Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az nincs hova kell és milyen?
+ prizma
Hangjával nem lesz gond szép halkan duruzsol
Matska jelentkezz! Lenne hozzád 1kérdésem
Nem hátrány, ha gyári hangja van...
Alap dolgok rendben legyenek, gumi, fényberendezések, tükör, kürt, fék, futómű meg ne legyen kókler, mert akkor szétszopatnak.
Csak az enyém ki lett vonva végleg és félek hogy szigorúbban nézik
Én legutóbb nkh-nál voltam, be sem kellett indítani, megnézték amit írtam, matrica, viszlát. De lehet h ha valami ránézésre is kókányolt vasat viszel, akkor jobban megnézik.
Jó gondoltam hogy ez alap én apróságokra gondoltam
Szia! Fék, gumi. Világítson, dudáljon.
Üdv!
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy mire kell nagyon odafigyelni egy motor műszakoztatásánál nem szeretném hogy megbukjon
Jó-e a kabát?
Sziasztok!
2003-as CBR954RR-re keresek DynoJet PowerCommandert III-at, USB csatlakozós. 30 papírt azonnal tudok adni érte.
Ha van újabb kivitel beszélhetünk az áráról háta, ki tudom köhögni.
Csak egy darab ehhez a motorhoz és csak hiba nélkül működő készülék érdekel! Használni szeretném nem továbbadni!
Mail: rr88@hotmail.hu Tel.: 20/44 77 820
A forumot ritkán tudom nézni, ha van ismerősnek kérlek dobjatok egy infót nekem.
Köszönöm!
Jelentkeztem énis bár mostani motorra az enduró épp hogy elfogadtható kifejezés
nem igazán... megcsináltam magam
Sziasztok.
Tudom hogy nem ide tartozik,de nem tud valaki jó mosógépszerelőt itt Fehérváron.
Előre is köszönöm.
Na ez egy nagyon jó ötlet jelentkezem én is
És már bent is vagy
jelentkezem
Létrehoztam egy oldalt Facebookon szabadon lehet csatlakozni hozzá környékbeli endurosok össze gyüjtéséért

http://www.facebook.com/Enduro...
Üdv!

Keresek 21" első gumit ami még műszakira jó lenne
Köszi a tippet! :-)
Próbáld meg a Palotai végén a Pepita motornál vagy a homoksoron az állat orvosi rendelövel majdnem szemben! ha másnem rendlésre biztosa tudnak!
Sziasztok!

5x8-as benzincsövet szeretnék venni, de nem tudom hol kaphatnék a városban? Ötletek?

U.I.: Dankovicsot ne mondjátok, ki nem állhatom azt a mogorva faszkalapot. Ott többet az életben nem vásárolok, az 200%.