Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyan tovább?
ebben voltam meg farmerban, semmi baja nem tortent azon kivul hogy koszos lett.
á... elég hülye hozzá, hogy farmerban meg a nem protektoros kabátjában motorozzon
Közút, de magánterület.
A sérülés mentes dologhoz annyit, hogy akkor nem ebben feküdtél el mikor az az ominózus eset történt ugye?

hát nem tom, de oda bárki behajthat engedély nélkül. legalábbis én úgyt udtam, és ha nem kőő engedély, akkor a rendőr is bemehet.
Név? Jelvényszám?
A Tesco kút magánterület!
jah, a gatya max 3x volt rajtam, kabim is van masik, az kenyelmesebb, azzal nyomom, bar abban nincs protektor ...
én azon filózok, hogy augusztus-szeptember az ősznek számít e... akkor vettük valahogy nem? bááár lehet még júliusban? az tuti, hogy a motorod később vetted, meg hogy nem használtad (főleg a gatyát)....
gyermekeim, eladó a rucim! a marketingszoveg és a képek:

Eladó tavaly ősszel vásárolt komplet, kétrészes Rush-M márkájú motoros bőrruha!

kabát:
- 3xl, marhabőr, kivehető bélés, Scotchlite 3M fényvisszaverő, váll-könyök-gerinc protektor (EN1621-1), nadrággal 2féle képpen összecipzározható
- vállszélesség - 61cm
- nyakszélesség - 53cm
- kar hossz - 60cm
- hát - 56cm

nadrág:
- xl, marhabőr, csípő-térd protektor ( EN1621-1)
- állítható derékméret - 92cm-től 108cm-ig
- csípő - 62cm(x2)
- külső hossz - 106cm
- belső hossz - 70cm
- ülep - 36cm

Keveset használt, télen bőrápolóval lett lekezelve, sérülésmentes állapotban van
És a tesco kútra hogy jutottál el? nem azért, de a rendőr bárhol megcsinálhatja ezt, magán területet leszámítva. ha parkolsz is .... szeirntem.

....sajnos
ill: (....... ezt nem hagytam szó nélkül )
hogy az a büdös............ AZT! utálom a zsarukat! elvették a kocsim forgalmiját, mert lejárt a műszaki! ha forgalomban állít le még azt mondom, hogy igaza van, dehogy a tesco kúton igazoltat, miközben kinyitottam a kocsim ajtaját.... (no comment.....) utána "viszont látásra"-val köszönt el tőlem! (mondanom sem kell, hogy ezt nem hagytam szó nélkül )
heleees!
Nem fog fájni, nem tünik durvának.
Örvendek.
Lehet,hogy lesz mégis zuhi, most épül a cella DNY felől.
Vigyázni fogunk! Ezt már letárgyaltam vele.
... ismerem ezt az érzést ... még 1x gratú... vigyázz rá és ő is vigyázni fog rád!
Nem kürtöltem tele a fórumot de sokan tudtak róla, hogy csere lesz. Nagyon jó gép! Sajnálom a Fészert, de nem bántam meg, hogy így döntöttem.
nem lehet semmi! a z750 is naon tetszetős, nem hogy a nagyobbik testvére...
Ahogy tol a gép az a respect
jóóóó oké, csak számomra elég nagy respect!
Azért vette,hogy motorozzon nem azért,hogy villogjon vele
Radardetektor+lézerblokkoló... megvan a recept, csak 160 papír hiányzik rá. Motoron a lézerblokkoló 100% hatékony