Neked azért könnyebb tisztán tartani. Szinte mindent felfog az idom. Én meg szívok a naked miatt... Ha tényleg alapos szeretnék lenni akkor az bő fél nap suvickolást jelent.
Tudok neked jó motoros programot! Jövő héten Alsóörs.
Nekem tegnap már összekoszolódott, mindegy volt neki. Le se mosom, amíg ilyen idő van, mert nem merek elmenni sehova, nehogy koszos legyen. Befújom a láncot azt cső.
Motorral voltam, de ennyi idő alatt nem ázok szét. Ez szép, ilyet nekem is lőhetnél, vagy valami csirkerácsból kéne heftülni, mer semmi nem védi a hűtőmet. Mennyi kavics ez?
Akkor győzött a 15%... Ezért hívják labilitásnak. Ja meg a 80% Siófok térségére. Nekem múlt héten száraz aszfalton egy enyhe fékezésnél döntött úgy Mr.Hejdenyau elöl,hogy a tapadási súrlódási együtthatója konvergál a nullához... Egy izomból a földbetaposással szerencsére sikerült megoldani de napokig fájt a lábam utána. Ügyes vagy,hogy rajt maradtál te is... Te békahullagyalázó!
Tegnap jöttünk haza siófokról hajnal 2:30 körül, ott szakadt, után fehérvárig semmi, fehérvár határában olyan zápor kapott el! Az elkerülő fölött a hídon elég emberesen megcsúszott a gép eleje, tele volt az út döglött békával, vagy nem tudom mik voltak azok, de egyre sikerült rámennem.
Hát én ugye...
Hétfő 0km
Kedd 0km
Szerda 42km
Csütörtök 26,6km+szarrá ázás
Péntek 0km
Szombat 0km
Vasárnap: Jelen állás szerint 0km mert közeleg a következő tömb és ebből a kicsiből is elég jó mennyiség kipotyogott.
Tudok neked jó motoros programot! Jövő héten Alsóörs.