ujcsorin mar volt szerencsem hozza, szurke octavia civil rendszam, fustuveg .... ket nagy bunko benne. kocsival voltam, gyanusan nagy volt a radarriaszto a muszerfalon. hat nem az volt .....
egyre zsivanyabbak.
Sajnos már nem állítanak meg, csak küldik a 3 kilót, aztán mentegetőzni sem tudsz. Meg a mozgó mérőktől fosok, mer ha beelőzök egyet lakott területen 120-al, úgy hogy észre sem veszem, hogy radar volt, akkor van gond, olyan szépen bemér, észre sem veszem.
de ha fényképeznek előről akkor ugye még nincs rendszám azt nem veszik le. ha hátulról akkor több mint valószínű már elhaladtál mellettük. és tudsz mókulni vele. Ha megállítanak van gáz. ű
Motorral szabályosan nem lehet közlekedni, te is tudod. Elég egy 30-as táblánál 60-al menni, azt 3kilós csekk. Nem hiányzik. A büdös bunkók meg beállnak a bokorba, azt észre sem veszed hogy hátulról lekaptak. Akkor meg mit ér a felhajtható rendszám, ha nem veszed észre. Ezér kéne valahogy összeretkelni, hogy ne lehessen olvasni. Megállni úgysem szoktam. Próbálkozni meg lehet.
Szeva! A benyacsövekkel vigyázz,lehetőleg olyat vegyél aminek van márkája,és rá van írva,hogy benzináló!(persze angolul,vagy németül!)Az átlátszóakkal még jobban vigyázz!
Na vettem benzincsövet,igaz nem fémhálós mer az akkora böszme vastagfalú hogy nem fér el,de ami most lesz fent 2x olyan vastag a fala mint a gyárinak...Nem szeretnék 200 al száguldó tűzgolyóvá válni : O)))
Az kemény te here, jó hogy nem feküdtél meg. Vegyél normális csövet, azt vezesd el jól, mer egyszer úgy fogsz lángolni mint egy szivárgó gázcső. Én fehérvár előtt a felüljárón drifteltem egyfélét vagy 180-al, sztem olajfolt volt, érdekesen megcsúsztam
Tom ésa többiek! Hazaértem,de zámoly előtt közvetlen a temetőnél a jobbos balos kombiba drifteltem egy szép 10 métereset mit gondolsz miér? Elárulom hogy most rendesen kettészakadt a benzinvezetékem és ömlött a hátsó kerékre IS a nyál azt HELÓÓÓ de Kb 2 Km el előtte lenyomtam egy Xt-s srácot,az állt meg segíteni aztán és mondta hogy mrá ott érezte a benzinszagot...........elfolyt vagy 6 liter nyál szerintetek? totál kettébaszódott a kurva vezeték.....azt megvágtam,rövid lett.Végül a tank túlfolyó vagy szellőző vagy mie csövével cseréltem meg cska az fele akkora,de ráerőszakoltuk.....Motor alatt 2x 1 méteres benzin folt volt BÁÁÁÁÁÁÁá asszem holnap beugrok keresztfaterhoz azt veszek fémhálós csövet.........VICC
egyre zsivanyabbak.
de ha fényképeznek előről akkor ugye még nincs rendszám azt nem veszik le. ha hátulról akkor több mint valószínű már elhaladtál mellettük. és tudsz mókulni vele. Ha megállítanak van gáz. ű
nem tom, de magyarok vagyunk kitalálunk vlaamit!
sok trükk volt már, de ki tudja. inkább mechanikai dologra kéne gondolni, rendszám mozgatós.
de már folyamatban van a folyamat. megelőzte egy dob csere vissza a gyárira meg ilyenek.
Enged meg had gratuláljak! Gyönyörű gép!
Ma fel is ekecsülöm BÁ!
Tom ésa többiek! Hazaértem,de zámoly előtt közvetlen a temetőnél a jobbos balos kombiba drifteltem egy szép 10 métereset mit gondolsz miér? Elárulom hogy most rendesen kettészakadt a benzinvezetékem és ömlött a hátsó kerékre IS a nyál azt HELÓÓÓ de Kb 2 Km el előtte lenyomtam egy Xt-s srácot,az állt meg segíteni aztán és mondta hogy mrá ott érezte a benzinszagot...........elfolyt vagy 6 liter nyál szerintetek? totál kettébaszódott a kurva vezeték.....azt megvágtam,rövid lett.Végül a tank túlfolyó vagy szellőző vagy mie csövével cseréltem meg cska az fele akkora,de ráerőszakoltuk.....Motor alatt 2x 1 méteres benzin folt volt BÁÁÁÁÁÁÁá asszem holnap beugrok keresztfaterhoz azt veszek fémhálós csövet.........VICC
Na ennyi CSUBI!