nah,hát attól engem is elkap az ideg,hogy egyesek apuci-anyuci pénzéből átbulizzák a fősulit aztán jó esetben 8 év alatt megszerzi a diplomáját. a többi normális meg hülyére hajtja magát,hogy a munkájához szükséges képesítést megszerezze. óóóó...akkor nektek így nagyon szuper,hogy ugyanott dolgoztok.
ha nagy leszek azt fogom csinalni amit mar most, ez a vicc benne, meg az hogy egy kalap ala vesznek a szarhazi evfolyamtarsaimmal, akik apu-anyu penzen napi 14 orat alszanak a koterban, es meg igy is jobban allok naluk. a matekot meg addig huztam-halasztottam, amig minden targyam, nyelvvizsga, diplomamunka meglett, ez meg itt van a nyakamon. a vicc az egeszben hogy nappalin tanulok, vehhehe. emelett foallas.
amugy infomernoknek tanulgatok, de a foiskola egy nagy kalap ......., semmire sem jo.
alapbol meg az ibm-ben dolgozgatunk raido es smitty forumoscimborakkal egyetemben.
túlóra. Tegnap is bennt voltam este 7-ig reggel 7 -től fogva...meg ez lesz még ma is meg holnap is. A logisztika az nem olyan rossz tantárgy...legalábbis jobb mint a számvitel.
Veszprém...Perfekt...pénzügyi- számviteli ügyintéző. A környezetemben Yamahások meg Hondások vannak csak,így ezekről tudok inkább véleményt alkotni. Mondjuk nekem még az ár is lényeges,meg az alkatrész ellátotság és ár,valamint a szervízigényesség is fontos szempont.
Jó neked, hogy végzel, hova is jársz? Én elég kritikus vagyok motormárka téren. Sokmindent láttam, tapasztaltam már és azt mondom hogy most ehhez a márkához hű leszek.
ja,hát igen...sajnos most nekem sem sikerült az utolsó írásbeli vizsgám így várnom kell októberig,hogy újra próbálkozhassak,aztán ha az sikerül akkor mehetek szóbelizni és végre végzek!
Nekem F2-m volt, azt is szerettem, csak kicsit kevés volt. Meg nem volt alatta futómű. Honda párti voltam, aztán kipróbáltam egy zx6r-t. Rájöttem hogy mindenben jobb mint a honda, talán az élettartam,amiben jobb a honda, meg szebb a hangja.
Én ha most kezdenék, egy cbr600f4i-t vennék. Megbízható, elég túrás, elég toleráns, viszont megy is azért.
BMF kihelyezett karán vagyok itt Fehérváron, büfé szakon. Műszaki menedzser
Én itt élek, amióta élek . Bár egy évig éltem Győrben, mert oda jártam főiskolára. Aztán visszajöttem, úgyhogy még mindig koptatom a főiskola padjait. De itt is dolgozok.
okosan a szavakkal! nem lesz így egyed designe!
amúgy meg egyedüli vagyok az évfolyamon, aki a 3 éves fősulit 3 év alatt fejezi be. a tárgyakat 2,5 év alatt letudtam, és már csak záróvizsa...
És igencsak nem tartozom a 12 óra kóter alvás meg atöbbibez.
Összegezve aki most zártóvizsgázik, mind 4. 5. 6. éves. Csak én vagyok harmadéves! szóval csak okosan!