Tudja valaki a külföldi gyorshajtással kapcsolatos államközi eljárást Túúúl alacsonyan repültem. Szlovák rendőr halált megvető bátorsággal kitakarta az utat, meg volt még 2 akadály. Tudnak kezdeni valamit? Van egyezmény?
Na ma csak kétszer akartak elütni. Mindkettő elsőbbség meg nem adása, egyik stop táblánál, a másik meg egy balra bekanyarodó osztrák rendszámú autó.
Lassan megkülönböztető jelzést kell rakni a motorra.
Na de nem panaszkodom, ez a kettő egész jó arány.
Vagy esetleg Szombathely. Onnan nem messze az osztrák részen - Rechnitztől északra Lockenhaus felé - van egy nagyon f@sza kis szerpentines út. Onnan már nincs messze Kőszeg sem.
Hétvégén nem lesz a H-ringen semmilyen verseny. Úgyhogy Bandyval lehet lenézünk a Mecsek felé valamerre, Kakasd környékén úgyis lenne dolgunk. Ha gondolod...
Eddig az összes szép kameratartó szar volt amit meg fellelt alkatrészekből neadjisten EPS-ből (népi nevén Hungarocell) és sok-sok ragasztószalagból készítettem az tökéletes és alakítható. A felvételen úgy sem látszik, hogy Mekk Elek tervezte így ezt végleges 1.04-es verziónak tekintem.
Blokkoló: Ne feledd, ha megpiszkálod, nincs gari!
Nem kellett semmi elektronika, a háromlábú led pirosat hajtó lábát kell lekötni és a helyére a + kanóc megy, a középső lába a közös negatív. Mindenképpen le kell kötni a piros lábat mert a kettőt együtt már nem bírja el a kapcsolótranya, megölni meg nem kellene.
látom a dizájn még béta verzió, de funkcionálisan teljesen kiforrott.
a két plusz ledhez kellett még valami elektronikus kütyü? ellenállás vagy ilyesmi? És párhuzamosan kell kötni az eredetivel? vagy az eredeti ledeket ki is iktattad?
Ja, még egy kérdés: amikor lekapod, akkor a táppal mi az ábra? tettél be valami gyorscsatlakozót?
Lassan megkülönböztető jelzést kell rakni a motorra.
Na de nem panaszkodom, ez a kettő egész jó arány.
Lehetőleg occsóért....
+ Mecsek rally miatt le van zárva
Köszi az invitálást!
Vasárnapra nem terveztek valami nagyobb lélegzetvételű túrát?
Idén még nem láttam az Alpokat és ez kezd egyre aggasztóbb lenni. :-D
Blokkoló: Ne feledd, ha megpiszkálod, nincs gari!
Nem kellett semmi elektronika, a háromlábú led pirosat hajtó lábát kell lekötni és a helyére a + kanóc megy, a középső lába a közös negatív. Mindenképpen le kell kötni a piros lábat mert a kettőt együtt már nem bírja el a kapcsolótranya, megölni meg nem kellene.
a két plusz ledhez kellett még valami elektronikus kütyü? ellenállás vagy ilyesmi? És párhuzamosan kell kötni az eredetivel? vagy az eredeti ledeket ki is iktattad?
Ja, még egy kérdés: amikor lekapod, akkor a táppal mi az ábra? tettél be valami gyorscsatlakozót?