Szia:Hallottam h jártál erre őőőő pontosabban a Nóriék arra Jah ne si mond tegnap már lábtörlőt akartam belőle csinálni..Fasz kivan mindent szétrág a kis geci..Pedig annyi rágnivalót vettünk neki..Te jol vagy?
Én nem tenném fel a sérült gumit az tuti! Nem tudom kitől származik, de a helyedben fejére húznám az illetőnek amit rád sózott. Mekkora görény az ilyen!
Használt gumi kapcsán jó szívvel ajánlom brian -t, én mindig tőle veszem a papucsokat, és még soha nem csalódtam, de ezt megerősítheti a Matska és az F2Tomi is.
A D208 nem rossz gumi, bár már egy ideje (talán 2008 óta) nem gyártják. Ajánlanám helyette a D209-et vagy ha igazán jót akarsz akkor a D211-et.
Minden "attól" függ. Ha a kopásjelzőn kívül van még guma akkor az gyártás hibás. Ha meg nincs akkor minek felrakni? Amúgy meg House szerint mindenki hazudik. Persze engem nem ismer . Nyomj fotót. Amúgy kis matek, bár lehet Neked ingyen szerelnek, és centíroznak, de mondjuk veszel 3 kitudja milyen használtat 10-ért és szereltetsz 3x2x3,5 ért= 51 eFt km= 3x5000=15000. Veszel Újat és szereltetsz 55 eFt km= 15000 km. Nagyjából és használtra kedvezve. Persze így egyszerre nem sok.
Srácok (és csajok) szeretném a véleményeteket kérni!
Vettem egy használt gumát (Dunlop D208), egész elfogadható állapotban egy apró, de aggasztó kivétellel. A futófelület legközepén egy kb 1cm-es darabon, a futással párhuzamosan kilátszik kicsit a szövet egy szála. Recék még vannak kb.2-3 mm, de emiatt a kis hiba miatt nem vagyok biztos benne hogy feltegyem-e még kipróbálásra is egyáltalán.
Azért vettem, mert nagyon jókat olvastam erről a típusról és ki akartam próbálni, de nem írta a gumi eladója, hogy ilyen hibája van, ő sem vette észre olyan kicsi.
Ezek komplementer szinek. Az alap a Piros, sárga, kék. Na de melyik piros? Lehet hogy a magenta? Ehh full mindegy. Fáradt vagyok... majd egyszer elmondom...
hát jobban örülnék a tudatnak, hogy elhagytam
valahogy nem érzem így túl jól magam. pedig öreghegy elvileg régebben biztonságos környék volt...
Csak remélem, hogy rosszul emlékszem, hogy megvolt a rendszám amikor levettem a dobozt a csomagtartórol....
Használt gumi kapcsán jó szívvel ajánlom brian -t, én mindig tőle veszem a papucsokat, és még soha nem csalódtam, de ezt megerősítheti a Matska és az F2Tomi is.
A D208 nem rossz gumi, bár már egy ideje (talán 2008 óta) nem gyártják. Ajánlanám helyette a D209-et vagy ha igazán jót akarsz akkor a D211-et.
szerintem kuka. Gumin féken sose spórolj.
Vettem egy használt gumát (Dunlop D208), egész elfogadható állapotban egy apró, de aggasztó kivétellel. A futófelület legközepén egy kb 1cm-es darabon, a futással párhuzamosan kilátszik kicsit a szövet egy szála. Recék még vannak kb.2-3 mm, de emiatt a kis hiba miatt nem vagyok biztos benne hogy feltegyem-e még kipróbálásra is egyáltalán.
Azért vettem, mert nagyon jókat olvastam erről a típusról és ki akartam próbálni, de nem írta a gumi eladója, hogy ilyen hibája van, ő sem vette észre olyan kicsi.
Ebben kérném a tanácsotokat, mit javasoltok!
valahogy nem érzem így túl jól magam. pedig öreghegy elvileg régebben biztonságos környék volt...
Csak remélem, hogy rosszul emlékszem, hogy megvolt a rendszám amikor levettem a dobozt a csomagtartórol....