Tudna valaki kölcsönözni egy első emelőt (ami villanyaknál emel) pár napra, max. 1 hétre? Nem ingyen kérem, ha valaki esetleg tud segíteni azt megköszönném.
Bodajkon van egy profi műhely, motoros srác a gumis. NSR-en futófelület mellett megcsinálta hibátlanul, de nyilván azzal nem megyek 130 fölé. Attól függ milyen a gumid, vastag vagy vékonyfalú motorgumi. Enyém egy Dunlop Arrowmax volt, az vastagfalú, Tubeless.
Voltam mindkét helyen, de a szögek a futó felület mellett vannak, így ezt nem javítják. Bár a JSI-nél próbáltak rámsózni egy hátsó gumit 3000 Ft-ért, amivel még a Dunába sem érdemes belehajtani
Igaz volt hely néhol de volt ahol kényszerítve lettek picit ez van így jártak. Amúgy összességében nekem semmi problémám nem volt a közlekedéssel de a meleggel annál inkább már a végén azt hittem lefordulok a motorról .
Voltatok tegnap a tihanyi körön? Én ma 3-tól kezdve bármikor ráérek...
Nem nagyon jó
Eredetit szeretnék rá, mármint ugyan olyat.
Ha nem akkor légyszi szólj neki ha meg igen akkor böffenjetek rá valamit...
A Kutyához meg lezúgtam másnap a láncért. Postadíjból megvolt.
A szerda nekem nem jó, de ha esetleg átcsúszik csütörtök délutánra, akkor szívesen csatlakoznék!
Jó gumist nem ismertek? összeszedtem 2 szöget is a hátsó gumimmal (Úgy tűnik, hogy akad még hely egy-két púpnak a hátamon...
Pár százassal olcsóbb.
ebből valamelyik? ja meg nem, tudom a méreteket....