Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Matska!Erre nem válaszolok!(a fenébe,válaszoltam)
Dia!Ugye hogy jó?Berber papának tetszett a bugyiszín
Ez lesz az egyéni Fater,nem a homi-moci !
Köszi, vszeg az inotaira gondoltam. ha legközelebb arra járok jobban megnézem....
The magenta Lord of rings!
Baski! Hol az egyéni májva színed ember? Most beolvadsz az egyéni motorok szürke tömegébe!
Köszönöm!
naaagyon szép
Nagy nem nayg
És nayg hálákat adok Ficak mesternek is a segítségéért.
Remélem engem most egy darabig nem ver a sors,szeretnék újra felülni a gépemre.De mindenképpen együtt érzek mindenkivel.
cr-ben eltort a furulya, ugy ledugozta a kiput, hogy eselye nem volt szegeny vasnak olyan folytast kapott, 5osbe nyelgazon 25, bakony kozeperol, lejtoknek orultem, domboknak nem igazan, 4 ora alatt haza ertem 5 kilot leizzadtam, majd meg 1 napot, mire kiderult hol a hiba, mert addig ilyenrol meg nem is hallottam, darabokra szedtem a motort, persze a legvegen derult ki ....
mint haver a mustangon.gyeplőt a foga közé és irány haza.minden kátyúnál egykerék(máhogy majdnem)
Ez így van!
Messzebbről én sem mertem vol na megpróbálni!
Pár éve 2szer is jártam így, egyszer szabadisóstón, majdnem siófok. Feltekert alapjárattal 6ban 70-el 35 perc alatt értem fehérvárra. Sehol nem lassítottam, mindenhol 70-80. Szar volt, mert a nyergesvontatók meg buszok előzgettek, de hazaértem. Második az dabason volt, ott nem volt mese, szerelni kellett, mert a nulláson eltiportak volna...
Most,hogy mondod.....................majd legközelebb kipróbálom!
De az nem hiszem,hogy azzal tudtam volna lakotteren kívül 120-al gurulni
Amúgy nagyon szar érzés így motorozni bakker!
Hüdedurva... Anno a Babettával jártam így de az nem akart kiugrani alólam a finommotoros mozdulatok hiánya miatt.
A 180-as Frecciámon tanultam meg kuplung nélkül váltani (szintén szakadt bovden miatt) az is finom történet lehet 100+ lóerős 4T géppel. Még szerencse, hogy a Mozdonyon hidraulikus a kuplung. Feltekert alapjárattal nem próbálkoztál? Lassú de biztos.
Ennél büszkébb vagyok,hol akkor a kihívás?
Bazki, tudtam volna... haver nagymamája ott lakik lennt. Plusz haza is tudtuk volna hozni a mocit

félig ismeretlenül is...
Kalandtúra:
Hozzávalók:GSX-R 750+szakadt gázbowdwen,mindez Siófok belvárosában,piros lámpánál!
Nem kis meglepimre elszakadt a gázbowdenem,aztán én egyszerű úgy gondoltam,hogy ha annak idején az MZ-vel is sikerült hazamennem ilyen körülmények között,akkor mi bajom lehet?
Nosza neki:felcsavartam az ujjamra a bowdent,aztán rájöttem,hogy így nem tudom fogni a kormányt,mivel erőből kell húzni a karbirugót,tehát jobb kéz elenged a kormány..............!
Végül is sikerült hazajutnom,de azért kiderült,hogy ez a motor kicsit idegesebb a gázmocorgásra mint az MZ-volt!
Lámpáktól így elindulni autók között(micsinálsztebarom)felkiáltások közepette!
Na ezt nem kívánom nektek véletlen sem,mikor te vagy a 'gyűlölt motoros",ráadásul kiszolgáltatott vagy,ugyanakkor balfaszkodsz is.........................,ráadásul rájönnek,hogy préda lettél!
Fater,azért csak tudnánk-e beszélni?Sajnos hívni nem tudlak,de fontos lenne.
is-is amúr és pontyika
áááá, fater nem hívott ...
szio, köszi