van kint par ... az Inotai eromu mellett van egy, az nem motoros jellegu, csornal van 1 Inotarol bejovet, az sem motoros, tobbrol nemtudok, remelem uj nincs ...
Székesfehérvár és Várpalota között valahol láttam egy szép de szomorú kopjafát az út mentén. Azt hiszem egy motoros emlékére állították. Csak nem emlékszem, hogy melyik úton volt.
a motortakarítás nem lett volna rossz, tegnak este várpalota előtt csór után beleszaladtam egy cserebogárfelhőbe, aszittem leszakad a fejem a combjaimon meg még most is vannak kékespirosaszöldes foltok
Össze kellene vonni hármónk kezdvezményét és a végén még ők fizetnek, ha szükségünk lesz valamire.
Egyébként tényleg jó volt, egész hatékony cuccaik vannak.(Legalábbis amit kipróbáltunk.) Meg az olajuk is jó.
Csak valami öreg fószer mindig beleugatott a bemutatóba, tök ciki volt a vén csont...
Egész jó! Bár folyton közbeszoltak, okoskodtak, kérdezgettek. , de utána megetettek, meg ajándékoztak, és még a motrunkat is letakarították! Asszem MOTUL-os leszek! Aki a motorom lemossa, rossz ember nem lehet! A bukóm is friss, üde illatú. Szal vannak jó kütyük, jó pénzért.
F@sa! Azt se tudom hova mennyek! Mostmá azt se hogy kivel!
Viszont az Aprilia bekephassa! Sok szenvedés és bütykölés után ráleltem a hiba egyértelmű okára. A gyujtás hely vevő elhajlott az alapzatáról. Valami beszorulhetott a két mágnes közé és ellökte. Hiába no csak Olasz... Csere, és láss csodát szépen muzsikol.
Nagy fordulaton nem volt elég a jel, aztán melegedett és tovább nőtt az ellenállása. Szóval ennyi.
takarmány boltot tud valaki szfvárron? nem kéne több csak 3-4kg kemény szemes kukorica
Egyébként tényleg jó volt, egész hatékony cuccaik vannak.(Legalábbis amit kipróbáltunk.) Meg az olajuk is jó.
Csak valami öreg fószer mindig beleugatott a bemutatóba, tök ciki volt a vén csont...
Ha jól tudom ő boka töréssel megúszta.Kék "movistar" Honda Cbr.
Viktor
Viszont az Aprilia bekephassa! Sok szenvedés és bütykölés után ráleltem a hiba egyértelmű okára. A gyujtás hely vevő elhajlott az alapzatáról. Valami beszorulhetott a két mágnes közé és ellökte. Hiába no csak Olasz... Csere, és láss csodát szépen muzsikol.
Nagy fordulaton nem volt elég a jel, aztán melegedett és tovább nőtt az ellenállása. Szóval ennyi.