Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Műszaki vizsga az Ivanicséknál 12e párszáz. Nem túl szívderítő....
utána kérdezhetek...
nem értek hozzáá... a haversrác csinálta... de van belőlük egy albumom is itt az sm en.

szóval valahol 200-300 körüli gép+ nem tom hány nem éppen 50 ezer ft értékű objektívek...
Milyen géppel készültek azok a szép képek a motorodról?
mindenben ez van... valahol ennyivel, valahol még dúrvábban... sajnos...
Itt elvekről van szó. Ez a nyílvánvaló lehúzás borzolja az idegeimet.
nem tudtam mit tenni... mert ez itt volt, és ha bevittem volna valami közlekedési izéhez, ahol talán megcsinálták volna, és az ottani árhoz hozzáadom a benya árát... kb ugyanott vagyok!

de én azt gondolom, hogy ha ezt az árat leosztom 2 évre, szinte semmiség. az egyéb árak amiktől tartom. emelkezdő benya, minden évben kiadott gumi és egyéb árak. na az a sok
Fossanak szögesdrótot drótostótostól! Ejj a könnyed élet máshol meg csak a síma lehúzás.
Jah....erről beszéltem. A KF-nél meg 4-ből megvolt.
Ma utánakérdezek. Engem ilyen 7-8-10e-kel rémisztgettek. Az már kicsit durva lenne.... Majd megírom mire jutottam.
itt Bogláron 7300 ft ért csinálták meg.
- műszaki vizsgadíj 4300 Ft
/2200 - vizsgálatidíj
/1200 műszaki adatlap
/500 ft cimke

/560 ft vizsgadíj
- Technológiai vizsga 3000 Ft

legalábbis itt...
nem tudom,hogy drágább -e máshol a vizsgáztatás mint a KF-nél. Nálunk a cég 20%-ot kap a műszaki árából, a zöldkártyáéból meg semmit. És itt szerintem a 100 %-ból ad 20-at a vizsgaállomásoknak a KF,ha meg alapból náluk csináltatod meg akkor az 100 %-ban az övék marad.
hmmm... pedig én úgy tudtam, ott mindent csinálnak...
Na vazzz.....a fehérvári KF-nél már nem csinálnak időszakos műszaki vizsgát, csak kintről behozott motorok esetében. Ezt tegnap elfelejtették közölni. Akkor most sok pénzért vihetem valami vizsgaállomásra? Tipp? Az Ivanicsékat tudom, rajtuk kívül?
en szeretnem a bujgatosnenak, csoki a csaladnak, avagy mentek a jegre ha nem 2-es
jaja éértem én.. de kívácsni vgayok szigón ki fogja mondani!
most Orv. mondta... vége a munkaidőnek és elment haza
oké... de én ezt látni szeretném ki fogja azt mondani hogy csoki..
akkr kirva anyjat, meg a definiciojanak is. lemegyek, begurolok, madmax a terem kozepen, gumifustoles, aztan majd ha fuldoklanak odabaszom az indexem, hogy 4-es baszod, vagy ......
vehhehhe
ez a nagy tervem!
na csoki
pintértő ne féj... bujtásnéé... na igen. elkapja a kis mogyoróidat... és addíg szorongatja míg azt nem mond elég, nem tudom, vagy a helye szó szerinti def et .
matekundor. pinternek annyi.
nélküled bírom két hónapja, sőt a jelek szerint Zoli nélkül is... tudom, hogy gáz, de a szakácsra ezek szerint nagyobb szükségem van
... ráér ... majd 2 matek tétel között ha pihentetsz!
... kíváncsi vagyok rá ... akko a sárvédőről...
a szakacs meg en, nem kell a duma. meg jurics