Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha TDM szvsz. Az nem tudom miért maradt ki. A Bakonymotónál válogatni lehet.
Délután valaki, valamerre?
jó is az egyenes tartás

én is ezért szeretem, el nem adnám semmipénzért
Ő mindenképp túra endurót akar. Már próbálta és ez jött be. Neki fontos az egyenes testtartás. Én meg inkább a sport túra motorokat szeretem :)
az ok, én 80 kg vagyok és 1.75, akkor a magassággal nem lenne gond
Unokabátyámnak lenne, ő olyan 90 kg körül van, kb. 180 magas mint én.
Nem tudom milyen magas vagy, de nem alacsony mocik amiket írtál

Nekem 90-es xtz750-em van, ha összefutunk körbenézheted, meglátod leér e a lábad, és vagy meggyőz, vagy nem.

Nekem alapvetően annyi a bajom, hogy kellemetlen szélzaj van rajta, ha van fent plexi. Fogyasztása, hát soso, nekem 4.5-6.5 között fogyaszt, végre nem próbáltam, mert a nagy első kerék miatt imbolyogni kezd az eleje 170 körül.
4.5 lityi olaj megy bele 6000-en ként, 26 liter a tankja, és erősen vitorlásként viselkedik oldalszélben. 5 gangos, simán elbírna egy 6.at is, de nincs. Nekem 1 foggal kisebb a hátszó lánckerék, sok különbséget nem jelent.
Én benne vagyok, ha lehet csatlakozni!
Túra endurók közül ki mit ajánl?
Olyan 600ccm és fölötte. Játszik a 750-es XTZ Tenere, Africa Twin, Transalp. Nem baj, ha az évjárat '90 és '98 közötti.
Én megyek egy Balaton kört. Fél úton meg ebéd Anyuéknál :)
Táv: kb. 260km
Halóóó Fehervar!

Holnap valaki valamerre? Jó lenne egy jobbfajta gurulás...
Az előbb ment el valaki a sarló utcából a Király sor felé csak annyit láttam,hogy sötét kék moci volt...de valami kibaszott nagy hangja vóót!
Én még nem tudom merre.
Jó gurulást!
én is indulok nemsokára Csernyére
Aha, nagyon tetszik. Indulok is megsétáltatni, nehogy ellustuljon.
Berik GP Type-1 versenykesztyű. tőlem Polgárdi. Kici.(S) occó(18eft)

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
megbarátkoztál már a digó oroszlánnal?
de Kakucs relatíve olcsóbb(most hívtam...), én meg tudok motorral menni
ja, az más! gokartozáshoz jó lehet
nem motorozáshoz... egyik barátomnak közeleg a születésnapja és egy délutáni programra jónak tűnik
azt sem tudtam, hogy Kulcson van gokart pálya
nagyon szűknek találom, és az a gumifal se valami biztató

http://youtu.be/h86UBm-Nolg
Srácok!

Volt már valaki a kulcsi gokartpályán? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Szép napot!
Némá, a sasok kb 15 perce csaptak le egy fullos fekete ford mustang-ra a Palotai úton (pláza mellett). Van egy tippem, hogy az amerikai típusú rendőrségi villogóval volt a probléma... De legalább magyar rendszámos.
Perforált jó? Nekem "Two smoking barrels" van itt az ágy alatt a nagymamás fajtából.
(Gy.k.: 'rétes... )

A legnagyobb baj, hogy nem lehetne ez esetben feloldani az "etetőnél nem lövünk" szabályt?!?
Airbrush-Pepe....