Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy Bryan!Minden király volt ha lehet emilbe küldd át légyszi a képeket.Köszi!
Tudna valaki kölcsönözni egy első emelőt (ami villanyaknál emel) pár napra, max. 1 hétre? Nem ingyen kérem, ha valaki esetleg tud segíteni azt megköszönném.
Helló!
Voltatok tegnap a tihanyi körön? Én ma 3-tól kezdve bármikor ráérek...
Bodajkon van egy profi műhely, motoros srác a gumis. NSR-en futófelület mellett megcsinálta hibátlanul, de nyilván azzal nem megyek 130 fölé. Attól függ milyen a gumid, vastag vagy vékonyfalú motorgumi. Enyém egy Dunlop Arrowmax volt, az vastagfalú, Tubeless.
Szio

Nem nagyon jó
Eredetit szeretnék rá, mármint ugyan olyat.
Nem teccik neki me nem gyári!
Berber barátosnéd látta már a képet amit kitettem?
Ha nem akkor légyszi szólj neki ha meg igen akkor böffenjetek rá valamit...
tűzoltásnak van nálam egy Rennsport, ami jó neked... húsznégyötnégy19harminchat
Akkor nam jó. Ez itt 180/55-17
160/60 - 17-es
Mekkora a gumid? Van nálam egy levetett M. Pilot Sport.
ezzel egyetértek!
Voltam mindkét helyen, de a szögek a futó felület mellett vannak, így ezt nem javítják. Bár a JSI-nél próbáltak rámsózni egy hátsó gumit 3000 Ft-ért, amivel még a Dunába sem érdemes belehajtani
Fehérváron a JSI és a Gumiflex is javít. Nem kell kiszögelve dunába gurulnod.
Nem tom, de az én méretem 1 db ezressel több itt.
A Kutyához meg lezúgtam másnap a láncért. Postadíjból megvolt.
Csütörtökön még lehet én is társulnék...
Szia!
A szerda nekem nem jó, de ha esetleg átcsúszik csütörtök délutánra, akkor szívesen csatlakoznék!
Holnap valaki egy Tihany, Nagyvázsony karika?
Köszönöm a segítséget!

Jó gumist nem ismertek? összeszedtem 2 szöget is a hátsó gumimmal (Úgy tűnik, hogy akad még hely egy-két púpnak a hátamon...
www.motoralkatresz.eu

Pár százassal olcsóbb.
Láncszet =Kutya . Végigrágtam mostanában, eBay, boltok, sufnik, nagykereskedők, helyi kereskedők, atyaúristen. Ha akarod járd le Te is.
Végzek reményeim szerint 5 körül aztán jöhetsz!
Na hali! A gyáridat nem tudom megcsinálni mivel nincs nyomdám a sufniban...
ebből valamelyik? ja meg nem, tudom a méreteket....
Igaz volt hely néhol de volt ahol kényszerítve lettek picit ez van így jártak. Amúgy összességében nekem semmi problémám nem volt a közlekedéssel de a meleggel annál inkább már a végén azt hittem lefordulok a motorról .