Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyél te is valami zöldet! Az a motor, látod
Ja gratulálok kedves kula Tamáska,most megmutattad ki a jobb ,bár az első időmérő után még azt hittem,hogy van esélyem,de ez biztos csak azért volt mert "beragadt a féked"
Peace
Kéred őket ide nagyfelbontásban?
Cakát!
Szevasztok ombrék!
Na szóval köszi az aggódó szavakat,igen szerencséssen hazaértem,a motor szerencsére nem húz minden normális rajta,csak most 1 literrel kevesebb fér a tankba
Amúgy meg nekem is nagyon bejött a kakucska,majd menni kell megint,de én akkor már valami könnyebb és sportosabb biciklivel
Ja és Dia köszönet a képekért,egyszer még sokat fognak érni,keep it safe!
Bye
Autópálya. Lépek én is mert ülve elalszom. Cakát!
Minigolf vagy bowling?
Haj!
Jó éjt a pálya ördögeinek!
Süsü hazaért? Tudtok róla valamit? Vett volna Kawát az RR helyett, a Kawa max álló helyben hajlmos eldőlni
Áhhhóóóó!
Na én is takarodok, mer hazafele is már alig éltem. Jó lét leninna hákszli! Szevasztok királyok!
Na jóccakát hurkeszok :) Máskor is mehetünk Papucsringre, bejövős volt. Néztétek, milyen olcsó kibérelni?
Kigyúrt? Azok max hasra gyúrnak sörrel.
Mi meg se mertünk mukkanni. Tudod mennyi kigyúrt mc-s ült mellettünk?
Jaj mesélte a here, hogy repült az egyik hónaljszárító, hát azt ha látom, biztos sírok a röhögéstől.
Ahhoz képest, hogy először voltál a pályán szép időt mentél! Egy krómbicajos meg egy simsonos is esett. Szerencsére semmi komoly.
Hi!
Látom Kaucsukoztatok!
Legközelebb szólhatnátok, ha mentek, kiprobálnám magam én is a pályán...
Nem szeretnék pályabubus lenni, de tény hogy nagyon bejön, ekkorákat életemben nem burítottam és a karcoló lábtartó hangja is igen felemelő, de ettől függetlenül utcán motorozok zömében.
Az nem rossz ár! Nagyon belejöttél, úgyhogy lehet érdemes lenne beruházni rá!
Nyomorult kipufogóm el fog kopni . Most ajánlottak egy komplett pályaidomszettet 30-ért...
Kedvet kaptam, de még szoknom kell a Zetort. Azt hiszem először a parkoló felé veszem majd az irányt.
Köszönjük a képeket! Aztán remélem mihamarabb megmérkőzhetünk a pályán