Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 80 a tanfolyam, + a vizsgadíj (5+5+11)
Ja te a Dunlopra gondoltál a tiéden? Abból csak a hátsót használtam pár száz km erejéig de nem volt vele gondom.
ááá, részlet sosem..... 110.000 ben lessz nekem és ezt 3 részben kellett/ kell kifizetnem. Először ősszel az elméletet és a vizsgadíjat, majd most a rutin vezetést és a vizsga díjat, illetve jövő hónapban a közúti vezetést és a vizsgadíjat.
Nem is viccből mondtam, hogy a Berényi-Kisteleki úti kamikaze körforgalomban az a gumi mentett meg attól, hogy átgyalogoljon rajtam egy idióta Suzuki Sittes. Bármi rosszabbal kiesett volna alólam a robogó, azzal a Kendával deknit karistolva elfordultam.
Én havi 8000-rével fizetem még novemberig
Akkor már nem tudom megnézni, hogy az én lámpámba jó e?
Köszi szépen, majd megnézem
ok, átadom, dede az
Köszönöm még egyszer Fater .Leisszuk!Matska,neked meg annyit:nagyon jól tapadnak a gumik, de nagyon Fycak,karaj lett oda is köszi megint!
hát tudod. Lové kérdése minden
Szar a telefon képe.Holnap jobb lesz
Kérdezd meg a Timomoto-t, ők eleve bőrruhákkal foglalkoznak + a teljes RMC kínálatot árulják. Had u. legvége a Seregélyesi úti Agip kút mögött.
Az Ikarusban.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy Székesfehérváron hol lehet találni motorosbőrruha tisztító szert?
Ha nem zuhan meg a Ft akkor tudok még ennyiért hozni, ezen kívül úgysem láttam még Ba20d foglaltba is alkalmas Xenont. Ez az egy ma elkelt, másikakat ebben a szent pillanatban guba híján legfeljebb akkor tudok rendelni ha a kérelmező megelőlegezi. Onnantól átlag 3-4hét a termék érkezése.
Hello mindenki! Feltettem megint pár képet amiket Erdélyben készítettem. Akit érdekel az nézze meg:).

http://erdely1.kriszkee.fotoal...
Ügyes vagy hugi, gratula!
Kicsi ez a világ, csak nem a Nándi a Te oktatód is ott a háttérben?!
Üdvözli Géza Battyánból, az utolsó tavalyi tanítványa!
wow
nem sieted el
én februárban vizsgáztam kreszből, és már 2 hete van (ideiglenes)jogsim
KRESZ-ből, most a rutin, majd 3 hét a forgalmi.
Nem úgy volt, hogy már levizsgáztál? Vagy rosszul emlékszem?
ha rendelünk mégegyet az is ennyi Ft lesz?
mert akkor megpróbálom, amúgy tudom én is, hogy 2 se sokkal világít többet, mint az egy, de az esztétika az fontos.
Pl nemá arról ismerjetek majd meg, hogy "neki van a felemás lámpája" hanem inkább hogy "neki van a szép teneréé-je "

A halogén ami most benne van az se rossz, de ez tuti jobban világít, a kocsimban is az van, csak az gyári.
Ne szójjá be!
akkor azért javult meg
csitt embőr, miattad hajnali 4-kor már felkeltem és még sex se vóóót
Megin jó az Aprilia. Nem nyultam hozzá.