Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÉÉÉÉÉN megyek , csak eddig nem tudtam erről a fórumról :D
Helló. Kb: mikor mentek?Én olyan kb 13:00 kor gondoltam elindulni. Csatlakozhatnánk e hozzátok ha nem probléma!
Hali! Robogón a szíj erős csattogása lehet attól, hogy kissé kotyog a főtengely?
Megyünk.
én csak nézelődni 4keréken...
Sziasztok!
Kérdésem lenne:) tudna valaki ajánlani Fehérváron nagyon olcsó embert akinek van gép kiásni egy 2,5*1,5*2m gödröt?

Köszi
Motor és szabadság híján ismét nem. Szerintem jövőre menni fog a dolog :)
kinéznének
Akkor senki nem jön Lime partira ?
Ha már a ruháknál és a corduránál tartottunk, hátha valakit érdekel egy női M-es piros-fekete Bolder cordura kabát+nadrág:

Eladó női cordura kabát + nadrág
Hali.
Jaja,még az,de mond merre guruljak mert ugyis mennék és felpróbálod.
motoros cuccokból XXL-eseket szoktam venni, de végül is egy próbából nagy baj nem lehet...
a számod még a 476 végű?
Hali a faterom kárpitos ha érdekel megadom a számát.
Hali.
XL-es kabát,nadrág!
Fel kell próbálnod hátha jó.
Sziasztok. érdeklődni szeretnék. olyan szakit keresek aki kárpitozással foglalkozik. Egy ural és egy csepel ülését szeretném újrabőröztetni.valami vastagabb bőrből,ami megtartja a formáját. de egy weboldal vagy elérhetőség is elég volna. köszönöm.
az a helyzet, hogy nem szándékoznám a határokat feszegetni, úgyhogy még a hófehér lenvászon szettem is elegendő védelmet nyújtana, de mindegy.

Ja, van egy 40 éves bőrszerkóm, az olyan mintha rámöntötték volna, csak pár helyen kiégette a kipufugó, meg ki is szakadt néhol, de visszafoltoztattam. Abban vagyok most is, úgyhogy örülhetsz hogy nincs webkamerám.
Helló!
háát, már nem vagyok olyan "nádszálvékony", mint két éve amikor fent voltunk, de megpróbálhatom behúzni a hasam... Mekkora is a ruhád?
Tudod Z-ReX azt nem értem,hogy a cordura szabályos viselet a motorokra akkor miért nem lehet vele menni pályán . halottam ,mát olyat ,hogy egy cordura ruha erősebbnek bizonyult mint egy bőr szerkó.

Amúgy van bőrruhád nem ? de azt inkább ne mutasd be nekünk
Ez az én bajom is,hogy nem jövöl
Hali.
Az én bőrruhám nem jó neked?
Mert én nem megyek
Hali!
Én majd akkor megyek legközelebb, amikor felengednek cordurában is...
Én mennék báttya,de csóróság van
Mi a tosz van veletek ?
Cső skacok
Érdeklődnék,hogy ki megy Aug. 23.-án a Lime Party.-ra .
A kérdésem arra irányulna,hogy csatlakozhatnánk -e asszonnyal ?
Persze előre megbeszélt helyen ami az M7-es BP felé elhelyezkedő Shell kútnál lenne , .
Egy ismerős keres a motorjának garázst vagy garázsrészt a Sarló utca környékén.
Ha valaki tud ajánlani valamit, azt megköszönné(nk)