Durva. Én és Sne is regeltünk, de nekünk semmi pénzes téma nem jött, csak a feltételek, hogy mit kell betartani gurulás közben. Ha pénzes akkor csak fel ülünk rá és nem megyünk vele sehova.
Háy Brian!Sajnos Yamaha tesztkaraván nem lesz,túl drágák ahhoz hogy csak úgy bárki... Na ez a labdalevétel volt csak Ma néztem a discovery-n a Honda történetét,hát ez a Honda úr nem semmi csóka volt.Sima szerelő lett magától,aztán kb 1 éve volt a piacon,mikor bezavarta a fejlesztését a Man-TT re.Fantasztikus ötletek és nagy precizitás,valóban kiváló motorok.Tudod mennyi idő alatt raknak össze ott egy 1000rr-t?3600 sec .Óránként készül,hihetetlen na.
Megérkezett a HONDA tesztkaraván újabb 3 vasmadara a Motorcenterbe, lehet próbaútra gurulni velük. Regisztrálás a HONDA honlapján (és talán személyesen).
E heti tündérkéink:
VFR 800A
CB 600FA
VT 750C2S
(Berber, Hooker, kíváncsian várom a "Yamaha tesztkaravánt" )
Azért az egyéb "Japó tesók" közül is persze hogy kipróbálnék jópárat én is! Nem vagyok márkabuzi, de azért
ez a Honda, lehet ronda, de soha sem lesz vele gondja. (Hooker után szabadon.)
CSörögtem! Nem volt ott semmi csoportok, vagy ilyesmi, felmentem amikor akartam, lejöttem amikor akartam. Egyik ismerősöm felment, és másfél óra múlva jött le leghamarabb, mondjuk az nem egészséges.
2011. május 1.-től a Hungaroring Sport Zrt, mint rendező szervezi a Motoros Nyílt Napokat a Hungaroring Versenypályán. A társaság célja, hogy mint Motorizációs Központ az eddig megszokott keretek között folytassa ezen motoros rendezvények lebonyolítását. Fontos számunkra, hogy mind a közúti motorosok, mind a licencel rendelkezők lehetőséget kapjanak a Versenypálya életében.
A szervezési feladatok elhúzódása miatt, az előzetesen meghirdetett május 12-i nyílt napot nem tudjuk megtartani, így ezen esemény elmarad.
2011. évben a versenypálya foglaltságának megfelelően a következő fix napokat biztosítjuk a motorosok számára:
Május 20. - péntek
Május 25. - szerda
Június 16. - csütörtök
Június 23. - csütörtök
Augusztus 7. - vasárnap
Augusztus 19. - péntek
Augusztus 26. - péntek
A szeptember 1.-től kezdődő időszak még egyeztetést igényel, így ezt később jelentettjük meg honlapunkon.
A motoros napok időbeosztása az eddig megszokottakhoz hasonlóan alakul, amelyeket az adott motoros napok előtt egy héttel tesszük közzé.
Részvételi díj:
- Egy csoportban való részvétel díja bruttó 15.000,- Ft (3 x 25 perc)
Információ és előzetes regisztráció a következő elérhetőségeken:
Nekem meg azt mondta, hogy mehetünk hárman, nem probléma. Gyere csak hapsi, mi motorozunk, te meg hozod a tragacsot! Vasárnap reggel 8-kor a bolt előtt találkozó.
Kadocsa és a Géza kereszteződésében is van ilyen. ha jól tudom, ott tesztelték először a rendszert.
ha már piroson való áthajtásról beszélünk, mennyit is lehet kapni érte? most hazafele mentem át a katonaságnál (kocsival) egy piroson, de azért, mert nem tudtam volna lefékezni időben.
Igen. Regeltam a tesztkaravánra, és küldték a mélt, hogy mehetek, de 200.000 Ft letéti díjat vigyek magammal.
Mi már regeltünk, de még nem tudni, hogy mikorra mehetünk, csak, hogy május 8-13.
Megérkezett a HONDA tesztkaraván újabb 3 vasmadara a Motorcenterbe, lehet próbaútra gurulni velük. Regisztrálás a HONDA honlapján (és talán személyesen).
E heti tündérkéink:
VFR 800A
CB 600FA
VT 750C2S
(Berber, Hooker, kíváncsian várom a "Yamaha tesztkaravánt" )
Azért az egyéb "Japó tesók" közül is persze hogy kipróbálnék jópárat én is! Nem vagyok márkabuzi, de azért
ez a Honda, lehet ronda, de soha sem lesz vele gondja. (Hooker után szabadon.)
"Motoros Nyílt napok
2011. május 1.-től a Hungaroring Sport Zrt, mint rendező szervezi a Motoros Nyílt Napokat a Hungaroring Versenypályán. A társaság célja, hogy mint Motorizációs Központ az eddig megszokott keretek között folytassa ezen motoros rendezvények lebonyolítását. Fontos számunkra, hogy mind a közúti motorosok, mind a licencel rendelkezők lehetőséget kapjanak a Versenypálya életében.
A szervezési feladatok elhúzódása miatt, az előzetesen meghirdetett május 12-i nyílt napot nem tudjuk megtartani, így ezen esemény elmarad.
2011. évben a versenypálya foglaltságának megfelelően a következő fix napokat biztosítjuk a motorosok számára:
Május 20. - péntek
Május 25. - szerda
Június 16. - csütörtök
Június 23. - csütörtök
Augusztus 7. - vasárnap
Augusztus 19. - péntek
Augusztus 26. - péntek
A szeptember 1.-től kezdődő időszak még egyeztetést igényel, így ezt később jelentettjük meg honlapunkon.
A motoros napok időbeosztása az eddig megszokottakhoz hasonlóan alakul, amelyeket az adott motoros napok előtt egy héttel tesszük közzé.
Részvételi díj:
- Egy csoportban való részvétel díja bruttó 15.000,- Ft (3 x 25 perc)
Információ és előzetes regisztráció a következő elérhetőségeken:
Elérhetőség
Hungaroring Sport Zrt.
cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring Versenypálya
levelezési cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring Pf. 10.
kontakt: Balogh Katalin asszisztens
tel.: +36 28 444 444
mobil: +36 30 631 63 21
fax: +36 28 441 860
e-mail: motorosnap@hungaroring.hu "
Akko' itt is vótunk
Nem jeleztek vissza, úgyhogy másik irányba indulok el. Ha lesz valami, szólok!
ha már piroson való áthajtásról beszélünk, mennyit is lehet kapni érte? most hazafele mentem át a katonaságnál (kocsival) egy piroson, de azért, mert nem tudtam volna lefékezni időben.