A berényin kifelé, motorral nincs gond (fél órája néztem), de autóval gond. Ilyen kis Webkamera szerű fekete gömböt kell keresni a lámpaoszlopokon a külső sáv fellett.
Az állam jóvoltából, újabb perselyeket helyeztek el itt Fváron (értsd: rejtett közlekedési kamerák, piroslámpa / gyorshajtás figyelő)
Annyira pici, hogy alig lehet észrevenni, végig az elkerülőn (METRO, Park Center, Tesco/McDonalds, Berényi / Szent Florián körút kereszteződésekben, Tesco bejárat 40-es tábla).
Biztos még van néhány, de ezekről lehet tudni.
Hali! Ja, olvastam. Beszéltem Attival, 2 ember elég. Menjetek Gézával.
Teherautót vezetek egész 7en, nem akarok most is... Addig bexenonozom a moccot...
Csőváz!
Berber!
Lezsírozódott a holnapi program! (de szépen mondtam... )
Ha még nem késő jelentkezni, akkor megtenném!
Mennénk anyával ketten!
8-kor a Tescos Meki parkoló, ugye?
Mondottam: soha ne mondd, hogy soha!
Üdv mindenkinek!
Szia remélem még nem késő szólnom de az olaj ügyet sikerül elintéznem remélem még nem rendelted meg ezer bocs.............
ha késő légy szíves csörögj rám........... 06308246949
Ha időben hazaérünk Kkhalasról én is felnézek hasonló okok miatt.
Anyának nagyon kéne valami ruci jövő hét végéig. De valószínűleg sajnos csak 3-4 körül tudok indulni. (gyors menet lesz, ha 6-ig lesznek ott)
Csöcs!Nem akartam beleböfögni de ez a bója,rendőr meg sok okos ember ott az nekem fura.Egyszer voltam ilyenen,fogcsikorgatva 8. alkalomra sikerült végigmennem a kerülgetősön,erre az oktató srác azt mondta ilyen típusú motorral neki sem biztos,hogy sikerült volna.Azt tartom lényegesnek ha az ember végig nyomja a romet,simo,mz stb létrát esőben,hidegben stb.Az a szűken megfordulás nem tudom mire jó de amúgy én amatőr vagyok.Annyit tudok,hogy a frontális ütközésemnél ha nem ugrok rá az autóra meghóttam vóna,meg amikor 120-nál elestem nem bukfencezek annyit,megdeglek Éljed túl és feltételezd az összes autósról,hogy ki akar nyírni,akkor van esély.Sose volt veszélyhelyzetem 8 km/h-nál kacskaringózva
A berényin kifelé, motorral nincs gond (fél órája néztem), de autóval gond. Ilyen kis Webkamera szerű fekete gömböt kell keresni a lámpaoszlopokon a külső sáv fellett.
akurvapicsába