Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, és vigyázz Cirmivel mert nem csak naposcsibét eszik!
ha túlélem a náthát majd meglátogatlak megint
max kettőt fordulok ilyen meg olyan motorral, azt a kis utat kibírom rendszám nélkül is
Passz. Ha nem az, hát van itt jóféle csőfogó. Az seggít.
az a kulcs vajon az én motorjaimhoz is jó? lejjebb kéne engedni, mert pici vagyok
Ez most fenyegetés?
Milyen körmös kulcs kell?
Attól hogy reszketeg a kezed, és összefolynak a sorok a szemeid előtt, még állíthatunk rajta. DE NEM adom. Bocsi.
Na kérem, SV első telók felkeményítve, ahogy gyárilag illett volna Suzukiéknál.
Őszintén szólva új motort kaptam!
bocs bakker, csak kurva tácspad... egeremet meg elvitte a macska...
Mivel így belémcéloztál, nekem van a motorban ilyen, de azt felejtsd el, hogy eladom. A seggitség meg még mindég ingyenes.
Srácok!

Körbenéztem a sufniban, de nem találtam olyan körmös kulcsot, amivel tudok állítani a hátsó rugóstagon. Valaki esetleg tudna segíteni? Nem ingyen kérem...
A cooltura az kultúra. Tályékozódni kötelező, de lásd széleskörü műveltségemet, más sitekon is előfordulok :
Mindjárt sejtettem :D
Pózolj motorral

Ha jól látom a napiszart te is látogatod
No egye kukacka, kapsz 4 nap pihit, de csak azért, hogy lásd mennyire szeretlek (és mert meló ) De utána megnyúzlak
áááá, nekem is tetszenek Sokkal jobbak mint az eredeti gyári, ebben látok is valamit
Esik az eső (hullahó), és fázom. Most jártam be hegyet völgyet új taligáért, hadd pihenjek má!
Tetszenek azok a tükrök a Horneten. Ha Neked nem lenne rájuk szükséged, akkor szívesen cserélek gyári kör alakú Suzuki tükrökre :)))
Ne szólj be inkább akciózzál
Pózolj motorral! Jó kép. Nem is emlékszem, hogy mentél vele.
Igen igen szerintem ez volt az a motor,mármint a macskáé!
De Téged is láttalak....a Laci(Tizedes) szerint a barátnődhöz jöttél a Sarlóba!
Én a gőzmalom kocsmával szembe lakok!
Valakit garázsba egy hely nem érdekel?Ketten vagyunk!
szerintem nem szeretnéd, hogy összetörjem. a piálásban benne vagyok
Esetleg meglátogathatjuk a Csulyt is, aztán kifújjuk purhabbal a kipufogóját, ahogy a szembe szomszéd tervezi