próbáltam, az is fing, kb mint a tescos Motip. 2400 körül van a valvoline.
A lanc spréről jut eszembe... milyen ez a valvoline... ár/érték arány?

nekem is elfogyott a napokban... vagyi be kell szereznem. Eddig 2 félét is kipróbáltam már. Volt Castrol a másik nem tom mi...
Kaptam köszönöm.
Grat a vizsgázóknak... és kitartás akinek még hátra van egy két dolog. Már nincs sok hátra...
O.K. ha kell akkor szóljál és viszem. Nem tudom mikor megy a Zoli a Borsóhoz.
Ha a nem lesz a Borsónál valvoline léáncspré akkor az lehet kéne egy, mer az van a pinkben. Zoltán mikor megy Borsóhoz?
Ügyi vagy!

Kell valami a Pinkből? Holnap menek.
majd megpróbálunk valami normálisat összehozni.
nem baj az,az a lényeg,hogy sikerült. én is most várom a múlt heti vizsgám eredményét,ami valószínű,hogy nem sikerült.
grat... még józan vagy?
ühüm... várjuk a képeket epedve valami sztárfotós beállást plíz a kedvünkért
Köszi, muszály volt, mer harmadszorra vettem fel
gratulálok!
Levizsgáztam báááááá
így van... Matska elmondta... és azok a jellemzők egyenlőek a sidi vertigo val legalábbis nekem
Páááá!
Akkó majd jer akkó! Pá!
Ha magadra veszed akkor rád, de ezt általánosságban írtam.
Nekem a lábamhoz tökéletesen passzoló fazonja imponál, nem az,hogy mi a neve.