Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köcc!

A videók már törölve.
rám számíthatsz
Na ez az, nem elég a bajom még rúgj belém!

Há' kösszépenbazzeg!
gratulálok, közönségdíjas kép
Majdnem lementettem....
Lementettem a képet a félhalott kártyáról.
Az ismeretlen motoros kameratartóját nem láttam de az enyém is pont ilyen jó! Egy eredetileg tapadókorongos kamerataróból (a ZZR tankon viszont semmilyen tapadókorong nem áll meg), egy HR körmös GPS tartóból, egy darab üvegszálas panelből és 3db vinyóból kioperált neodímium mágnesből készült. Lefényképeztem reggel de mire ideértem eltűnt minden az SD kártyáról...
Kiyo: Nem vízhatlan de ott a plexi tövében menet közben de a legtöbb esetben álló helyben sem ázik, ha meg kint hagyom valahol a motort akkor amúgy is lekapom nehogy pusztán jóakarásból trombitának nézzék. A LEDek 270000mCd fényerejű 10mm-esek, napsütésben is látom ha villognak mert ugye a vinnyogás csak olyan 90-ig hallható biztonsággal. Egy piros, egy kék, egyik akkor villog ha szemből a másik ha hátulról célozgat Luke Skywalker.
Teljesen jó a tömör.
A 2. is bőven megfelel, takarékoskodj a bitekkel...
Ellenben kíváncsi lennék hogy az ismeretlen motorosnak hogyan sikerült ilyen rezgésmentesen felszerelni a kamerát?
Méginkább érdekelne, hogy szerinted a Kiyo "központi egysége" vízhatlanná lett téve? vagy csak eső esetén kapna valami védelmet? (én nem merem kitenni, hátha beázik.)
Ja, és a két oldalán mik lehetnek? LED-ek? Ha igen, mi célt szolgálnak?
a 2. videó is jó lesz, szerintem még fullos ledes tv-n is :) Egy bizonyos szint fölött az ember szeme úgy sem tudja megkülönböztetni, hogy melyik kép az élesebb, még ha a gyártók folyton ránk akarják is tukmálni a sok új tv-t meg monitort.
Ne vegyél vinyókat... sok különbséget nem látok..

2.
Ja, a videókat tegyétek 720p-be!
Na el is pályázok közben mert valami megmozdult bennem.
(Talán a rakott kelkáposzta?)
Véleményeket kérnék mert videótömörítéssel próbálkozok.

Az első az 720p teljes bitráta ahogy a kamera felvette meg ugye amennyit ezután rontott rajta a Tyutyúb. (az érdeklődőbbek kedvéért 1280x720 9120kbit/sec)

http://www.youtube.com/watch?v...

A második 4000kbit/sec tehát méretre is kevesebb, mint a fele.
Kérdés, hogy megéri-e a tárolásukhoz hetente venni kartonszámra a vinyókat vagy jó a helytekerékosabb most következő is?

http://www.youtube.com/watch?v...

Az eleje ellenfényes, ott még nagyon mindegy. :)

A videót természetesen a neten találtam, közöm sincs hozzá.
csak ha mellette csinálod
A karikatúra kurvanagy!
Nagyfaterom rajzolt fénykorában hasonlóan stílusosakat akár pár vonalból is.
nem mindegyiknek van annyi esze
A lábat hanyagold autósnál mert azt hiszi, hogy le akarod rúgni a tükrét!
a csopperesekre vonatkozóan meg azt vettem észre, hogy a régi motorosok kivétel nélkül majd leesnek a motorról, úgy intenek...
4keréken közlekedőknek -ha lehúzódnak- köszönésképpen intek vagy vészvillogó... mikor mi esik kézre
Jó tudni, ki mit gondol erről a dologról. Autósoknak szokott menni a jobb láb, jobb-bal index, bal kéz, mikor hogy előzök, mire jut idő. Én autósként mindegyik köszönési formát értékelem/értékeltem.
azt vettem észre, hogy biccentés inkább a városban megy
Robogósoknak nem intek, mert legtöbbje simsonról átszokott papi, akinek fingja nincs miért integetek. Lassan ott tartok, hogy csoppereseknek sem fogok inteni, mert basznak visszainteni, teli van divatból motorozókkal, plusz ezek az mc-s fasszopók felsőbbrendűnek érzik magukat nálam, a kis szaros 750es sportmotorommal. Ez a kutyahugyozó póz nekem nem játszik, ha le is előzök egy motorost, akkor is veszem a fáradságot hogy eleresszem a gázt és jobb kézzel intsek.
ha intenek visszaintek, nem szoktam előre köszöngetni
biccentés menet közben nem sokat ér... lámpánál esetleg