Köszi Thunder!Csak a korong érdekelne,mert Berber apám csinálja a gépet.Biztos frankó a srác meg a full gasosok jó gyerekek.A legutóbbi szinkront szegény Sanyi (isten nyugosztalja) csinálta.Korrektek de én most elkötelezett Berber-fan vagyok
Ha valaki lát egy motort (nem tudom milyen) UKC-005 rendszámmal, verje fejbe egy nehéz tárgyal.
Emlékeim szerint d.u. 3kor amikor megálltam a ház előtt még megvolt a rendszámom 5kor már nem
Talán kőszárhegyi cimborámnak van.Egyébként foglalkozik motorszereléssel! Full Gass szervizben dolgozott. Ő maga is motorozik úgyhogy nyugodt szívvel ajánlom! Karbi szinkront is csinál, meg asszem gumizó gépe is van már.
Bár már adhatnám neki az ívet!De kiderült,hogy a szelepeim nincsenek belőve,pedig nincs fél éve az állításnak.Legalább is azt állították,hogy állítottak.Már én nem tudom mit higgyek.
Pedig ez csak sima logika. A magenta a CMYK színskála egyik alapszíne tehát az inverze szükségszerűen keverékszín. Mi marad? Sárga és cián azok meg együtt zöldet adnak.
Egyedi az biztos! Tudom, hogy régi vágyad volt ez a dizájn, örülök hogy összejött.
Alapból én is a gyárias kinézet híve vagyok, ettől függetlenül tetszenek az igényes, érdekes fényezések is.
Aztán csak óvatosan, nem ám összekócolni az új dukkót.
Persze mint az A.I. Rejtett rose! Csak meg kell kapargatni a felszínt és már látszik is az igazság, ami odát van. Tiszta X akta!
(Hooker meg ne haragudj, csak hülyülünk! )
Ha valaki lát egy motort (nem tudom milyen) UKC-005 rendszámmal, verje fejbe egy nehéz tárgyal.
Emlékeim szerint d.u. 3kor amikor megálltam a ház előtt még megvolt a rendszámom 5kor már nem
Ennyi ember egyszerre sajnos már elég ritka látvány........
HÉÉÉÉÉ te nem deucheland-ban vagy?
Műszakiban tudsz segíteni
Grat....:)
Alapból én is a gyárias kinézet híve vagyok, ettől függetlenül tetszenek az igényes, érdekes fényezések is.
Aztán csak óvatosan, nem ám összekócolni az új dukkót.
Rose of rings!
Persze mint az A.I. Rejtett rose! Csak meg kell kapargatni a felszínt és már látszik is az igazság, ami odát van. Tiszta X akta!
(Hooker meg ne haragudj, csak hülyülünk! )
1;magenta 2;mályva 3;rózsaszín