Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Befosott, hogy hátha leallantod a feldíszített elefánttal.
Erre az én motorom amúgy is alkalmatlan, a 10°-os fordulószögével, és ha ekkora gázokat adagolnék a gépnek, az első elgyorsítás alkalmával megmutatnám hogy kell a levegőben dzsinkamázni
BRFK-s bemutatón a rendőrbácsi még gúnyolódott is velem, hogy ha ezt nem tudom megcsinálni, akkor gyorsan hogyan tudok manőverezni?! Nem akartam mondani neki, hogy ezt a motort mire tervezték...az ő FJR1300-asa fele akkora körön fordul mint az enyém. Mondtam neki, hogy az FJR-rel megcsinálom a karikát, de azt nem engedték
Megkeresem őket hivatalosan is, ha ezen múlik. De tudni kellene, hogy melyek a lehetséges célpontok. Bevásárlóközpontokhoz nem szívesen mennék, az ipari parkokban pedig nem vagyok ismerős.
Majd nézelődök, ha lesz egy csöpp időm bóklászni hétvégén.
IKARUS végállomás? Volt Loranger környékén? Vagy IKARUSON belül is volt több placc is egész jó állapotban, majd megkérdem őket, hátha.
Valamit én nagyon elkalandoztam fogalmazás közben de már fingom nincs, hogy milyen mondat lett volna eredetileg. Pedig nem is szedek fogalmazásgátlót!
Rendben. Akkor viszont egy hely kellene (kb egy rutinpályányi). Nem baj, ha nem zavarnak el bennünket. Áruház parkolók kizárva. Csákvári reptér kizárva. Egyéb ötlet?

Aszfaltcsíkot tudok rengeteget, de egybefüggő placcot annál kevesebbet.
Ahogy mondod!

Senkinek nem fog azon múlni az élete, hogy 4 méteres vagy 4 méter 20 centis körön tud megfordulni 2,5km/h-val... Pláne, hogy a rendőrön lassú forduló igazából a helyből gyorsan visszaforduláson kívül semmire sem jó, vicc az egész. Ha már bóják, meg lehet nézni egy Japó Gymkhana-t, na azok már tudnak valamit!

http://youtu.be/gTO2s7wyrFs
Ez az! Erről beszéltünk a múltkor is.
A hely keresése folyamatban van és szavadon leszel fogva. Ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek is.
Sörös doboz már van (pl.a Lidlben), csak ki kell üríteni előtte.
Te,testvérem, most nézem csak, hogy azért a 15ezret ezek is le akarják gombolni egy napért!
Így már nem is olyan gömbölyű...
Jézus testét sem őrizték ingyen (azt mondják), de így már lehet, hogy a 3 napos komoly képzésért már nem is sok a 20-40e pénz!
Azért köszönöm nekik a lehetőséget, hogy nekik adhatom a zsetonom.
Pedig én pont a Hondásra jelentkeztem, május 19-20.-án lesz a tréning, majd beszámolok az élményekről!

Nézegettem a Pitykemotort is, de lebeszéltek az ilyen olcsóbb (saját motoros) tréningekről, mert ha a nagy manőverezgetésben elcsúszol a motoroddal, akkor az olcsó már nem is olyan olcsó... Állítólag volt már rá példa hogy pl a csávó 120 ezer Ft-os kárt csinált a saját gépében egy ilyen tréningen... A Hondánál legalább bukócsövezett motort adnak (sajáttal nem is mehetsz), így azzal nyugodtabb szívvel feszegetem a saját határaimat. Nekem ez megér plusz 10-15 ezer Ft-ot...
Vagy egyszer jöjjünk össze egy parkolóban, úgyis volt róla szó, aztán dumáljunk, van némi rutinom nekem is a szar helyzetekből való megmenekülésekre, tudnék mit mesélni, akár a kanyarodásról, akár a fékezésről...meg amúgy sem találkoztam még pár arccal innen.
Ez a balesetmegelőzés címszó alatti pénzlehúzás jó móka. Én is kiteszek pár bóját és szedem a lét. Bójakerülgetés meg a lassú manőverezés senkit nem fog megmenteni egy balesettől. A balesetek nagy százaléka nem az autók között szlalomozva történik. Sokkal fontosabbnak tartom a nagyobb sebességű kanyarvételi technikák gyakorlását és ismertetését.
Tavaly voltam egy ilyesmi tréningen kakucson, de csak fényképezni, igazából pályázni indultunk, aztán belecsöppentünk, szerintem nevetséges... Kiraknak egy egyenesben két bóját, és állj meg a kettő között 50-ről. Volt aki megtakart, mert berántotta az összes féket koppra. Ennyi instrukciót adtak a manőverhez, hogy a két bója között kell megállni Vicces. Inkább menjetek ki egy parkolóba, visztek pár flakont és gyakoroltok. Sokkal olcsóbb...
Igen, de a 15 pénz az soksok megtett kilóméter
de egy kurzus 1 nap csak, nem?
Havi egy? 15 pénz/kurzus....
Kiroá Június eleje lesz szerintem.
Pár nappal ezelőtt én kérdeztem egy ilyet. Hogyne érdekelne!
Csak a Hondásra nincs fölösleges 20-40 rugóm. Így nagyon várom ezeket az olcsóbb lehetőségeket. Majd csörögjünk össze, hogy mikor akarsz menni!
Ha csoda történik és addigra Berber megtudja csinálni a motort én bizti megyek. Amúgy is terveztem minimum havi 1 ilyenen részt venni.
Zongorát is motort is.Mindkettő szépen szól
Ez nem érdekel valakit? Júniusban el kellene menni egy ilyen tréningre. Nem szeretnék egyedül menni.
Garatulálok, nyertél! Ha lesz pénzed, ihatsz egy sört
Egy másik olvtársam egy másik fórumban azt írta eccer, hogy a zongorások nem isigazán tudnak motort csinálni
Hja mert nincs fogás rajtuk, az irigységnek meg helye van bőven!
Jó reggelt,ébresztő: http://youtu.be/P-eFZIBC3s8
Tudjuk,hogy csak cink És nem vagyunk sértődékenyek.(a legjobb márkák tulajdonosai sosem bántódnak meg )