nem tudtam mit tenni... mert ez itt volt, és ha bevittem volna valami közlekedési izéhez, ahol talán megcsinálták volna, és az ottani árhoz hozzáadom a benya árát... kb ugyanott vagyok!
de én azt gondolom, hogy ha ezt az árat leosztom 2 évre, szinte semmiség. az egyéb árak amiktől tartom. emelkezdő benya, minden évben kiadott gumi és egyéb árak. na az a sok
nem tudom,hogy drágább -e máshol a vizsgáztatás mint a KF-nél. Nálunk a cég 20%-ot kap a műszaki árából, a zöldkártyáéból meg semmit. És itt szerintem a 100 %-ból ad 20-at a vizsgaállomásoknak a KF,ha meg alapból náluk csináltatod meg akkor az 100 %-ban az övék marad.
Na vazzz.....a fehérvári KF-nél már nem csinálnak időszakos műszaki vizsgát, csak kintről behozott motorok esetében. Ezt tegnap elfelejtették közölni. Akkor most sok pénzért vihetem valami vizsgaállomásra? Tipp? Az Ivanicsékat tudom, rajtuk kívül?
akkr kirva anyjat, meg a definiciojanak is. lemegyek, begurolok, madmax a terem kozepen, gumifustoles, aztan majd ha fuldoklanak odabaszom az indexem, hogy 4-es baszod, vagy ......
vehhehhe
ez a nagy tervem!
na csoki
pintértő ne féj... bujtásnéé... na igen. elkapja a kis mogyoróidat... és addíg szorongatja míg azt nem mond elég, nem tudom, vagy a helye szó szerinti def et .
szóval valahol 200-300 körüli gép+ nem tom hány nem éppen 50 ezer ft értékű objektívek...
de én azt gondolom, hogy ha ezt az árat leosztom 2 évre, szinte semmiség. az egyéb árak amiktől tartom. emelkezdő benya, minden évben kiadott gumi és egyéb árak. na az a sok
- műszaki vizsgadíj 4300 Ft
/2200 - vizsgálatidíj
/1200 műszaki adatlap
/500 ft cimke
/560 ft vizsgadíj
- Technológiai vizsga 3000 Ft
legalábbis itt...
vehhehhe
ez a nagy tervem!
na csoki