Mi újság, Zolikám? Zakatol még a mozdony?
Ha arra jársz vidd be hozzá, megnézi, szerintem egyébként vállalja, de ha nem, én megstoppolom neked zsákvarró tűvel.
Na sajnos őt nekem is meg kell látogatnom. Pics@ba... Letört az ág amire bőrruhát akasztottam és kiszakadt a térde a strech rész és a bőr határán. Hogy mik vannak... Vajon ilyet is vállal?
Nekem abszolút nincs ellenemre, hogy akárhol is gyakoroljanak az ifjú titánok de az átlag paraszt fejével gondolkodva talán nem zavarnának el mindenhonnan minden SF-est ha lenne a gyakorláshoz egy gyári hangú kéménye és a bemutatókra tennék csak fel a hangosat. De ha a csak 2-3 ezres fordulaton hátsó keréken egyensúlyozót is 1 km-ről hallani akkor szerintem semmi meglepő nincs az ingerült emberekben. Az irigy és/vagy unatkozó abszolút tuskók ellen persze nincs ellenszer de szerintem egy csendes kéménnyel az ilyen esetek 80%-a elkerülhető lenne.
Hali! 2 ütemű robesznál az mitől lehet, hogy nagyobb gázadásnál egy idő után lefullad a motor, de ahogy visszaengedem a gázt már megy is tovább. Én arra gondoltam, hogy sok benzint kap akkora gáznál vagy a levegővel lehet valami? Köszi a válaszokat!
Ha valaki a Balatonra szeretne jönni neki ajánlom fel jöhet hozzánk! http://szallas.hu/sipos-apartm...
motorosoknak kedvezmény csak az ajánlat kérésnél írjátok bele hogy motoros vagy pedig a sportmotoron láttátok a hirdetésem így +kedvezményt kaptok
valakinek valamilyen eladó motorkája a témában?