szoktak azért lenni, hiszen ingyenes ami ingyen van ugye... azt meg ismerjük.. tavaly amikor voltam nem nagyon tudtam "normális" köröket menni.. ezért bízom benne hogy ha idén sokan lesznek, akkor lesz csoport bontás..
időt tekintve pedig nagyon sok hely van még a fejlődésre.. 03-nál már azt mondanám hogy alakul...
Hungaroringen még nem voltam, de amiket láttam videókat nyílt napokról, nagyon sokan elég bátortalanul mennek. Olyan idővel nem hinném hogy mazsola vagy . Sokan szoktak lenni ezen az esti Kawás dolgon?
kérdés hogy mit értesz mazsola jellegű alatt?
szerintem énis az vagyok...
de elméletileg ha sokan lesznek a kawa estén, akkor lesz csoport bontás.. gyors, lassú...
Én is készültem, aztán melózni kellett, de nekem nem küldtek semmit, pedig küldtem nekik ímélt, hogy mennék. A poén, hogy egy hónapja még 16-a volt kiírva, aztán lett 15. Most meg 25?
igen, elmaradt... azért nem mentem ki a nyíltnapra, mert gondoltam, este úgyis tudok menni jó sokat.. erre olyan 13:30 körül jött egy levél, hogy bocsi, de elmarad.. Hívtam a BRO-t, és mondták hogy ők nem értik hogy a Kawa mit kawart mert ezt az időpontot az Apriliás iskola már rég lefoglalta a ringnél... És a "rendes" időpont az május 25! Szóval akkor lesz a következő... Nem voltam nagyon morcos... ááá.. dehogy...
időt tekintve pedig nagyon sok hely van még a fejlődésre.. 03-nál már azt mondanám hogy alakul...
LX
szerintem énis az vagyok...
de elméletileg ha sokan lesznek a kawa estén, akkor lesz csoport bontás.. gyors, lassú...
LX
LX
LX
a Kawás esti motorozásra gondoltál? Mert az ugye elmaradt.. vmi félreértés volt ugyanis.. de elméletileg 25.-én lesz... ja..
LX