Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe
Azthittem mindenki alszik. +30. Elvette a vez.fleknimet. Ki kéne váltani, vagy újat csinálni.
Születésnaaaaaaap!

micsinátá' és mennyivel?
khmm...nem... mire észbe kaptam, hogy valaki integet, addigra husss... ha motorral lettél volna biztosan jobban figyelek
megismertél?
Olvastam, de nem egyértelmű.
Te Berber! Itt van valami rizsa róla, de nem egyértelmű, hogy ez már működik! http://www.nol.hu/auto/reszkes...
Tudja valaki a külföldi gyorshajtással kapcsolatos államközi eljárást Túúúl alacsonyan repültem. Szlovák rendőr halált megvető bátorsággal kitakarta az utat, meg volt még 2 akadály. Tudnak kezdeni valamit? Van egyezmény?
Na ma csak kétszer akartak elütni. Mindkettő elsőbbség meg nem adása, egyik stop táblánál, a másik meg egy balra bekanyarodó osztrák rendszámú autó.
Lassan megkülönböztető jelzést kell rakni a motorra.
Na de nem panaszkodom, ez a kettő egész jó arány.
Értem, rendben.
nyitott dobokkal nem mennék labanciába
Vagy esetleg Szombathely. Onnan nem messze az osztrák részen - Rechnitztől északra Lockenhaus felé - van egy nagyon f@sza kis szerpentines út. Onnan már nincs messze Kőszeg sem.
A motorozz.hu-n a mai napra volt kiírva két jó túraútvonal is. Nézzétek meg, hátha szimpatikus valamelyik holnapra.
Nincs valami ötletetek, hogy lehetne a husqvarnámat rendszámosítani?
Lehetőleg occsóért....
Aszongyák hétvégén tele van rendérrel, de ennek utánajárok azért.
+ Mecsek rally miatt le van zárva

Köszi az invitálást!
Holnap.
Hétvégén nem lesz a H-ringen semmilyen verseny. Úgyhogy Bandyval lehet lenézünk a Mecsek felé valamerre, Kakasd környékén úgyis lenne dolgunk. Ha gondolod...
Mátra
Sziasztok!
Vasárnapra nem terveztek valami nagyobb lélegzetvételű túrát?
Idén még nem láttam az Alpokat és ez kezd egyre aggasztóbb lenni. :-D
ja, és hogy melyik a pirosat hajtó láb, azt miből tudom meg? ki kell mérni?
Az új lednél van valamilyen betartandó paraméter, vagy legyen minél nagyobb fényerejű?
Eddig az összes szép kameratartó szar volt amit meg fellelt alkatrészekből neadjisten EPS-ből (népi nevén Hungarocell) és sok-sok ragasztószalagból készítettem az tökéletes és alakítható. A felvételen úgy sem látszik, hogy Mekk Elek tervezte így ezt végleges 1.04-es verziónak tekintem.

Blokkoló: Ne feledd, ha megpiszkálod, nincs gari!
Nem kellett semmi elektronika, a háromlábú led pirosat hajtó lábát kell lekötni és a helyére a + kanóc megy, a középső lába a közös negatív. Mindenképpen le kell kötni a piros lábat mert a kettőt együtt már nem bírja el a kapcsolótranya, megölni meg nem kellene.
látom a dizájn még béta verzió, de funkcionálisan teljesen kiforrott.

a két plusz ledhez kellett még valami elektronikus kütyü? ellenállás vagy ilyesmi? És párhuzamosan kell kötni az eredetivel? vagy az eredeti ledeket ki is iktattad?
Ja, még egy kérdés: amikor lekapod, akkor a táppal mi az ábra? tettél be valami gyorscsatlakozót?