Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos szoktam bele rakni de most épp nem volt.
Holnap DU 2 RF poroszkál majd párban majd.
Papírzsepi-, vagy szivacstuningot neki!
Új akku a motorban, indul, mint az álom. Nem is emlékeztem, hogy az önindítónak ilyen gyorsan kell tekerni.
Hali.
Tudom nem ide kell,de hátha valaki késztetést érez arra,hogy megvegye magának esetleg másnak ezt a nadrágot Tőlem!

http://www.kepesmotor.hu/bor_n...
Nem fázik csak kissé béna a gopro tartója aztán rázkódik a házában...
Fázik a kamera, hogy ennyire vacog? Tekerd be valami szőrmébe az legalább a szélzajt is tompítja nagy tempónál.
Egy kis videjó az első amit csináltam motorral

http://youtu.be/ooUSVTwAfXw 900 tankolás...[/L]
Semmiség, a legjobb amikor a legabszurdabb megoldás jön be.
Sziasztok.
Egy program,ha valakit érdekel...
Évadnyitó gurulás a velencei tó körül.
Gyülekező Adony Széchenyi u. 2 "Baráti kör söröző és kávézó"
Útvonal:Adony-Pusztaszabolcs-Velence-Gárdony-Agárd-

Pákozd-Pusztaszabolcs-Adony.
Visszaérkezés után igény szerint ebéd(önköltséges),majd játékos vetélkedők.Ajándék a legfiatalabb,legidősebb és a legtávolabbról érkező motorosnak.
Jó szórakozást kíván mindenkinek a "Dunaújváros Környéki Motorosok Baráti Köre"
Szombaton lesz valami összeröffenés itt a velencei tónál ahogy az időjárás majd engedi elnézek...
IDÉZET :

[Mikor]
2014. március 15.
[Időpont]
11:00 - 14:00

[Hol]
Velencei-tó É-i oldal - Sukoró VVSI evezőstelep
[Leírás]

Immár 10. alkalommal a 2014 motoros szezon beharangozójaként ismét megszervezzük a Motorozz.hu évadnyitó gurulást.

Sajnos a helyszín használatához szükséges engedélyek beszerzése 2011 óta még körülményesebb és problémásabb lett. Nem beszélve a hely bérleti díjáról ami nagyságrendekkel magasabb.

Jó hír, hogy a VVSI Sporttelep befogadott minket így a Velencei tó mellett megtarthatjuk a partit:)
Neked is hálás köszönet a tegnapi támogatásért!
Köszönjük szépen a tegnapi asszisztenciát, nélküled valószínűleg nem jött volna vissza a nyomás még tegnap. Most már tudjuk, hogy a következő olajcserénél hogyan járjunk el. Ja, meg Manuellel való haverkodást is köszönjük, az is sokat segített. Jó volt a mozi, mi?
Szevasztok!
Tudom hogy nem ide kellene felraknom,de van egy faxa egyrészes női xs-es esőruhám!Valakinek esetleg?
Üdv...

RF -el toltam ma 60 km.. itt a közelben.. karbi kalapálás után. Egész tűrhető volt az idő de persze nem volt melegem...
Szia!
Ha esetleg a fecskeparton is jó neked, akkor tudok segíteni oda be tudnál társulni 6000 ft-ért ha érdekel, csörögj meg 20-596-8172
Üdv:Vinkó
köszi
A Gellért úton van több is kiadó, az Apródon találtam őket, 12-15 ezer környéke.
Szia,

nem tudod, hogy mennyibe fáj havonta egy garázs bérlet az általad is említett környéken?
Szia! Gyurrri vagyok, a hirdetésre 'jelenkeznék.
Kiszedve, átgumizva, visszaszerelve, szóval minden O.K! Adapter + emelő tökéletes, holnap visszaszolgáltatom.
Sikerült a tegnapi hadművelet? Jók az emelőszemek? És a villanyakas emelő adaptere? Ma kerül fel Moha bá'?
Kérdezzek még?
Hello , májustól én is keresek garázst a környék amit leírtál az tökéletesen megfelelne ... esetleg tudunk társulni ?
Cső tesók,mekkora mozgás támadt ebben a topicban!
Tavaszi felkészülés?
Dombi:
+36-20-951-80-46
Változóan melózik, 15:30 után általában könnyen elérhető.
Ha beszélsz vele akkor üdvözlöm.