Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá ronda, majd inkább rinyálok ha elfektetem
nekem is úgy lehetne megoldani, hogy két anyagból lenne: egy puhább a végén, és egy keményebb a belső felén, max. 8.8-as csavarral. Akkor TALÁN nem húzná meg a vázat...
Neked bukócső kell
Köszi fiuk, okosabb lettem, de nem kívántam meg a gombát, legalábbis a bukósat
Az én motorom ha dől, annak a bukógomba csak több kárt okozna
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat. Hétfőn beszélek egy esztergályossal, mert terv az már van. De még mindig nem mindegy a csavar minősége. Nem lehet túl kemény mert eltörik, de túl puha sem.
Jobb esetben felfogja a dőlésből, csúszásból eredő károkat. Így megvédi a motort. Rosszabb esetben az történik, ami az alábbi képen látszik.
Felvilágosítanátok, mire való a bukógomba?
Ez spec. nem drága, de rém ronda. link
Az viszont fix, hogy ez áll ki leginkább, de a hosszával arányosan nő a nyomaték nagysága ami a vázat terheli. Lehet több gondot okoz mint használ.
Én mindíg csak gyártottam magamnak. Találékonyság kérdése.
A mérete 4cm átmérő,a nem látható résszel együtt 10cm hosszú.Sajnos jobb képem nincs.
Hi!
Én csináltattam bukógombát alumíniumból.Nekem nagy kellett a motorra a kialakítás miatt,így fájt 2000ft-ba/db.Nem ismerősi alapon,bár ismertem az esztergályost.Utána vittem gravíroztatni,1500/db,de bonyolult volt.Próbálok képet felrakni,hogy lásd,miről beszélek.Ha kell segíteni,hívj vagy írj.
el is felejtettem, a tartó csavar keménysége (számomra) nem tisztázott.
8.8, 10.9, 12.9 ?
ha haver az esztergályos, mert ha nem akkor már több...
+ anyag, és abból sem lehet akármilyen
LSL 20 körül áll meg konzollal...

Esztergálás, anyag, utánajárás 5k...

szerintem
1. lsl sok pénzért, aztán vagy jó vagy nem.
2. megcsináltatom... ami megint nem egyszerű :)
autocad, gondolkodás, esztergályos
Szerintetek túl nagy kérés lenne, ha végre találnék SV6500N 1999-es motorhoz bukógombát?
Mert eddig 2 párból 2 pár nem volt jó...
Van valakinek jó ötlete?
neugassá! a héten három interjún voltam

közben meg a családi bringát is tolni kell
dógóóózzzzáááá !
valaki valamerre?
Suzuki DL650A V - Strom 2012

32bites központi agy.... (tesztből loptam)
háááát nem semmi :))
Libazsííííííír!
végre sikerült aktiválni az új kártyát ennek örömére megvettem a gyertyákat meg a "kanden"-t