Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Thunder!Csak a korong érdekelne,mert Berber apám csinálja a gépet.Biztos frankó a srác meg a full gasosok jó gyerekek.A legutóbbi szinkront szegény Sanyi (isten nyugosztalja) csinálta.Korrektek de én most elkötelezett Berber-fan vagyok
Sziasztok,

Ha valaki lát egy motort (nem tudom milyen) UKC-005 rendszámmal, verje fejbe egy nehéz tárgyal.
Emlékeim szerint d.u. 3kor amikor megálltam a ház előtt még megvolt a rendszámom 5kor már nem
Naggyon komoly!
Ennyi ember egyszerre sajnos már elég ritka látvány........
Talán kőszárhegyi cimborámnak van.Egyébként foglalkozik motorszereléssel! Full Gass szervizben dolgozott. Ő maga is motorozik úgyhogy nyugodt szívvel ajánlom! Karbi szinkront is csinál, meg asszem gumizó gépe is van már.
Sziasztok, hazaértem a Vértes-Gerecse túráról. Nagyon jól sikerült. Ennyien gurultunk: http://youtu.be/RhbZOrEMfZA
én is,köszi
Akkor megindulok.
Most szeretnék,rácsesztünk.
Hy,mikor akarsz lemenni?
HÉÉÉÉÉ te nem deucheland-ban vagy?
Zoli,itt vagy?Le kéne mennem a gariba ha ráérsz.
Cső Gabi.
Műszakiban tudsz segíteni
Nekem is nagy vágyam!Apropó szelepállító lapkát nem tudsz?
Bár már adhatnám neki az ívet!De kiderült,hogy a szelepeim nincsenek belőve,pedig nincs fél éve az állításnak.Legalább is azt állították,hogy állítottak.Már én nem tudom mit higgyek.
A cián inverze,logice,effektíve és produktíve zöldet ad.A bőrnek ha beveszik és a mérgezés tünetei előjönnek.
Pedig ez csak sima logika. A magenta a CMYK színskála egyik alapszíne tehát az inverze szükségszerűen keverékszín. Mi marad? Sárga és cián azok meg együtt zöldet adnak.
...és tényleg! Nyertél.
A magenta inverze egy keverékszín, kb. almazöld.
Bár láthatnám már a kész művet.
Grat....:)
Egyedi az biztos! Tudom, hogy régi vágyad volt ez a dizájn, örülök hogy összejött.
Alapból én is a gyárias kinézet híve vagyok, ettől függetlenül tetszenek az igényes, érdekes fényezések is.
Aztán csak óvatosan, nem ám összekócolni az új dukkót.
A magenta a magnólia-virágzatról kapta a nevét.Fél óra és jövööööööök
Fater ha nem segítenél akkor utálnálak .De nem baj,szívd csak a vérem.Legalább gyakorlom a keresztényi megbocsátást
Nekem is kell ilyen! (Persze nem gyűrűs... ) Hova mennyek?
A magenta valami igazi/alap szinnek az ellentéte. most nem vágom. Amúgy már délelőtt kicsattoghatsz. Legfeljebb egyszerre 2 motort borítunk az árokba.
Ez jó! De neon jó!

Rose of rings!

Persze mint az A.I. Rejtett rose! Csak meg kell kapargatni a felszínt és már látszik is az igazság, ami odát van. Tiszta X akta!
(Hooker meg ne haragudj, csak hülyülünk! )
Fater,már nincs aktualitása de azért elküldöm miheztartás végett
1;magenta 2;mályva 3;rózsaszín