Ami azt illeti, sztem nekemis kifog maradni pár darab, de ha az idomoknál, akkor még nincs baj. Csakhogy nekem levan bontva a hengerfej és henger, ha ott valami kimarad, az cinkes
Azért sokallom még az 5000ft-os kerékcserédet, mert havernak olyankörül cserélték a kereket, centirozással.
kihagyott egy alatetet az elso sarvedo rogzito csavar alol, az pedig addig razkodott amig szepen elrepedt, mivel a csavar fix helyig megy csak be. szerencsere meg idejeben eszrevettem. ha ez ugy 2kilo felett eltorik, akkor csokolom ....
Ismerős szitu... Nekem lecserélte a láncot, lánckerekeket, 2-3 óra volt, de közben elbeszélgettünk, meg jött más is, ész végre, kérdezem emnnyi? gondolkodik... 8500 azt hittem 5000-ből megvan, hát nemigazán. De rendes ember-annak tűnik legalábbis- csak ahogy nézem még épitkezik... amugy énis sokallta, ezért a pénzért néha 2 napot is dolgozok, Tiedről meg ne is beszéljünk akkor. Mindegy, remélem legalábbb szépen megcsinálja
nekem surgosen kellett kis segitseg, gumicsere, nem tudtam kivenni az elso kereket. lementem a faszihoz ket kereken, mer hiaba tudtam volna hatsot kiszedni, elso kereken nem igazan arat a vas. na lenyeg lementem, segitettem kiszedni, kb 5 perc volt, hatso meg kb 4 az en emelommel. elvittem kerekeket gumishoz, vissza, kerdem mennyi. hatásszunet. 5000ft. (2000-et meg jo szivvel adtam volna, de 5 az kurva sok meg igy sos-es meloban is. annyiert mar koncinal lecsereltek volna, es akkor nem kell motort emelgetnem meg a kerekekkel maszkalni)
na, legkozelebb elore megalkuszom, nem fizetek 10 percer 5000et meg ha masnap hajnalban motorral (-3mm-es szintjelzovel)kell mennem pestre akkor sem.
jotanacs: alkudj meg vele elotte!
amugy teljesen jo arc, frankon elbeszelgettem vele..
emelovel a leomlonel emelte meg a vasat, kicsit megijedtem ....
Azért sokallom még az 5000ft-os kerékcserédet, mert havernak olyankörül cserélték a kereket, centirozással.
na, legkozelebb elore megalkuszom, nem fizetek 10 percer 5000et meg ha masnap hajnalban motorral (-3mm-es szintjelzovel)kell mennem pestre akkor sem.
jotanacs: alkudj meg vele elotte!
amugy teljesen jo arc, frankon elbeszelgettem vele..
emelovel a leomlonel emelte meg a vasat, kicsit megijedtem ....