Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van Rozi?
Elment dolgozóba szegínke...
Hálló!
Hello sorstárs!
Hi! SOS kéne bowdent csináltatnom, meg tudod adni az ember elérhetőségét?
Megvegyem Kakucsozni?
Én mindig jó vagyok!
megveszem neked karacsonyra, ha jo leszel
Ezt lessétek meg: Kawasaki
na ez az. gyorsan kellett, ennyi, elso emelom meg nincs. 5000-bol mar 5ot hegeszthettem vonlna ....
Ami azt illeti, sztem nekemis kifog maradni pár darab, de ha az idomoknál, akkor még nincs baj. Csakhogy nekem levan bontva a hengerfej és henger, ha ott valami kimarad, az cinkes
Azért sokallom még az 5000ft-os kerékcserédet, mert havernak olyankörül cserélték a kereket, centirozással.
kihagyott egy alatetet az elso sarvedo rogzito csavar alol, az pedig addig razkodott amig szepen elrepedt, mivel a csavar fix helyig megy csak be. szerencsere meg idejeben eszrevettem. ha ez ugy 2kilo felett eltorik, akkor csokolom ....
Ismerős szitu... Nekem lecserélte a láncot, lánckerekeket, 2-3 óra volt, de közben elbeszélgettünk, meg jött más is, ész végre, kérdezem emnnyi? gondolkodik... 8500 azt hittem 5000-ből megvan, hát nemigazán. De rendes ember-annak tűnik legalábbis- csak ahogy nézem még épitkezik... amugy énis sokallta, ezért a pénzért néha 2 napot is dolgozok, Tiedről meg ne is beszéljünk akkor. Mindegy, remélem legalábbb szépen megcsinálja
nekem surgosen kellett kis segitseg, gumicsere, nem tudtam kivenni az elso kereket. lementem a faszihoz ket kereken, mer hiaba tudtam volna hatsot kiszedni, elso kereken nem igazan arat a vas. na lenyeg lementem, segitettem kiszedni, kb 5 perc volt, hatso meg kb 4 az en emelommel. elvittem kerekeket gumishoz, vissza, kerdem mennyi. hatásszunet. 5000ft. (2000-et meg jo szivvel adtam volna, de 5 az kurva sok meg igy sos-es meloban is. annyiert mar koncinal lecsereltek volna, es akkor nem kell motort emelgetnem meg a kerekekkel maszkalni)
na, legkozelebb elore megalkuszom, nem fizetek 10 percer 5000et meg ha masnap hajnalban motorral (-3mm-es szintjelzovel)kell mennem pestre akkor sem.
jotanacs: alkudj meg vele elotte!
amugy teljesen jo arc, frankon elbeszelgettem vele..
emelovel a leomlonel emelte meg a vasat, kicsit megijedtem ....
Cakát Fehérvár!
Hú de fárasztóak vagytok...
Erre gombjál varrt!
hehho
Báááhááááháááá!
nye
És végül...
Jézusom
Mindíg felhív ha valami nyűgje van