Mi oda jártunk airsoftozni egy időben, de akkor még nem "építették" az alba airportot. Most sem építik, de nem tudom mennyire őrzik, annyit tudok, hogy az albatros repegyesület újra börgöndön állomásozik, lehet ebből kifolyólag is van valami őrzés, bár kétlem.
Érdekes amúgy, mert az egyik volt kollegám bele van buzulva az ilyen volt orosz katonai ténykedésekbe. Volt lennt Lacházán a lehegesztett pincében, a Bakonyban, de erről az ojjektumról nem is hallott.
A bejutással nincsen gond csak azzal hogy őrzik.
Tavaly ősszel besettenkedtem az xt-vel ,de 5erc múlva már jött is valami biztonsági őr, hogy itt bizony csak úgy nem kéne cirkálnom.
Egyszer anno, becsöngettek éjszaka. Orosz tiszt. Fater kimegy. -kicsike benzina? -Mennyi? -200 litre. Erre három kiskatona leküzdötte a GAZ platójáról egy plombált teharautó üzemanyagtankot
Be lehet lógni. Szakadékról nem tudok, csak a lezárt pincéről... Állítólag akkora, hogy kamazok forgolódtak benne. Anno a vonat betolta a vagonokat, a mozdony kint maradt a kapun kívűl. Meg volt olyan berényi faszi, akinek az volt a feladata, hogy télen-nyáron tisztán tartsa a síneken a váltót... Voltak itt érdekes sztorik:D
Laktanyát mennyire őrzik? Egyszer oda be akarok nézni, persze nem motorral, meg állítólag van ott valami szakadék, ahova egy rakás régi ruszki gép be van borítva. Te erről mit tudsz?
A 811-el párhuzamosan van egy szervízút. Ha azon elindulsz fvár felé, akkor van még egy kapu, és ott van egy placc. Egy-két motor ott tudna talán keringeni...
Más lehetőség nem nagyon van, mint a parkolók. Anno mi a Videoton parkolójába jártunk ki, randomszerűen megjelentek a yardok, de ha mindened rendben van, nem találnak fogást rajtad.
Tavaly ősszel besettenkedtem az xt-vel ,de 5erc múlva már jött is valami biztonsági őr, hogy itt bizony csak úgy nem kéne cirkálnom.
Nem vagyok arra ismerős...
De hogy ott valami szabad placc is lenne..
Akkor tiszta lenne mire is gondolsz.