Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked azért könnyebb tisztán tartani. Szinte mindent felfog az idom. Én meg szívok a naked miatt... Ha tényleg alapos szeretnék lenni akkor az bő fél nap suvickolást jelent.

Tudok neked jó motoros programot! Jövő héten Alsóörs.
Nekem tegnap már összekoszolódott, mindegy volt neki. Le se mosom, amíg ilyen idő van, mert nem merek elmenni sehova, nehogy koszos legyen. Befújom a láncot azt cső.
Én sajnálom ilyen időben összekoszolni a motort. Utána fél napig vakerászhatom róla a szmötyit.

Ebay-es cucc, 44€. Kíváncsi leszek rá. Az elmúlt 2 hétben vettem, rendeltem jó pár cuccot a Kawicshoz.
Motorral voltam, de ennyi idő alatt nem ázok szét. Ez szép, ilyet nekem is lőhetnél, vagy valami csirkerácsból kéne heftülni, mer semmi nem védi a hűtőmet. Mennyi kavics ez?
Mi meg tegnap. Megint eláztál vagy most autóval voltál?

Ezt lőttem nemrég.
Én voltam...egész a sermenig, meg vissza, olyat csocsóztunk a herével!
Elállt az eső! Na, megyünk motorozni?
Csopak Veszprém között is jártatok?
mi meg kentunk egy balaton gyilok kort, esot meg leszarom .....
Én is ezt teszem. Tegnap óta másodszor.
Én meg autóba ülök és beletörődök,hogy 3 nap eltelt nulla motoros kilóméterrel. Pá!
Akkor győzött a 15%... Ezért hívják labilitásnak. Ja meg a 80% Siófok térségére. Nekem múlt héten száraz aszfalton egy enyhe fékezésnél döntött úgy Mr.Hejdenyau elöl,hogy a tapadási súrlódási együtthatója konvergál a nullához... Egy izomból a földbetaposással szerencsére sikerült megoldani de napokig fájt a lábam utána. Ügyes vagy,hogy rajt maradtál te is... Te békahullagyalázó!
Izgi lehetett...

Elállt az eső, megyek, letakarítom a Kawicsot.
Tegnap jöttünk haza siófokról hajnal 2:30 körül, ott szakadt, után fehérvárig semmi, fehérvár határában olyan zápor kapott el! Az elkerülő fölött a hídon elég emberesen megcsúszott a gép eleje, tele volt az út döglött békával, vagy nem tudom mik voltak azok, de egyre sikerült rámennem.
Megvárom a 16:00-ás radarképet aztán eldöntöm mi lesz. Itt elállt.
Ha nincs benn "vérvörösre b...ott" akkor el se kezd.
Aha... Milyen cifrát tudnék most káromkodni!
Kawicskád meg még fedetlen fővel?
http://www.met.hu/loop.php?alm...

A következő adag összeállt egy lánccá és közelít. Modjuk amióta esik egyet sem villámlott.
'szameg! Ideért!
Vagy épp ázik ha kinnfelejtetted az udvaron
Hát én ugye...
Hétfő 0km
Kedd 0km
Szerda 42km
Csütörtök 26,6km+szarrá ázás
Péntek 0km
Szombat 0km
Vasárnap: Jelen állás szerint 0km mert közeleg a következő tömb és ebből a kicsiből is elég jó mennyiség kipotyogott.
Itt is borul, de még nem esik. A mai nap sem vittem túlzásba a 30 km-emmel... Utálom az esőőőt!
Én tegnap kétszer áztam szarrá. Ruhám most is szárad...
Na b+! Épp a motogp végeztével készülődtem motorra amikoris... [képek] és most ömlik a víz az égből.