Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyire fáztál?
Betakaróztam Gizivel a Garázs előtt tegnap
Már hogynemán?
Mivansemmi?
szoktak azért lenni, hiszen ingyenes ami ingyen van ugye... azt meg ismerjük.. tavaly amikor voltam nem nagyon tudtam "normális" köröket menni.. ezért bízom benne hogy ha idén sokan lesznek, akkor lesz csoport bontás..
időt tekintve pedig nagyon sok hely van még a fejlődésre.. 03-nál már azt mondanám hogy alakul...

LX
Hungaroringen még nem voltam, de amiket láttam videókat nyílt napokról, nagyon sokan elég bátortalanul mennek. Olyan idővel nem hinném hogy mazsola vagy . Sokan szoktak lenni ezen az esti Kawás dolgon?
kérdés hogy mit értesz mazsola jellegű alatt?
szerintem énis az vagyok...
de elméletileg ha sokan lesznek a kawa estén, akkor lesz csoport bontás.. gyors, lassú...

LX
Értem, jólvan, meglátjuk mit hoz még a jövő. Ringen mennyi az ilyen mazsola jellegű motoros?
a 25 most (!) biztosnak tűnik.. Beszéltem Ozsival, és ő is azt mondta.. (D.M.C.-nél dolgozik)

LX
Én is készültem, aztán melózni kellett, de nekem nem küldtek semmit, pedig küldtem nekik ímélt, hogy mennék. A poén, hogy egy hónapja még 16-a volt kiírva, aztán lett 15. Most meg 25?
igen, elmaradt... azért nem mentem ki a nyíltnapra, mert gondoltam, este úgyis tudok menni jó sokat.. erre olyan 13:30 körül jött egy levél, hogy bocsi, de elmarad.. Hívtam a BRO-t, és mondták hogy ők nem értik hogy a Kawa mit kawart mert ezt az időpontot az Apriliás iskola már rég lefoglalta a ringnél... És a "rendes" időpont az május 25! Szóval akkor lesz a következő... Nem voltam nagyon morcos... ááá.. dehogy...

LX
tegnap városban mászkáltam, azt felvettem naívan a bőrruhát, hiba volt. 5 perc után már főttem a lében. Rohantam haza vetkőzni.
Komolyan mondod? Mikor lesz legközelebb?
Matska,

a Kawás esti motorozásra gondoltál? Mert az ugye elmaradt.. vmi félreértés volt ugyanis.. de elméletileg 25.-én lesz... ja..

LX
NYáron rádrohad a bőrruha 60 fokos aszfalt felett már nem lesz ám olyan jó móka...
Ráérek vele, itt az egész nyár.
Az szar... Asszem lesz 25-én is. Nézz utána!
Nem, dolgoztam éjjel.
Ttttt Voltatok a ringen?
ZzzZ
Ébredj Fehérvár!
Nincs is Pannóniád...
rantottcsirkecomb meg asvanyviz - en a pannoniaringre szavazok .....
6000/nap és 3000/fél nap de ez tényleg jóval szűkösebb, mint Kakucs, meg nincs olyan széles sem.
Értem, és ott mik a kondíciók?