Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez marha jól néz ki.

Nem hordod magaddal? Megtapogatnám
Holnap 2 után kereslek Köszi mindenkinek!
Hi!
Önindító és generátor javítással foglalkozom.Reggel1/2 7től tudsz hívni,kiderítjük,mi a hiba!Lehet akksi,kábel,önindító.
Telszámom:06202621419
A Fiskális út Béla út felöli részén a KerBont, vagy a MotorMechanic a Baumaxx mögött...
Önindító gyanús az ügy, vagy mégis akksi (az néha nagyon rafkós tud lenni, terhelés alatt nem adja le az áramot)
sziasztok! Autószerelőre lenne szükségem ! Nem indul az autónk! Aksi a műszer szerint fullon van mégis indításkor eltűnik minden áram és nem fordul az önindító! Betolva minden szupi!Fiat Panda a bosszantó típusa!Ha lenne valaki telószámot küldjön vagy hívjon a 06húsz528 649haton köszi!
Valakinek?

http://www.expressz.hu/sport/kerekpar/orszaguti-bicikli/h
irdetes-27892975/
A héten Kakucs?
Eladó egy Zanussi 155literes A energiaosztályú hűtőszekrény!
4 éves, tökéletes csak lecseréltük egy fagyasztósra. Igen tágas, sok sör befér!

Ára 15.000Ft

Ja, a képpel ellentétben üresen, fertőtlenítő mosás után.
Szép az a Yamaha felirat, kár, hogy Suzukim van :)
Cink, hogy haldokolsz a rommá törött motorod mellett, aztán fényképezgetnek, mint valami cirkuszi állatkát.
Hi!
Ha esetleg érdekel valakit,típusváltás miatt eladó,M-es méret(170-cm és 72kg vagyok).Kb 10-szer volt rajtam,még új szaga van, és marhabőr.Irányár:25000ft.Hasonló méretű ducatis dzseki érdekel cserére.
Tel:20 262 14 19
Macs:
Ez milyen fajta?
Hi!
Rossz volt nézni a képeket,főleg úgy,hogy én is imádok pólóban-gatyában motorozni.Ez valószínű onnan maradt,hogy 27 éve,mikor kezdtem,nem nagyon volt motoroscucc.Maximum dupla farmer,bőrdzseki,bakancs.
Most már van normális cuccom,de a fíling(60-70-es tempó,meleg menetszél,0-izzadás) néha hiányzik.
Túl gyorsan nem mehetett,mert külsérelmi nyomok nem látszanak komolynak,és a vw sem sérült nagyon.
Jobbulást szegény embernek!
Szia!

Nem fórumos kollega tudtommal...

Jobbulást neki, ha valaki mégis ismerné a srácot.
Tedd fel 720p-be és teljes képernyőre! A Youtube valamennyit butított a minőségen de még mindig nem tudom, hogy mi lenne az ideális codec, bitráta stb.
Kellemesebb témára térve:

Új kínai kamera tesztje:

http://youtu.be/pqYRP5KbDGg
Sziasztok
Ismeritek ki volt az?

"fasza" volt a védőfelszerelése....
Huba....

De akkor most túlélte vagy nem?
a tegnapi baleset
én is ott voltam,nagyon rosszul nézett ki szegény!a rádió már halálosnak mondta be!
a mentő is lerobbant(bár nem emiatt nem tudtak vele olyan sokáig elindulni)

rövidgatya,póló...
a motor egy 636 volt