Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bízzunk benne!
http://fmh.hu/cimlapon/2011090...
E szerint, "csak súlyos a sérülés" remélem megúszta
A kúrva életbe
Én lementem, és beszéltem egy rendőrrel.
A rendőr elmondása alapján: (én már csak az autót láttam a helyszínen):
Egy zöld, feltehetőleg Kawasaki motor volt. A motoros Fvár felé haladt nagyobb tempóval, és elötte egy állítólag ittas faszi be akart kanyarodni az egyik dülőre. A 40-45 éves battyáni illetőségű xy János ment bele hátulról. Állítólag a mentőben elhunyt.
RIP
Sziasztok. Én is megvagyok, nem én voltam szerencsére.
A nagyszájú, pletykás szomszédasszonyom szerint: a motoros két autó közt akart elmenni, de nem fért el. Leszakadt a keze és meg is halt.
Én nem rég értem haza, már csak a leszórt úttestet láttam a Pokol előtt, de felállt a szőr az összes hátamon!
Ha megtudok valami biztosat, szólni fogok!
Nem láttam,tehát nem is tudom mi volt a szitu,de vérzik a szívem bármely motoros társamért!
Az utólagos látvány is erősen sokkolt!
Vigyázzatok magatokra!
Jó hogy reagáltál. 2már kihúzva
Emmarózánál nagyon vigyázni kell, sok paraszt 60-al megy, aztán mindenki úgy gondolja az alárendelt útról, hogy még kifér. Ott az elkerülő csomópont, nem hiába van 50es tábla. Nem mondom hogy néha nem röppentem 180-al a hídon, de úgy hogy nagyjából beláttam a kereszteződést. Ahol potenciális esély van rá, hogy valami keresztezheti utamat, ott nem húzom.
Jah ! vagy éppen be akart kanyarodni.De nem ez a lényeg.
Esetleg ittas lehetett...hm...
Most hallottam:sajna a mentőben meghalt a motoros.
Persze kifordúlt elé az autós ,motoros pedig már nem tudott megállni/állítólag gyorsan jött/ ..........
Engem már eltereltek a 7-es ről. Csak a rádióban hallottam hogy mi történt. Mintha azt mondták volna,hogy halálos kimenetelű volt a baleset
De remélem nem így van.....
Sziasztok!
Az előbb 4órakor Emmarózánál csúnya motorosbaleset volt!
Remélem nem közülünk valaki,de persze másnak sem kívánom!
Előbb értünk oda mint a rendőr-mentő-tűzoltó trió,kb 100 métrről láttam a végeredményt,de nem volt szép látvány az úton szétszórt motor!
Valószínűleg Kawasaki,mivel kawa zöld volt,de többet hál"istennek nem láttam!
Nincs valakinek lánc nittelője?
az első versenyző-ről szépemlékű tinikorom jut eszembe, amikor az üzemképtelenül vásárolt MZ-t sikerült életre kelteni. Természetesen azonnal ki kellett próbálni, és természetesen azonnal bele is futottam a rendőrökbe, akik az alábbiakat jegyzőkönyvezték:
- nem volt nálam személyi,
- nem volt nálam jogsi,
- nem volt nálam forgalmi,
- nem volt rajtam sisak,
- nem égett a világításom,
- nem volt rendszám a motoron,
- nem volt érvényes a műszakija.
Az egyetlen szerencsém az volt, hogy még 25 nap volt hátra a 18 éves koromig, ezért csak egy figyelmeztetést kaptam...
Brian inkább versenyző, mint felhasználó de gumit nyugodtan vehetsz tőle.
lenn a vidéken... de már csak múlt idő
Ezekkel a Kawásokkal csak a gond van.

http://www.fmh.hu/fooldal-legf...
Hol?
meggyött az eső
köszi egyedül nem erőlködnék...
Viszont találtam egy ilyet: http://www.jeneikavehaz.hu
Jókat írnak róla. Nincs kedve valakinek holnap elgurulni megkóstolni a kínálatot?
Szia!

Voltam tegnap. Ma csak a városba ugrom be egy kicsit estefelé. Ha nekiindulsz mégis, akkor az Aszófő-Tótvázsony-Veszprém útvonalat ajánlom.

Más:
Rendeltem a fórumról gumit Brian felhasználótól. 6+ postáért kaptam ezt: