Nem tudom milyen magas vagy, de nem alacsony mocik amiket írtál
Nekem 90-es xtz750-em van, ha összefutunk körbenézheted, meglátod leér e a lábad, és vagy meggyőz, vagy nem.
Nekem alapvetően annyi a bajom, hogy kellemetlen szélzaj van rajta, ha van fent plexi. Fogyasztása, hát soso, nekem 4.5-6.5 között fogyaszt, végre nem próbáltam, mert a nagy első kerék miatt imbolyogni kezd az eleje 170 körül.
4.5 lityi olaj megy bele 6000-en ként, 26 liter a tankja, és erősen vitorlásként viselkedik oldalszélben. 5 gangos, simán elbírna egy 6.at is, de nincs. Nekem 1 foggal kisebb a hátszó lánckerék, sok különbséget nem jelent.
Túra endurók közül ki mit ajánl?
Olyan 600ccm és fölötte. Játszik a 750-es XTZ Tenere, Africa Twin, Transalp. Nem baj, ha az évjárat '90 és '98 közötti.
Némá, a sasok kb 15 perce csaptak le egy fullos fekete ford mustang-ra a Palotai úton (pláza mellett). Van egy tippem, hogy az amerikai típusú rendőrségi villogóval volt a probléma... De legalább magyar rendszámos.
én is ezért szeretem, el nem adnám semmipénzért
Nekem 90-es xtz750-em van, ha összefutunk körbenézheted, meglátod leér e a lábad, és vagy meggyőz, vagy nem.
Nekem alapvetően annyi a bajom, hogy kellemetlen szélzaj van rajta, ha van fent plexi. Fogyasztása, hát soso, nekem 4.5-6.5 között fogyaszt, végre nem próbáltam, mert a nagy első kerék miatt imbolyogni kezd az eleje 170 körül.
4.5 lityi olaj megy bele 6000-en ként, 26 liter a tankja, és erősen vitorlásként viselkedik oldalszélben. 5 gangos, simán elbírna egy 6.at is, de nincs. Nekem 1 foggal kisebb a hátszó lánckerék, sok különbséget nem jelent.
Olyan 600ccm és fölötte. Játszik a 750-es XTZ Tenere, Africa Twin, Transalp. Nem baj, ha az évjárat '90 és '98 közötti.
Táv: kb. 260km
Holnap valaki valamerre? Jó lenne egy jobbfajta gurulás...
Jó gurulást!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
nagyon szűknek találom, és az a gumifal se valami biztató
http://youtu.be/h86UBm-Nolg
Volt már valaki a kulcsi gokartpályán? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Szép napot!
(Gy.k.: 'rétes... )
A legnagyobb baj, hogy nem lehetne ez esetben feloldani az "etetőnél nem lövünk" szabályt?!?