Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Krisz, gyönyörűek a képek meg a video. Van szemed a fotózáshoz.
Már alig várom hogy eljöjjön a július, és mehessek.
Sziasztok!

Megy valaki az elkövetkezendő 2-3 hétben valamelyik hétvégén Kakucsra? A kezdők csoportjához csatlakoznék valamikor.
Nemnem... A TNT Expressnél voltam futár-kb. 15 éve-akkor ragadt rám a név...
Najó,asszem nem szmájlizom többet...
Ilyet még én sem láttam...
Nekem olyan takarólemezes H4 megoldás volt a kezemben..
Akkor bocsi!
Izzószállal sehogy mert gázkisüléses de igen, a Bi-Xenon azt jelenti, hogy refi és tompított módja is van ráadásul bámulatosan egyszerűen. Refi módban a lámpatest középtengelyében áll a fényforrás, így a tükör minden felületére egyenletesen világít, tompított módban megbillenti egy elektromágnes amitől a tükör parabolájának a tetejébe jut a fény nagy része így az inkább lefelé vetíti a fényt.
tudok
hívj nyugodtan
Elmondod hogy mi az ára?
jééé,ha a neved a foglalkozásodra utal,akkor kollégák vagyunk!
bp62
Eh, bocs a szmájliért, nehéz vezetés közben... :)
Ez a tutu által ajánlott brigádtól van? Szemezek 2 rövid karral én is, de nem mertem még bevállalni... Szerinted?
Ei
Senkinek nem kell igen fasza áttítható kuplung-fékkar radiális főfékre? Kawa-Suzuki-Yamaha. Mindegyik tipusban előfordul...
Valami ilyesmi:
Na akkor a tied pont jó! 0-0,05-0,1 szívó, és 0,2 kipufogó.
Ehhhhh.....
Nézegetem, messze van. Sok benya. Bár még nem tudom..
Jó reggel!
Van az izzón egy kis terelőlemez, amit egy elektromágnes mozgat oda-vissza...
Bocs, hogy belevau...

Kunmadárra nem jön senki? Berber?
Matska:

Hülye kérdés, de ez a ba20d szett amit eladtál, ez ugye tompított és refi is egyben? Hogy csinálja az 1 izzószál a refizést?
Nagyon fúrja a kíváncsiság az oldalam
Szívó 0.11-0.20-ig kipu 0.21-0.30-ig
Oppá!Most kaptam meg e-mailben az YZF szervízkönyvet!
Ha ha ha Milyen Barbi?
Hát most mit csináljak
Próbáltam alkudozni, de nem lehetett.
Mondjuk pont nem értem, hogy hivatásos B-C jogsival mi a bánatnak kellett kreszvizsgáznom, az ugye csak hab a tortán, hogy megpróbáltam vizsgára jelentkezni, és elhajtottak a vérvörös anyámkínjába, mondván, hogy csak iskola jelenthet be első vizsgára...
De kipengetted a 80-at a "tanítgatásért"...
Én amikor először mentem rutinra, mondtam az oktatónak, hogy vizsgázni akarok, nem vezetni Nem is láttuk sokszor egymást, amit kellett megtanított, le is vizsgáztam.
Dicsak tesó, há ez mán egy motornak látszó tárgy!
Hova lett Barbi és Ken magenta-babettája?!
Véééégre!
Rablás aztán mit kapsz érte... Motorozni nem tanítanak, aki véletlenül úgy esik be egy ilyen tanfolyamra, hogy életében nem ült motoron annak sanszos akár a 200ezer is pótórákkal, pótvizsgákkal és motorozni még így sem ettől fog tudni.