Sajna nincs esőruhám.. pénz kérdés is. Mindenre nem fussa, bár ha jól belegondolok, ez lehet hogy könnyű és lényeges lenne... bár a multkor Visegrádról full esőben jöttünk, és nem áztunk szét! Bőr cucc, meg legalább 80km/h oszt csók. Valami ablaktörlő viszont jó lenne a bukóra.
No nem akarok sokat esőben menni. Bennem volt a zabszem rendesen. Csúsztam már el vizen. (még mopedos koromban.)
Valami defekt javító dolog még kéne, mert a sógoroktol hazatolni a gépet nagy mulatság lenne!
Jó kérdés! Attól, hogy nyár közepe még érhetik meglepetések az embert. Öltözz rétegesen, gumipókozd fel a gardrób szekrényt aztán uccu neki. Vannak spéci alsóruházatok, de elég húzos áron mérik őket. Van esőruhád?
Nekem is melegem van a bőrben, a dzsekit még elviselem, de a nadrág az katasztrófa ebben a melegben. Vettem egy térdvédőt, így most nyugodt(abb)an merek farmerben motorozni.
A strandig én is elvagyok, akár fürdő ruciban is a szívás a Szallerbeken az, hogy 2 napra kell felöltözni éjjelre-nappalra, figyelembe venni hegyet völgyet, esőt napot, és az ember még málhás szamár se legyen...
Hát én is atlétában nyomom, és még lehet a rövidgatya ia felkerül.... Valahogy nem jön rám a bőrszerkó. Inkább robogósra veszem a figurát, csak ne kelljen felöltözni. Tavasszal még azért is szemmelvert egy másik biker, mert nem volt rajtam kesztyű. Megnézném, most hogyan nyomja?
Mi szoktunk mekinél állni időnként, ha épp jövünk valahonnan. De ilyen melegben nem sűrűn. Szombaton is úgy motoroztam a városban, hogy textílgatya, ujjatlan póló. Persze ilyenkor produkált az ólommadár egy olyan szitát, hogy majdnem leestem róla. Egyszer nem öltözök fel, akkor is majdnem betakarózok. Reggel 5-től 9-ig fogok motorozni. Jó idő is van, nincs se forgalom, se rendőr, teljesen ideális.
Én annyit tuti nem bírnék ki ébren a motoron. Elaludnék menet közben, vagy megállásnál egy bokor alatt. Majd kíváncsi leszek a beszámolókra.
Én másképp fejlesztettem.
Sajna az elmúlt 2 hétben keveset motoroztam, múlt héten senki nem ért rá(m) ezért egyedül kolbászoltam 7végén. Meki? Én oda nem járok. Azt sem tudom kik szoktak ott lenni.
Őszintén? Van benne az is. Azért 24 óra az pont 30 valahány Szóval kell a zene meg a PMR + GPS ...
Te mire fejlesztettél? Nem azt mondom, nagyon komoly az a gép! Ja és merre jártok mostanában, mert a mekinél senki sincs...
Mennyi kütyü. Nekem már leírva is sok. Én nem szoktam zenét hallgatni menet közben, szeretem hallani a forgalom zaját. Amilyen peches vagyok még kilapítana menet közben valami. Most Szallerbeck-re fejlesztesz, vagy csak úgy? Majd drukkolok nektek!
Intercom nélkül nem csinálja. Azthiszem, azóta a tesztelgetéssel rájöttem, hogy valami "körzárványom" lehet az intecomon keresztül. Mindkettő töltve van, és össze vannak kapcsolva, és ha megszakítom bárhol a kapcsolatot, megszűnik a zaj. Valami leválasztó zajszűrő lenne a super talán.
Egyébiránt hatalmas élmény az intercom-pmr-mp3-gsm-gps párosítás! Zenére nagyon szuper motorozni!
SuzukiSwift, öregember, gyors motor következmények:kép
Lehet, hogy nevetséges, de többször előfordult h bizonyos kanyarodni kívánó autós előtt nem mertem elmenni még ha vagy 5-10 másodperce is látótávban voltam...ezek egyikke a SuzukiSwift...
Nekem nem gerjedt, bár nem sokat használtam, csak pár alkalommal. Idáig normálisan működött (a Kawicsra még nincs felszerelve), semmi rendelleneset nem tapasztaltam. Intercom előtt is csinálta? Ha aggaszt a dolog szívesen kölcsönadom az enyémet egy próba erejéig.
Polo! A MIO-ka töltőnél neked nem volt gerjedés problémád? Fülesben nem volt alapzaja a készüléknek? Én raktam a gépre egy intercomot, és a MIO ha töltésre dugom, nagyon zajos. Nélküle lemerül. Van/volt valami tapasztalásod?
Itt van versenytörténet is. A dologhoz hozzátartozik, hogy első blikkre én is nagy állatságnak tartottam az egészet! Aztán megdumáltak.....