Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"meg az hogy egy kalap ala vesznek a szarhazi evfolyamtarsaimmal" nana!

okosan a szavakkal! nem lesz így egyed designe!

amúgy meg egyedüli vagyok az évfolyamon, aki a 3 éves fősulit 3 év alatt fejezi be. a tárgyakat 2,5 év alatt letudtam, és már csak záróvizsa...

És igencsak nem tartozom a 12 óra kóter alvás meg atöbbibez.

Összegezve aki most zártóvizsgázik, mind 4. 5. 6. éves. Csak én vagyok harmadéves! szóval csak okosan!
Kocka
nah,hát attól engem is elkap az ideg,hogy egyesek apuci-anyuci pénzéből átbulizzák a fősulit aztán jó esetben 8 év alatt megszerzi a diplomáját. a többi normális meg hülyére hajtja magát,hogy a munkájához szükséges képesítést megszerezze. óóóó...akkor nektek így nagyon szuper,hogy ugyanott dolgoztok.
ha nagy leszek azt fogom csinalni amit mar most, ez a vicc benne, meg az hogy egy kalap ala vesznek a szarhazi evfolyamtarsaimmal, akik apu-anyu penzen napi 14 orat alszanak a koterban, es meg igy is jobban allok naluk. a matekot meg addig huztam-halasztottam, amig minden targyam, nyelvvizsga, diplomamunka meglett, ez meg itt van a nyakamon. a vicc az egeszben hogy nappalin tanulok, vehhehe. emelett foallas.

amugy infomernoknek tanulgatok, de a foiskola egy nagy kalap ......., semmire sem jo.
alapbol meg az ibm-ben dolgozgatunk raido es smitty forumoscimborakkal egyetemben.
akkor sűrű lesz a program. és mi leszel ha nagy leszel?
koszi, 13-an matek, 16. (ha atmegyek) allam, 17. vedes, 18. gumiegetes+fejfajas
raadasul rohadt sok melom van, mindemellett.
na az sem egy leányálom. részvétem.
nekem már csak matekszigo aztán állomvizsga .... csak jussak oda
túlóra. Tegnap is bennt voltam este 7-ig reggel 7 -től fogva...meg ez lesz még ma is meg holnap is. A logisztika az nem olyan rossz tantárgy...legalábbis jobb mint a számvitel.
Veszprém...Perfekt...pénzügyi- számviteli ügyintéző. A környezetemben Yamahások meg Hondások vannak csak,így ezekről tudok inkább véleményt alkotni. Mondjuk nekem még az ár is lényeges,meg az alkatrész ellátotság és ár,valamint a szervízigényesség is fontos szempont.
Ilyenkor még dolgozol? Én meg logisztika tételeket nyomtatok
Jó neked, hogy végzel, hova is jársz? Én elég kritikus vagyok motormárka téren. Sokmindent láttam, tapasztaltam már és azt mondom hogy most ehhez a márkához hű leszek.
jajjj,nem győzök irigykedni ahogy látom,hogy mennyien motoroznak éppen most is. semmi kedvem dolgozni.
persze...izlések és pofonok. Én nem zárkózom el egyik márkától sem,de látom,hogy a Hondák jók. Nálam még képlékeny a motormárka választás.
ja,hát igen...sajnos most nekem sem sikerült az utolsó írásbeli vizsgám így várnom kell októberig,hogy újra próbálkozhassak,aztán ha az sikerül akkor mehetek szóbelizni és végre végzek!
Báááá
Nekem F2-m volt, azt is szerettem, csak kicsit kevés volt. Meg nem volt alatta futómű. Honda párti voltam, aztán kipróbáltam egy zx6r-t. Rájöttem hogy mindenben jobb mint a honda, talán az élettartam,amiben jobb a honda, meg szebb a hangja.
Évek kérdése. Itt sosem lehet tudni, remélem hamarosan.
páromnak is 600F4 van. na,az jó egy szak. mikor végzel?
f4i, vehhehe. csak nem? haccáz a legjobb a vilagon
valtogatsz, allatkodsz, aztan lesz valahogy ..... szeretem
persze a repsol 1000rr sem sértés
Én ha most kezdenék, egy cbr600f4i-t vennék. Megbízható, elég túrás, elég toleráns, viszont megy is azért.
BMF kihelyezett karán vagyok itt Fehérváron, büfé szakon. Műszaki menedzser
és mit tanulsz?
Én Honda párti vagyok...meg inkább a túrásabb gépek tetszenek...CBF meg a Hornet, de a Suzuki Sv is bejön vagy még a Fazer.
Én itt élek, amióta élek . Bár egy évig éltem Győrben, mert oda jártam főiskolára. Aztán visszajöttem, úgyhogy még mindig koptatom a főiskola padjait. De itt is dolgozok.
Milyen jellegű gépre vágysz?