Én lementem, és beszéltem egy rendőrrel.
A rendőr elmondása alapján: (én már csak az autót láttam a helyszínen):
Egy zöld, feltehetőleg Kawasaki motor volt. A motoros Fvár felé haladt nagyobb tempóval, és elötte egy állítólag ittas faszi be akart kanyarodni az egyik dülőre. A 40-45 éves battyáni illetőségű xy János ment bele hátulról. Állítólag a mentőben elhunyt.
RIP
Sziasztok. Én is megvagyok, nem én voltam szerencsére.
A nagyszájú, pletykás szomszédasszonyom szerint: a motoros két autó közt akart elmenni, de nem fért el. Leszakadt a keze és meg is halt.
Én nem rég értem haza, már csak a leszórt úttestet láttam a Pokol előtt, de felállt a szőr az összes hátamon!
Ha megtudok valami biztosat, szólni fogok!
Nem láttam,tehát nem is tudom mi volt a szitu,de vérzik a szívem bármely motoros társamért!
Az utólagos látvány is erősen sokkolt!
Vigyázzatok magatokra!
Emmarózánál nagyon vigyázni kell, sok paraszt 60-al megy, aztán mindenki úgy gondolja az alárendelt útról, hogy még kifér. Ott az elkerülő csomópont, nem hiába van 50es tábla. Nem mondom hogy néha nem röppentem 180-al a hídon, de úgy hogy nagyjából beláttam a kereszteződést. Ahol potenciális esély van rá, hogy valami keresztezheti utamat, ott nem húzom.
Most hallottam:sajna a mentőben meghalt a motoros.
Persze kifordúlt elé az autós ,motoros pedig már nem tudott megállni/állítólag gyorsan jött/ ..........
Engem már eltereltek a 7-es ről. Csak a rádióban hallottam hogy mi történt. Mintha azt mondták volna,hogy halálos kimenetelű volt a baleset
De remélem nem így van.....
Sziasztok!
Az előbb 4órakor Emmarózánál csúnya motorosbaleset volt!
Remélem nem közülünk valaki,de persze másnak sem kívánom!
Előbb értünk oda mint a rendőr-mentő-tűzoltó trió,kb 100 métrről láttam a végeredményt,de nem volt szép látvány az úton szétszórt motor!
Valószínűleg Kawasaki,mivel kawa zöld volt,de többet hál"istennek nem láttam!
az első versenyző-ről szépemlékű tinikorom jut eszembe, amikor az üzemképtelenül vásárolt MZ-t sikerült életre kelteni. Természetesen azonnal ki kellett próbálni, és természetesen azonnal bele is futottam a rendőrökbe, akik az alábbiakat jegyzőkönyvezték:
- nem volt nálam személyi,
- nem volt nálam jogsi,
- nem volt nálam forgalmi,
- nem volt rajtam sisak,
- nem égett a világításom,
- nem volt rendszám a motoron,
- nem volt érvényes a műszakija.
Az egyetlen szerencsém az volt, hogy még 25 nap volt hátra a 18 éves koromig, ezért csak egy figyelmeztetést kaptam...
köszi egyedül nem erőlködnék...
Viszont találtam egy ilyet: http://www.jeneikavehaz.hu
Jókat írnak róla. Nincs kedve valakinek holnap elgurulni megkóstolni a kínálatot?
E szerint, "csak súlyos a sérülés" remélem megúszta
A rendőr elmondása alapján: (én már csak az autót láttam a helyszínen):
Egy zöld, feltehetőleg Kawasaki motor volt. A motoros Fvár felé haladt nagyobb tempóval, és elötte egy állítólag ittas faszi be akart kanyarodni az egyik dülőre. A 40-45 éves battyáni illetőségű xy János ment bele hátulról. Állítólag a mentőben elhunyt.
RIP
A nagyszájú, pletykás szomszédasszonyom szerint: a motoros két autó közt akart elmenni, de nem fért el. Leszakadt a keze és meg is halt.
Én nem rég értem haza, már csak a leszórt úttestet láttam a Pokol előtt, de felállt a szőr az összes hátamon!
Ha megtudok valami biztosat, szólni fogok!
Az utólagos látvány is erősen sokkolt!
Vigyázzatok magatokra!
Esetleg ittas lehetett...hm...
Persze kifordúlt elé az autós ,motoros pedig már nem tudott megállni/állítólag gyorsan jött/ ..........
De remélem nem így van.....
Az előbb 4órakor Emmarózánál csúnya motorosbaleset volt!
Remélem nem közülünk valaki,de persze másnak sem kívánom!
Előbb értünk oda mint a rendőr-mentő-tűzoltó trió,kb 100 métrről láttam a végeredményt,de nem volt szép látvány az úton szétszórt motor!
Valószínűleg Kawasaki,mivel kawa zöld volt,de többet hál"istennek nem láttam!
- nem volt nálam személyi,
- nem volt nálam jogsi,
- nem volt nálam forgalmi,
- nem volt rajtam sisak,
- nem égett a világításom,
- nem volt rendszám a motoron,
- nem volt érvényes a műszakija.
Az egyetlen szerencsém az volt, hogy még 25 nap volt hátra a 18 éves koromig, ezért csak egy figyelmeztetést kaptam...
http://www.fmh.hu/fooldal-legf...
Viszont találtam egy ilyet: http://www.jeneikavehaz.hu
Jókat írnak róla. Nincs kedve valakinek holnap elgurulni megkóstolni a kínálatot?
Voltam tegnap. Ma csak a városba ugrom be egy kicsit estefelé. Ha nekiindulsz mégis, akkor az Aszófő-Tótvázsony-Veszprém útvonalat ajánlom.
Más:
Rendeltem a fórumról gumit Brian felhasználótól. 6+ postáért kaptam ezt: