Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátsó lánckerék:::

jtr816-46 vagy 48 , 43 :)

Üdv !

Láttam de ha jól tudom 530 van fent rajta. Legalábbis a hátsó lánckerék számából ez jött le. De azért legalább a cikkben benne van a gép :)
Olvastad a cikket?
Jóféle lánc van a motorodon Jó olcsó...
Nos szám jöhet simán mert kéne valami már neki.. némi szivacs javítás is lehet kell oda.
Van egy srác kárpitos. Jól dolgozik. Képeim között egy referencia. Ha kell megadom a számát.
Üdv!

Nos én már motorozhatnék ha épp nem pesten lennék hétközben általában. De ez ugye nem akadály max itt pesten és a környéken megyek majd.

HOL lehet ülést áthúzatni ? vagy csináld magad mozgalom ?

Már majdnem kitéptem pedig az összes hajamat, ahogy olvastam. Még a végén tényleg beelőzöl
Jövő hét keddre kaptam időpontot a műszaki szemléhez!

nyugi, csak vicceltem
Szia!
Köszönöm, nagyon kedves a felajánlás , de már érkeznek az újak elméletileg. A legnagyobb baj, hogy egyre nő a napsütéses órák száma, és mindenki most jön rá, hogy mit kéne még megcsináltatni a szezon előtt (mint ahogy én is), és sajnos a szakinak is csak 24 órából áll egy nap. Kénytelen vagyok várni, míg az én kicsikémet is fogadni tudja.
Sziasztok!

Kiadó garázst keresek (akár egyedüli bérlőként, akár be is társulnék) a Kelemen Béla utca környékén. Számomra a legideálisabb a Gaja liget lakópark közvetlen közelében lenne, de minden megoldás érdekel.
Például tudom, hogy vannak garázsok a Gajaliget melletti transzformátor állomásnál, oda raktam is ki hirdetést, de 1-2 napon belül levették.
Piac mögötti garázssor is szóba jöhet.
Sziasztok! Ha tud valaki elado háttámlát 97-es Yamaha xv535-re, légyszi szóljatok. 14 éves lányom nem hajlandó anélkül mögém ülni Előre is köszönöm
no, milyen élet van itten, végre
Helló.
Abba különben milyen gyártási számú csapágy való?
Mert ha KOYO 32907JR-3-as akkor azzal ki tudlak segíteni,amíg meg nem lesz a másik!Igaz csak 1 db van.
A szagot?
Egy csat(t)?
Ezt csak a kép feltöltése oldja meg.
Nyugi, nem előzlek be. De azért iparkodj mert tényleg mehetnékem van. Pláne tegnap óta…
A fürdés megoldja ezt a problémát.
Már én is akartam jelezni, hogy valami mintha hiányozna...
Én nagyon igyekszem, de egyelőre a kormánycsapágy miatt akadályoztatva vagyok.
Aggódom, mert amennyire be vagy sózva, még a végén megelőzöl...
Attól még az orrom jó marad és érzem, hogy itt valami bűzlik.
Ravasz... nem dőlök be neked. Még akkor sem ha Antoine de Saint-Exupéry kéri.
De ha gondolod kinyomhatom a szemed.
Tudom, "ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan - ismételte a kis herceg..."
A lényeg ott van.