Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia:Hallottam h jártál erre őőőő pontosabban a Nóriék arra Jah ne si mond tegnap már lábtörlőt akartam belőle csinálni..Fasz kivan mindent szétrág a kis geci..Pedig annyi rágnivalót vettünk neki..Te jol vagy?
Szevaaa! Láttam múltkor a vérebeteket, tündér pofa.
Én nem tenném fel a sérült gumit az tuti! Nem tudom kitől származik, de a helyedben fejére húznám az illetőnek amit rád sózott. Mekkora görény az ilyen!
Használt gumi kapcsán jó szívvel ajánlom brian -t, én mindig tőle veszem a papucsokat, és még soha nem csalódtam, de ezt megerősítheti a Matska és az F2Tomi is.
A D208 nem rossz gumi, bár már egy ideje (talán 2008 óta) nem gyártják. Ajánlanám helyette a D209-et vagy ha igazán jót akarsz akkor a D211-et.
Nah Szép Napot Puszi mindenkinek Rég Jártam erre..és sajnálom..Fater ..szerintem ez a Hooker fékpofája nem?
Hogy néz ki a tárcsa?
Soroljatok fel 3 apró rendellenességet, ha felismeritek az alkatrészt!
Szia,
szerintem kuka. Gumin féken sose spórolj.
Minden "attól" függ. Ha a kopásjelzőn kívül van még guma akkor az gyártás hibás. Ha meg nincs akkor minek felrakni? Amúgy meg House szerint mindenki hazudik. Persze engem nem ismer . Nyomj fotót. Amúgy kis matek, bár lehet Neked ingyen szerelnek, és centíroznak, de mondjuk veszel 3 kitudja milyen használtat 10-ért és szereltetsz 3x2x3,5 ért= 51 eFt km= 3x5000=15000. Veszel Újat és szereltetsz 55 eFt km= 15000 km. Nagyjából és használtra kedvezve. Persze így egyszerre nem sok.
Nem vagyok egy nagy szaki de a gumi az életed.Amúgy kösz a számot ha te voltál.
Srácok (és csajok) szeretném a véleményeteket kérni!

Vettem egy használt gumát (Dunlop D208), egész elfogadható állapotban egy apró, de aggasztó kivétellel. A futófelület legközepén egy kb 1cm-es darabon, a futással párhuzamosan kilátszik kicsit a szövet egy szála. Recék még vannak kb.2-3 mm, de emiatt a kis hiba miatt nem vagyok biztos benne hogy feltegyem-e még kipróbálásra is egyáltalán.
Azért vettem, mert nagyon jókat olvastam erről a típusról és ki akartam próbálni, de nem írta a gumi eladója, hogy ilyen hibája van, ő sem vette észre olyan kicsi.

Ebben kérném a tanácsotokat, mit javasoltok!
Persze, centíroz is.
Oké köszi!De a Papa tudja a számát?
Sztem nem járnának sikerrel:) Úgy tudom születésnapozik
Sajna nem tom Hook, az előbb beszéltem Berberrel pont! De híjjátok föl a Balázst, neki vannak!
Ezek komplementer szinek. Az alap a Piros, sárga, kék. Na de melyik piros? Lehet hogy a magenta? Ehh full mindegy. Fáradt vagyok... majd egyszer elmondom...
7,5 mm az átmérő. Magasság még nincs.
Centírozik is? Mer nekem is ki kéne mennem
Állítólag valami autóé is jó ebbe!
Bryan,nem tudod mi a mérete annak a korongnak amit a Fater mond?A szelepizé.
Megerősítem Thunder-t ebben, Balázs ügyes gyerek és igen, gumizni is tud már, van profi gépe. A napokban valamikor én is hozzá megyek.
Elküldtem neki egy könyörgő levelet
most majd mehetek okmányirodába kérni új rendszámot, forgalmit, aztán mehetek a biztosítóhoz szép még időben is
hát jobban örülnék a tudatnak, hogy elhagytam
valahogy nem érzem így túl jól magam. pedig öreghegy elvileg régebben biztonságos környék volt...
Csak remélem, hogy rosszul emlékszem, hogy megvolt a rendszám amikor levettem a dobozt a csomagtartórol....
Vaze!Milyen ember az ilyen?Ha meglátjuk,megrázzuk