Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öcs megy fél7 körül a Möréhez szerelni, nyomd a kezébe (ha nem olajos éppen )

Amúgy valamennyire ütött az eleje kezdetektől, csak eddig nem jöttem rá,hogy mi a gáz...
'szameg, vehetek bele felnit...
Kitaláltam mi kell nekem. Doohan találta ki anno a GP-ben, amit ma is használnak a fighterek. Balos csutkára hidraulikamunkahenger, hátsó fékre kötve. Csak ő hüvelykujjas karral oldotta meg, így nincs útban a kuplungnak.
AAA. Mit csináltál, lépcsőztél? Mi csinálsz? Visszavinném majd a pendrájvot
Bassz@ meg a tetves.... Tomi! Igazad volt. Sajna a felniimben van a 8-as bár az elsőben akkor,hogy az inkább már 9-es A hátsó üt kb 1,5milit, az első bő 3-mat
Miért nem jöttél el? Ott igazán összeszokhattál volna a csodaszép salátáddal! Nem muszáj ám elsőre megdönteni a pályacsúcsot... Majd szervezünk valamikor egy menetet kakucsra de szólunk időben.
na...Azért Tiszteletem a CBR-es sárkány(ok)nak is!
Hűh, hát látván a képeket az a két zöld-fehér motoros télleg rendesen leboritott...nem is merek belegondolni hogy, mire lennének képesek ezek a fiuk, ha a pálya belső ívein végig árok lenne...
Üdv.:
Egy (vén-róka)endurós
Agusta? Az se jobb csak drágább
áh... jobbat
Miért? Te is Kawasakit vettél?
Almazöld MZ, itt áll a garázsban
na gyerekek... aszem nemsokára elmegyek Fehérvárra... ha gondoljátok megnézhetitek milyen egy motor
jaaaaaaaaaaaaaa, csak a szín számít... ...azért tervezed, hogy Simsont veszel?
Mázold zöldre
Kicsit elvakult. Nem kell ám komolyan venni.
Jobbulást! Ha vígasztal (ha nem akkor is ) nagyon szépen mentél. Tényleg le akarod cserélni a CsiBiRukit?
nem vok márkabolond ...pont ezért tartom túlzásnak, hogy csak a "zöld" a motor
Köszönöm kedves elismerésed, jót mentünk, jó voltál te is, de sztem mindenki, ahhoz képest hogy először voltunk. Azért bebizonyítottuk hogy nem csak a szánkat lengeti a szél . Na ez nagyképű volt. Aztán jobbulást, meg miegymás.
akkor kibasszottul beszartam amikor elestél
Te kis márkabolond! Nekem is volt csirkeszárnyasom ám...
Jobbulást a lábadnak! A csizmádnak hiába is kívánnék ilyesmit
Lábam jól van,de az tény,hogy a jobb bokám kétszer akkora mint a bal,ja és a csizmám még az első időmérő után,így nézett ki,meg a lábtartók is(sajnos a Maci nem ilyen pályára lett kitalálva)
Köszi kedves vagy,de lehet az a jövőbeli gazdájának nem igazán imponálna megvételkor
Lábad hogy van?