Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És te Fehérváron laksz meg dolgozol?
Bizony,tényleg csak az az útszakasz jó. Hát egyenlőre csak utasként ,de jövőre kilátásban van a jogosítvány.
Zirc felé csak Csesznek-Zirc-Veszprém szakasz jó. Ami zircről megy Pápa felé az hulladék, meg ami Zirctől megy felénk az is. Megkérdezhetem hogy Te is motorozol, vagy csak mint utas közreműködsz?
Még Pápán. De nem itt képzelem el a jövőmet. Veszprémbe csak suliba járok/jártam. Erre tényleg jó az útszakasz...szép erdős,kacskaringós. Bár nem annyira mint arra Zirc felé,viszont arra felé az út minősége nem olyan jó mint itt.
Viszont jók a csajok . Ennyire nem ismerem a várost, én csak nappal jártam arra, és dolgoztam. Viszont a 83-as, ami a 8-asról visz Pápa felé, az tetszik. Most Pápán dolgozol? Vagy Veszprémben?
Pannon SZKI. amúgy én nem szeretem ezt a várost...se munka- se szórakozási lehetőség nincs....legalábbis normális.
Melyikbe jártál? Én Pápára szállítottam pár éve. Kellemes város.
igen. látom te Fehérvári...oda jártam suliba,meg a rokonság is odavalósi.
Te pápai vagy?
na,ezt jó tudni....én nem szoktam őket figyelni.
Persze mindenhol vannak, de ahányszor arra jártom, ott különösen jókat láttam.
nem tudom...lehet...bár szerintem máshol is vannak jó csajok,nem?
Pápán jók a csajok
isemerem Fehérvárt...na Pápa sem jobb nála.
Most hívott a Nyikolaj! Elment Orosz kapcsolattartónak az ....oához dolgozni
És mikorra van időpont?
Tudod ez Fehérvár, itt nem kell meglepődni semmin. Lehet, hogy csak nekem nincs szerencsém velük, de már bizonyítottak, hogy mennyire "korrektek".
Holnap újra próbálom aztán majd szólok mire jutottam.
nálunk működik a rendszer.
Akkor lehet,hogy együtt be kéne jelentkeznünk biztos ami biztos.
Ufff....áll az egész országban a rendszer. Holnap újra próba, de 2 hétnél hamarább még így sem kapnék időpontot. Még jó, hogy csak 21.-én jár le.
Adj nekik! Ha júni utsó(előtti) hete közeli akkor bejelentkezek én is. Elvégre fékez a fékem és dudál a dudám úgyhogy majd minden rendben. Estére tán a motorját is összerakom
Köccc! Na most nem menekülnek......
HELP!

Műszaki vizsgára szeretnék időpontot kérni a fehérvári KF-nél, de hiába próbálkozom a központi számon, csesznek felvenni. Tud valaki egy közvetlen számot hozzájuk? 10 óra óta próbálkozom, jó hosszúra nyúlt náluk az az ebédszünet.....