Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök, hogy megnézted és hogy tetszettek a képek, a videó! Én mindenkinek ajánlom, ha meg tudja oldani legalább egyszer életében látogasson el arrafelé. Sokat már neked sem kel várnod és ott lehetsz.
Kiléptem.
Na mindegy,nem akarom ezt fokozni.
Jó újra elnézést és újra,többször már nem tudok csak nem értem miért írtad be a legelsőt.Miért itt és így?Nem akartam már oda menni és nem akarom elcsábítani sehová motorozni meg semmi ilyen.Fel mertem hívni azzal a számomra jó hírrel,hogy visszacserélik a karbit,mi még a bűnöm?
ez számomra nem vallás, de ugyan olyan ünnep mint a karácsony. A május elseje meg ilyesmi nem. De a húsvét-karácsony nálam családi ünnep
Akkor remélem megoldódik a probléma!
Valóban húsvétkor voltam ott,nem vettem figyelembe mert amikor arról volt szó,hogy van némi ideje nem figyeltük a húsvét jelenlétét,kb 10X kértem elnézést utánna.De még egyszer bocs nem figyelem a vallási ünnepeket,én nem vagyok keresztény.
nem a lóvéról van szó. egyszerűen légy tekintettek a másikra egy kicsit!
Lehet minden rendben, küldi az adaptert. (ami változik)
A tényállás az, hogy ahol leütöttem, annak megfelelő a szet. Yami YZF R1 '04-'08. Amit a leiratban kértem meg ugye az enyém '03 FZS 1000. Tehát én sem vagyok teljesen tiszta, de itt tudtam ezt az árat elérni, és akkor azt hittem, hogy azonos, és a kép is jó volt. Jó is lenne a kar, csak nem ebben az évjáratban. A kuplungot feltettem, az nagyon durva, nagyon korrekt, nagyon kinéz.

Egyébként van egy ujabb aukciós lehetőség, nagyon occó! 6 eFt-ért szet van megen.
Sőt,mondd meg mennyivel tartozom.
Senki nem akarja megkérni,hogy vigye el a karbit,csak azt említettem meg ha arra motorozunk akkor be tudom rakni a hátizsákba!
Nem itt kéne osztanunk egymást ha probléma van.
Még szép. Előbújik a sárkány ha kihozzák
Klassz lett!
Kitől rendelted végül? Nekem idáig csak pozitív tapasztalatom volt a the2wheels-el, azért is mertem ajánlani. Reklamáltál? Mi a szitu? Legalább valamennyi pénzt próbálj meg lehúzni róluk, ha már elcseszték a küldeményt. Nekem a főfékhengerrel voltak problémáim, nem abban a színben küldték amilyet rendeltem (ráadásul 2x is!), de sokba került neki. Valami ufavorit vagy mi a szösz volt az eladó neve.
Azannya! Keménykedik ám!
Amúgy grat a motorhoz, szép lett!
Te ide figyelj Hooker. Mig Berber a te motoroddal foglalkozott addig én vágtam azt a szar füvet és csináltam mindent a házban még a motorom is félre lett tolva! A motorod elkészült, tök ingyen! Nálam kihúztad a gyufát mikor húsvét vasárnap reggel 7-től ott bastad a rezet este 19-ig! Nem voltál tekintettel HÚSVÉTKOR a másikra ! Szóval higgadj le, felnőtt ember vagy, egyedül is el tudod vinni azt a sar karburátort szerintem. Szeretnék már végre egy kis időt tölteni én is Berberrel ha nem baj, plusz végre megcsinálni a motoromat!
Há ez kurvajól nézki!
Jobban örültél volna ha a kék van eltakarva,mi?
Kőőőszi:-)
No de ennyire eltakarni azt a szép zöldet
Amúgy nagyon király
Ficak!Kukuccs
Még nem tudom. attól függ mire jutok a kínaival. Bocsi.