Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja nálunk

csak ezek nem riksával járőröznek, hanem mindenféle 4+2 kerekű borzalmakkal, és a szajrén ordibálva veszekednek.
így-e
szeva!

Már délután is volt busójárás. Mi van nálatok, lomtalanítás?
Basszus, a rémálmok éjszakája következik.
Az orkok már itt járőröznek....
minek a sok kodek? VLC player rulez
Jupp!

Azt felejtettem el mesélni, hogy Bodajkon amikor befordultunk 'Csurgó felé, mértek a kapubejárón álló fekete Lacettiből. Csak azt nem értem minek? Bucsu volt (igen, rövid u-val volt bucsu ), emberek keresztül kasul az úton, ha 30-as tábla lett volna, azt se lehet túllépni! - dehát a sünöket nem az eszükért tartják hanem mert megeszik a kártékony rovarokat.
Csak úgy hasít!

Ha majd kérdez akkor a megfelelő helyen bepipálandó:
- Media player classic
- Use internal H.264 codec

Azt hiszem ezen kívül csak ballagó telepítés lesz. (Tovább-tovább-továááááááább)
már csak 28 perc... úgy is ráérek, dolgozom
na... ha tudok segíteni, akkor hívj nyugodtan! Megyek a ducati szervizes Tökiékhez nemsokára... ha gondolod....
Hi!
Hátsókerék problémáim vannak.Írok,ha megoldódtam.
Ha a lukátmérő stimmel,akkor rá lehet rakni.
Próbáld újra DownThemAll-lal!
Szia!

Köszi a felajánlást. Nekem nyitott Marving dobok vannak fent, a tiéden, ha jól emlékszem Termi van(?). Így nem hinném, hogy jó bele. De nem is terveztem idénre már ilyen túrát, talán jövőre...
Mikor futunk össze?
Hi!
Van hangtompítóm monster kipuba.Az enyémre 1 perc alatt felcsavarozható.Ha kell,kölcsön tudom adni.
akadozó mobilnettel? még 56 perc...
hang van, kép nincs...
ezeknek a gyári doboknak semmi hangjuk
Küldtem mailben lopakodós videót! :)
helyes! de azért néha várjál be!
Sajnos úgy tudom, tótfölddel és labancfölddel van egyezmény.
Igen főnök! Mostantól nem ejtem a mutatót 7000RPM alá!
'szameg... akkor nem volt olcsó kanyar
mi csak a környéken gurultunk egy laza kört
vége a bejáratásnak, húzhatod neki...
Hány komplett Etkó blokk kell ennyi km megtételéhez?
Tied ippen be van járatva, az enyém meg most éli fénykorát. Amikor kakucson az ETZ-s kollegák meghallották hogy mennyi méter van a gépemben, majdnem szélütést kaptak.