Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát hello mindenki! Most értem haza Erdélyből és egy üzenetet adnék át nektek! A Zeteváraljai endúrosok üdvözölnek titeket! Akik jártak már Erdélyben, és nem csak nézelődtek hanem beszélgettek a helybeliekkel azok tudják mit jelent ez. Én büszke vagyok rájuk. Sikerült átbáloznom velük egy éjszakát és hát nem kiskanállal merik az életet xD! nah jóéjt!
Láttam egy tök jó kis motoros bulit Veszprém és Várpalota között. Egy rakatt járgány állt körbe egy nagy tüzet és mindenki egyszerre nyomta a dudákat. Nagyon látványos, de félelmetes is volt egy picit. Állítólag valami ősi pogány izé mai megfelelője volt a játék:))
Elképesztő. Nem tudok szólni. (pedig az ritka) Bennem is háborog egy két pofon, de mennyivel lennénk jpobbak nála?
Pereld ki a gatyájából, kíméletlenül! Megérdemli.
Amúgymeg:

Kellemes húsvéti ünnepeket minden kedves motoros és nem motoros környékbelinek! Lányoknak sok locsolót, fiúknak mégtöbb pálinkát
büntetőt indított ellene a rendőrség
Nem vagyok egy sápítozós-'hálistenkedős gyerek de most nem találok szavakat... Remélem az illető rendszáma megvan, lakcíme meglesz, többet ide meg úgy sem illik ide írni erről... Hihetetlen.
Jaja gipszeltek meg csavaroztak 1et a bokámba! Először a rendőrök se értették, h tört el a lábam azt amikor bejöttek kórházba kihallgatni mutattam nekik, h válószínű rám húzta a kormányt mert a gumi nyoma látszott a nadrágomon a vádli résznél azt akkor mondták, hogy most már értik. Köszi!
Motornak nem lett nagy baja mert csak eldőlt és csak a jobb első index tört le, azért köszi!
Jut eszembe, ha valami kellene a Hondának a javításához és segíthetek benne, ne habozz megkeresni!
Aztakúúúú... hogy ilyen állatok vannak?! Ez egy közúton elkövetett súlyos testi sértés, de még önbíráskodás vagy valami ilyesmi is ráhúzható szerintem. Nem írtad elhajtott, vagy azért megállt és megvárta a rendőröket?
Fúúú, de viszket ilyenkor a sportkesztyűm karbon betétje!
Na az durva... Gyakorlatilag direkt tarolt le? Remélem a jogsija ott maradt a rendőröknél... Lábad nagyon oda? Gipszeltek? Ha ügy lesz belőle keresd Bear Doktort a Jogász válaszol topikban, még a sérülés miatt kiesett melót és motorozást is leperelheted a mocsokról.
jaja ők álltak meg segíteni!
Azt a kú....!Nem ilyesmire számítottam.Valami olyanra gondoltam amit a Matska írt. Megérdemelt volna egy két pofont!Később lehetett volna mondani,hogy megsérült az ütközésnél
Ha jól láttam egy KTM -es srác állt még a rendőr mellet.Gondolom akkor ő segített.
Köszi szépen, rendes vagy!
jöttem palotain az auchan irányába, palotairól balra akartam kanyarodni a budaira piros volt a lámpa előre mentem a sor elejére megálltam a renaultos előtt és amikor piros sárgára váltott a lámpa durr nekem jött. Autós lehúzza az ablakot mondja zöldnél elkéne indulni (anyád) ki se szált a kocsibál, semmi, gondolom nem tetszett neki, hogy elé álltam, egy másik motoros kolléga állt meg segíteni köszönet Nekik!
hát ha a recében kilátszik a szövet, akkor azt tuti "újravágták" és kicsit mélyre mentek
Szerintem ne tedd fel, az után-vágható abroncsok külön meg vannak jelölve. pl REGROOVABLE vagy ilyesmi felirattal, és sokszor még az is jelölve van, hogy hány mm-t lehet mélyíteni a profilon.
Gyanítom pont úgy, mint anno Öcsémmel. Állt a Gáz u. végén a pirosnál az MZ-vel amikor váratlanul csattanás, látja a MuZ-t bepattogni a kereszteződés közepére. Tapogat, hogy jó-jó de akkor min ül... Hát a motorházon! Csórikám nem vette észre, hogy nem szabad a pálya így a vonalnál állt meg. Azt már ne kérdezze senki, hogy miként lehet figyelmen kívül hagyni egy világító helyzetjelzővel és féklámpával megáldott motort, ott még a nap se tud szembe sütni...
Amúgy hogyan volt ez a buta baleset?
Elaludt az autós?:) Pech hogy éppen te ébresztetted fel
Így van, dobtunk ki már annál sokkal jobb állapotúnak tűnő gumit is mert gyanús volt, ha sikerül meggyőzni maroshegyi barátunkat, hogy ő ma nekem kettőt szeretne gumizni akkor a nagyról is ledobom az elsőt végre és ami lejön - mivel látszólag jó állapotú de életveszélyes - nem sózom rá senkire hanem kidobom. (vagy lehet belőle kutya-macska játszóház de motorra nem kerül még egyszer )
Amikor azt mondjuk, hogy a betét már "vason van" akkor ennél 8-10000km-rel korábbi állapotra célzunk.
Részvétem.

Ha tudok segíteni, szólj!
Yes megúsztam bokatöréssel!
Akkor meg van a Balázs száma? Most írt hogy rendben a dolog. Hívd fel és megbeszélitek!
Köszönöm a véleményeket. Elég könnyen meg lettem győzve, megy a sarokba a "füstölni valók" közé.
Sűrűn járok arrafelé, pár házzal odébb tárolom a gépparkot.
Majd kinövi, még "gyerek", minden kezdet nehéz.
Megvagyok köszönöm...