Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
Ki az airbrush-festő itt nálunk?
Hi!
Én a likasért is fizetek.Vagy csere tűzifára?
Ne úgy lőjétek le az orkokat,gyűjtöm a barna bőrt az ülésemhez,meg szőnyegnek,de lyukas nem kell!
Nehéz találni ép példányt,az élősködők mindig tönkreteszik még hordás közben....!
Nálam már 6 tonnás volt a hosszúplatós Ford. Nem vitatkoztam vele, pedig ajánlgatta a mázsáját is.
erősített platós volt biztos...
gondolod fizetnek érte a kúton?
ilyenkor ha ezeket meglátják és időben, simán letiltják a tankolást, és mondják neki, hogy kp előre
jaja, kedvesek
A faárus nyomoronc nemrég nálam is járt, valami platós transporterrel, aszondja kell e tüzifa, mondom, mennyi mennyiért?
Erre ember 40mázsa, , erre én, aha, 3x fordulsz? Nyomika erre, nem annyi van a kocsin...
Erre én, na lehet tiplizni, mert hívom a rendőrséget...
mondjuk ez legalább nem kerül pénzbe, de amit a többiek elpöfögtettek itt a 2-3 nap alatt, azt nem tudom elképzelni, hogy viszajön nekik a lomokból. Hacsak a benzinre nincs valami olcsó (khmm) beszerzési forrásuk. (Az én tankomból szerencsére most nem hiányzik semmi)
Volt róla videóm de letöröltem sajna. Egy ideig tekert aztán elkezdte tolni. Ahhoz nem kell engedély szerintem
szerelvény
komplett szerelvén.... ahhoz már valami mozdonyvezetői papír is kell nem?
Szántóföld túloldalán laknak Jó múltkor láttam őt, csak akkor 5 utánfutó volt a biciklire kötve!
ahogy nézem kb 260 km oda-vissza és lehet belőle egy jó kis hegyes völgyes kanyart szerkeszteni a Bakonyon át...
Sziasztok!
Hallottatok a Hírlap GPS-es játékáról? Kinek van kedve vasárnap elugrani Celldömölk környékére?
Több infó: http://fmh.hu/utazo-belfold/20...
Nekem is csak lég. Érdekes, hogy még a fásárus retardált is megállt a kerítéstől 2 méterre, és nagyon tiszteletteljesen kummogott, peg akkor csak a kutyuk kísértek. Pedig ugye milyen kedvesek?!?
Hi!
Kutyám nincs.
kutyával, vagy fegyverrel ?

már vége a lomtalanításnak, Szarumán másfelé vezényelte az uruk-hai -ok seregét
Hi!
Az alább említett témában tudok segíteni,kölcsönadásos szituval.Érdeklődés csak személyesen.
Hát a kutya az egy golden retriever, puskám nincs csak egy glock 17 airsoft, csípni mondjuk csíp
Puskád csak van? Én kijöttem két fegyvernek látszó kutyával, meg egy flintával, csönd is volt felénk éjszaka
Nem vicces, itt állok védtelenül, mert a vadászidényt nem hirdették ki idén sem
Ez igazán gonosz lett volna

Nálunk tavalyelőtt egy kanapét hagytak a ház előtt, mert valami értékesebbet találtak a szomszéd lomjai között
tudtam volna... dobtam volna pár zsákot haver háza elé, csak úgy... barátságból... hadd zajongjanak rajta a tájniggerek