Ha esetleg a Horváth István utca felé jársz, nézz be a Hondához: HONDA Motorcenter
Mondd, hogy a Halmai Géza küldött! (Hátha kapsz még valami kedvezményt)
Te tudod, de tényleg felesleges belőle kettő mert egynél is jobban látsz, mint 20 vagy akárhány Ba20d izzónál(teamécsesnél). Vidd el, szereld be, ha most rendelünk az úgyis 3-5hét mire megjön.
Jójó, de ez egy 20 éves motor, és kétfényszórós, amiben mindegyikben 2 izzószálas izzó van, meg valami ordenáré fém lapba kell beletűzni az izzót, és elég hülyén néz ki egy szép fehér meg egy randa sárga lámpa egymás mellett
Nem érdemes túlbonyolítani, hova teszel két trafót meg két adag spagettit?
Elég a tompítottba, hidd el - ha nem hiszed kérdezd Tutut -, ráadásul akkor a mozgatómágnes lábát be sem kell kötni. Olyannyira más - fehér homogén terítésű - a fénye, hogy a refit nem is igen fogod használni. Ha meg igen, maradhat nyugodtan halogén.
Én megyek a Harley DAvidson fesztiválra júniusban. JÖn valaki majd oda? KÖzben 9-én átruccannék Várpalotára megnézni a Twisted Sistert a PAFE-n, de nem tudom, hogy tudnék a legkönnyebben Alsóőrsről átmenni?
húúúú, lehet érdekelne, de nekem 2db kell, mert olyan kétszemű az öreglány.
Össze tudunk futni valamikor? Úgy megnézném bele lehetne e tenni az enyémbe, mert halogént is nehezen találtam bele, ez maga volna a nirvana
Szegény, Ő most épp kórházi elfoglaltságainak "örvend", így az Atti tartja a frontot.
Mondd, hogy a Halmai Géza küldött! (Hátha kapsz még valami kedvezményt)
http://frmpic.sportmotor.hu/th...
Elég a tompítottba, hidd el - ha nem hiszed kérdezd Tutut -, ráadásul akkor a mozgatómágnes lábát be sem kell kötni. Olyannyira más - fehér homogén terítésű - a fénye, hogy a refit nem is igen fogod használni. Ha meg igen, maradhat nyugodtan halogén.
Én megyek a Harley DAvidson fesztiválra júniusban. JÖn valaki majd oda? KÖzben 9-én átruccannék Várpalotára megnézni a Twisted Sistert a PAFE-n, de nem tudom, hogy tudnék a legkönnyebben Alsóőrsről átmenni?
Össze tudunk futni valamikor? Úgy megnézném bele lehetne e tenni az enyémbe, mert halogént is nehezen találtam bele, ez maga volna a nirvana